Ο ΠΟΥ έχει καταστρώσει 10ετές σχέδιο πανδημίας (2020-2030)

1

Ο ΠΟΥ σχεδιάζει να διατηρήσει την πανδημία για 10 χρόνια, προωθώντας νέες ασθένειες εάν χρειαστεί.

By: Arsenio Toledo
Monday, July 18, 2022

(Natural News) Οι παγκοσμιοποιητές στον  Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας  (ΠΟΥ) ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την επόμενη μολυσματική ασθένεια για να κρατήσουν τον κόσμο υπό έλεγχο τουλάχιστον έως το 2030.

Αυτό κατά τα λεγόμενα της Marion Koopmans, μιας Ολλανδής ιολόγου που συνεργάζεται με τον ΠΟΥ. Η Koopmans παραδέχτηκε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ότι ο οργανισμός έχει ένα 10ετές σχέδιο, υποτίθεται για να αντιμετωπίσει την τρέχουσα πανδημία του κορωνoϊού της Wuhan (COVID-19) και μια αναμενόμενη δεύτερη πανδημία.

(Σχετικό: Ο ΠΟΥ επιχειρεί να πάρει τον έλεγχο των μελλοντικών π(λ)ανδημιών σε μια κίνηση «ολοκληρωτικής αρπαγής εξουσίας».)

«Αυτό ήταν στο 10ετές σχέδιο του ΠΟΥ εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε η Koopmans. «Αυτό το σχέδιο λέει ότι θα υπάρξει μια μεγάλη κρίση μολυσματικών ασθενειών».

 «Γιατί ο ΠΟΥ έχει ένα 10ετές σχέδιο ανακοινώνοντας 10 χρόνια πανδημιών; Πώς μπορούν να ξέρουν;» ρώτησε ο David Sorensen σε ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς στοιχεία ότι ο ΠΟΥ σχεδιάζει να διατηρήσει την πανδημία μέχρι το 2030.

Για τα συμφραζόμενα, η Koopmans είναι πρώην μέλος της πρώτης ομάδας του ΠΟΥ που πήγε στην Κίνα για να ερευνήσει την προέλευση της πανδημίας COVID-19. Απομακρύνθηκε από την ομάδα μετά από αναφορές  που αποκάλυπταν τους εκτεταμένους δεσμούς της με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ο ανεξάρτητος ιστότοπος ειδήσεων National Pulse αποκάλυψε τον ρόλο της Koopmans σε ένα επιστημονικό συμβουλευτικό συμβούλιο για τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων του Guangdong της Κίνας.

«Έχει συμβουλεύσει για την οικοδόμηση της εργαστηριακής ικανότητας για την ανίχνευση αναδυόμενων μολυσματικών ασθενειών σε αυτήν την περιοχή και έχει συνεχείς ερευνητικές συνεργασίες που προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την εμφάνιση και την εξάπλωση ιών μέσω της αλυσίδας ζωικής παραγωγής σε αυτήν την περιοχή», αναφέρεται σε μια περίληψη της δουλειάς της με το σώμα που διοικείται από την Κίνα.

Ο Bill Gates συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στον σχεδιασμό της επόμενης πανδημίας

Ο Bill Gates, ο οποίος έχει συγκεντρώσει επιπλέον 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε πλούτο απλά και μόνο διανέμοντας εμβόλια, συμμετέχει στην προσπάθεια προετοιμασίας του κόσμου ν’ αποδεχτεί ότι η επόμενη πανδημία είναι καθ’ οδόν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον φιλελεύθερο κωμικό Stephen Colbert, ο Gates παραδέχθηκε ότι θα υπάρξει “πανδημία 2” όταν ο κόσμος δεν θα είναι πλέον πρόθυμος να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς που τέθηκαν σε εφαρμογή για την πανδημία COVID-19, την οποία αποκαλεί “πανδημία 1”.

«Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που θα κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι για την “πανδημία 2”– ονομάζω την τρέχουσα “πανδημία 1”– το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που θα κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτήν είναι επίσης τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να ελαχιστοποιήσουμε την απειλή της βιοτρομοκρατίας», δήλωσε ο Gates .

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη, ο Gates και η πρώην σύζυγός του Melinda παραδέχθηκαν μάλιστα ότι η επόμενη πανδημία θα κρατήσει την προσοχή των ανθρώπων στραμμένη στην εξάπλωση της ασθένειας.

«Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη. Αυτή θα τραβήξει την προσοχή τούτη τη φορά», δήλωσε. Τόσο ο ίδιος όσο και η Melinda  χαμογελούσαν και χαχάνιζαν καθ’ όλη τη διάρκεια που ανακοίνωναν τον ερχομό της δεύτερης πανδημίας.

Ο Gates προετοιμαζόταν για την πανδημία ήδη από το 2018, όταν δήλωσε ότι μια παγκόσμια πανδημία είναι καθ’ οδόν και ότι θα μπορούσε να εξαλείψει έως και 30 εκατομμύρια ανθρώπους.

«Ο Bill Gates είναι ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης του ΠΟΥ», σχολίασε ο Sorensen. Πρόσθεσε ότι χιλιάδες γιατροί και επιστήμονες παγκοσμίως συμφωνούν ότι η πανδημία που δημιούργησαν ο ΠΟΥ – και ο Gates – σχεδιάστηκε με σκοπό να αυξηθεί ο έλεγχος των παγκοσμιοποιητών στον κόσμο και να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.

Μάθετε περισσότερα για τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών στο Globalism.news.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο από τον David Sorensen καθώς συζητά το 10ετές σχέδιο του ΠΟΥ για τις τρέχουσες μολυσματικές ασθένειες από το 2020 έως το 2030.

Πηγή: naturalnews

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Bill Gates, COVID-19, David Sorensen, Marion Koopmans, Wuhan, αποπληθυσμός, μείωση πληθυσμού, παγκοσμιοποίηση, πανδημία, ΠΟΥ