Ο πόλεμος εναντίον της ανθρωπότητας σε πλήρη εξέλιξη

5 ΜΑΪ́ 2023

Το βιβλίο του Alex Jones έχει τίτλο The Great Reset And The War for the World . Ο τίτλος ήταν επίκαιρος. Υπάρχει πράγματι  σε εξέλιξη ένας πόλεμος ενάντια στον κόσμο. Σε αβεβαιότητα βρίσκεται η συνέχιση της ύπαρξης του ανθρώπινου γένους. Δεν υπάρχει επιστροφή. Ο πόλεμος εναντίον της ανθρωπότητας ξεκίνησε σοβαρά τον Ιανουάριο του 2020, όταν εξαπολύθηκε η παγκόσμια πανδημία. Επιταχύνθηκε με τα lockdown (υπάρχει πάλι αυτή η περίοδος φυλάκισης), οι μάσκες προσώπου, η κοινωνική απόσταση, οι μικρές γραμμές στο πάτωμα, που απείχαν 6 πόδια μεταξύ τους, και στη συνέχεια μπήκε σε υπερκίνηση με τις ψεύτικες εκλογές του 2020 και τις ενέσεις με βιολογικά όπλα για τον Covid19.

Η κλιμάκωση αυτής της σύγκρουσης συνεχίστηκε ακόμη και αν η μέθοδος επίθεσης συνεχίσει να αλλάζει. Σαν ένα βόα που σφίγγει τη λαβή του, οι παγκοσμιοποιητές εφαρμόζουν μια μεθοδική εκστρατεία περιθωριοποίησης. Η λογοκρισία, η εκτόπιση από πλατφόρμες (κοινωνικής δικτύωσης) και η οριστική κατάργηση είναι ο κανόνας, για όσους δεν είναι υπάκουοι στους νέους αφέντες τους. Η κοπαδοποίηση των ανθρώπων σε πόλεις διάρκειας 15 λεπτών, η διαχείριση της συμπεριφοράς τους με ένα κοινωνικό πιστωτικό σκορ, η χρήση προηγμένων τεχνολογιών, όπως τα κεντρικά ψηφιακά τραπεζικά νομίσματα για απόλυτο έλεγχο, είναι όλα στο παιχνίδι και με μια σαδιστική ευχαρίστηση για την εκκίνηση.

Ενώ αυτός ο απεριόριστος πόλεμος διεξάγεται εναντίον των ανθρώπινων πληθυσμών, η πομπή συνεχίζει να παρελαύνει. Οι ίδιες παλιές συζητήσεις συνεχίζονται. Η κατάφωρη προσποιητή άγνοια της κατάστασης συνεχίζεται από την πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης και την εταιρική τάξη. Οι πολιτικοί και οι θαυμαστές τους είναι σαν το συγκρότημα που παίζει τη μουσική του σε ένα μουδιασμένο κοινό πολύ καιρό μετά το χτύπημα του Τιτανικού στο παγόβουνο. Ακόμη χειρότερα, οποιαδήποτε αναφορά σε σωσίβιο σκάφος προκαλεί ταραχή και δυσφορία. Είναι σαν η επισήμανση ότι χτυπήσαμε ένα παγόβουνο με κάποιους τρόπους προς τα πίσω, και ότι μπορούμε να ζήσουμε αν φτάσουμε στις σωσίβιες βάρκες, να ενίσχυε το πρόβλημα, παρά τη λύση.

Η αποσύνδεση μεταξύ πολιτικών και εκλογικού σώματος συνεχίζει να διευρύνεται. Αυτό τροφοδοτείται από το γεγονός ότι οι εκλογές γίνονται όλο και πιο ψεύτικες και το μέσο προσφυγής που ονομάζεται κάλπη έχει εξαφανιστεί. Αυτή η εσκεμμένη άγνοια μεταξύ των πολιτικών είναι εμφανής στην προεδρική κούρσα. Κανένας υποψήφιος δεν έχει επικαλεστεί την εκστρατεία βιολογικού πολέμου κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Trump και ο DeSantis δεν έχουν παραδεχτεί ούτε αυτό. Είναι δύσκολο να είσαι υπέρ του  “η Αμερική Πρώτα” και να κοιτάς από την άλλη πλευρά ενώ Αμερικανοί δολοφονούνται και ακρωτηριάζονται με βιολογικά όπλα. Ακόμη και ο RFK Jr. δεν έχει παραδεχτεί ότι οι ενέσεις είναι βιολογικά όπλα.

Αυτό φαίνεται μια παγκόσμια εκστρατεία εξόντωσης. Τα εμβόλια  C19 χρησιμοποιούν τεχνολογίες επεξεργασίας γονιδίων και νανοσωματίδια. Αυτά είναι βιολογικά και τεχνολογικά όπλα. Ωστόσο, έχουμε μείνει σε μια κατάσταση όπου ούτε ένας πολιτικός στην Αμερική, οποιασδήποτε δημοσιότητας, δεν έχει δηλώσει ότι πρόκειται για βιολογικά και τεχνολογικά όπλα. Όλο και περισσότερο, το κοινό γνωρίζει ότι του είπαν ψέματα και αυτές οι ενέσεις δεν ήταν ασφαλείς ούτε αποτελεσματικές. Στην πραγματικότητα είναι ήδη γνωστό ότι η κυβέρνηση απέκρυψε τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με τις επικίνδυνες παρενέργειες αυτών των βιοόπλων.

Λάβετε υπόψη ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση γνώριζε τους κινδύνους αυτών των ενέσεων από την άνοιξη του 2021 πριν από τη ευρεία κυκλοφορία. Στην πραγματικότητα, το βαθύ κράτος γνώριζε ότι αυτές οι ενέσεις ήταν επικίνδυνες αφού η τεχνολογία mRNA ήταν ένα πρότζεκτ DARPA για πάνω από μια δεκαετία.

Σε μια συναρπαστική συνέντευξη το μέλος του γερμανικού εναλλακτικού κόμματος (Alternative for Germany) και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Christine Anderson, συζητά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων σχεδιαζόμενων στρατοπέδων συγκέντρωσης που ονομάζονται πόλεις των 15 λεπτών. Η Anderson σωστά επισημαίνει ότι το εύρος και η εμβέλεια του ολοκληρωτισμού είναι πιο περιεκτικά σήμερα και με την τρέχουσα τεχνολογία δεν θα αντιμετωπίσουμε βραχυπρόθεσμο ολοκληρωτισμό όπως οι ΝΑΖΙ ή οι Σοβιετικοί με 70 ή 80 χρόνια. Η τρέχουσα τεχνολογία επιτρέπει μια σχεδόν μόνιμη, ή τουλάχιστον, μια τυραννία που θα διαρκέσει αιώνες αν όχι περισσότερο.

Η Άντερσον μιλά για την εμπειρία και τη φυλάκιση του πατέρα της στην Ανατολική Γερμανία πριν καταφύγει τελικά στη Δυτική Γερμανία. Μιλάει για τους κυβερνητικούς πληροφοριοδότες και επίσης για το γιατί είναι σημαντικό να αμφισβητούνται τα πάντα για την κυβέρνηση. Η Anderson επισημαίνει επίσης ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να πιστεύουν ότι θα έκαναν αντίσταση ενάντια στους κομμουνιστές και τους ΝΑΖΙ. Ωστόσο, τονίζει το δυσάρεστο γεγονός ότι όσοι έμειναν σιωπηλοί τα τελευταία τρία χρόνια, θα είχαν παραμείνει σιωπηλοί και τότε.

Ήσουν πληροφοριοδότης; Επέβαλες ή εξανάγκασες άλλον άνθρωπο να βάλει μια μάσκα;  Τον εξανάγκασες να κάνει το εμβόλιο;

Έχεις μιλήσει; Έχεις εμπλακεί ενεργά στην αντίσταση; Κάνεις αρκετά;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που κάθε άτομο πρέπει να θέσει στον εαυτό του. Από τη στιγμή που οι ολοκληρωτικοί μηχανισμοί είναι σταθεροί στη θέση τους, μπορεί να είναι αδύνατο να αφαιρεθούν. Χίλια χρόνια σκότους δεν είναι απίθανο. Αν και, μπορεί να είναι απίθανο η ανθρώπινη φυλή να υπάρχει πέρα ​​από μερικές γενιές, εκτός από αυτές που διατηρούνται ως ανταλλακτικά για τους μετανθρωπιστές τεχνοκράτες.

Αυτοί οι αιρετικοί της κλιματικής αλλαγής έχουν ένα βαθύ μίσος για την ανθρωπότητα και τον Θεό. Είναι σαν να επιδιώκουν να καθαρίσουν τον πλανήτη από την ανθρωπότητα. Οι διεστραμμένοι διανθρωπιστικοί στόχοι τους για τη συγχώνευση της ανθρωπότητας με την τεχνητή νοημοσύνη φαίνεται να προέρχονται κατευθείαν από ένα μυθιστόρημα του C.S. Lewis που ονομάζεται That Hideous Strength. Σε αυτό το μυθιστόρημα οι διεστραμμένοι διανθρωπιστές πίστευαν ότι μιλούσαν στην τεχνητή νοημοσύνη μέσω ενός αποκεφαλισμένου κεφαλιού. Στην πραγματικότητα ήταν εκπεσόντες άγγελοι με τους οποίους επικοινωνούσαν. Δεν είναι τόσο δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι εκείνοι που διεξάγουν πόλεμο ενάντια στην ανθρώπινη φυλή βρίσκονται υπό την επιρροή σκοτεινών οντοτήτων ή ότι εκείνοι που κοιτάζουν προς την άλλη πλευρά είναι υπό παρόμοια επιρροή.

Όποιο κι αν είναι το κίνητρο, το γεγονός παραμένει, υπάρχει πράγματι ένας πόλεμος ενάντια τον κόσμο που μπήκε σε πλήρη δράση στις αρχές του 2020. Η τεχνολογία που αναπτύσσεται φαίνεται ότι μεταβάλλει το DNA και επιδιώκει να συγχωνεύσει τη βιολογία με την τεχνολογία. Εξυπηρετεί επίσης μια ατζέντα μείωσης του πληθυσμού αυξάνοντας τη θνησιμότητα και μειώνοντας τα ποσοστά γεννήσεων, για να μην αναφέρουμε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που θα συντομεύσουν τη διάρκεια ζωής στο μέλλον. Κάποιοι έχουν υποθέσει ότι αλλάζοντας το DNA, σε λίγες γενιές η ανθρώπινη φυλή μπορεί να εξαφανιστεί.

Το να φύγεις και να κρυφτείς δεν αποτελεί επιλογή. Δεν υπάρχει πουθενά να πάτε. Το να προσποιείστε ότι δεν συμβαίνει μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο καλύτερα για λίγο, αλλά αυτό είναι σαν να πηγαίνετε στον κινηματογράφο και να προσποιείστε ότι δεν έχετε οφειλόμενη πληρωμή στεγαστικού δανείου.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, παρά να εμπλακείς. Ο ασύμμετρος πόλεμος απαιτεί ασύμμετρη αντίσταση. Δημιουργική, ενεργητική αντίσταση.

josephsansone

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: COVID-19, DNA, Dr. Joseph Sansone, mRNA, αποπληθυσμός, βιοόπλα, γονίδια, εμβόλιο, θνησιμότητα, κλιματική αλλαγή, μετανθρωπισμός, ολοκληρωτισμός, παγκοσμιοποίηση