Ο σατανισμός είναι η θρησκεία που διοικεί τον κόσμο

aaa 1

Ο σατανισμός είναι η θρησκεία που διοικεί τον κόσμο, σύμφωνα με τον Mark Passio. «Σε αυτό πρέπει να αφυπνιστούν αληθινά οι άνθρωποι και μετά πρέπει να αφυπνιστούν στην Αληθινή Ηθική, γιατί η καθολική ηθική καθορίζει την καθολική ελευθερία. Καθώς οι άνθρωποι, συνολικά… γίνονται πιο ηθικοί, θα γίνονται πιο ελεύθεροι».

By Alexandra Bruce
Forbidden Knowledge TV
October 22, 2022

«Είμαστε σκλαβωμένοι ως λαός γιατί δεν ήμασταν ηθικοί ως λαός. Και οι πραγματικές παραβάσεις κατά του Φυσικού Νόμου είναι ο φόνος, η επίθεση, ο βιασμός, η κλοπή, η παραβίαση, ο εξαναγκασμός και η εξαπάτηση… Όλες αυτές οι παραβάσεις είναι μορφές κλοπής».

Ο Passio συναντά τον Alex Jones για να συζητήσει το ταξίδι του ως νεαρός άνδρας που εντάχθηκε στην Εκκλησία του Σατανά και ο οποίος μυήθηκε ως Ιερέας στην Εκκλησία των Σατανιστών από τον ίδιο τον Anton LaVey, αλλά έφυγε όταν συνειδητοποίησε ότι ο μακροπρόθεσμος στόχος τους ήταν η υποδούλωση του ανθρώπινου γένους.

Περιγράφει τον Σατανισμό ως: «Ένα ψυχολογικό σύστημα ελέγχου, όπου αναζητούν ανθρώπους που μπορούν να καλύψουν αυτές τις υψηλότερες βαθμίδες του σατανικού δικτύου… αποσπώντας ένα ψυχολογικό ατομικό προφίλ μέσα από αυτά που αναφέρει ο υποψήφιος στην αίτησή του… που  αναφέρονται σε ακραίες λεπτομέρειες για τη ζωή και τη νοοτροπία του, κ.λπ… Και όταν αρχίζουν να σε γνωρίζουν προσωπικά από τη συμμετοχή σου σε τελετουργίες, τότε μπορούν να δουν πόσο καλά ταιριάζεις στο προφίλ των ανθρώπων που αναζητούν, δηλαδή με ορισμένες ψυχοπαθητικές τάσεις και με ορισμένες επίσης δυνατότητες, όπως επικοινωνιακές, τεχνολογικές, ώστε να μπορείς να εξηγήσεις την ιδεολογία σε άλλους και να παρασύρεις περισσότερους ανθρώπους στη σατανική ιδεολογία, στη σατανική νοοτροπία».

Ο Alex Jones λέει ότι οι σατανιστές διοικούν τα υψηλότερα επίπεδα της CIA και είναι στο στρατό – είναι παντού – «Λειτουργούν ακριβώς δίπλα σε κανονικούς ανθρώπους. Τα Μαύρα Καπέλα (Black Hats) και τα Λευκά Καπέλα (White Hats) και, αυτή τη στιγμή, ξεφορτώνονται τα Λευκά Καπέλα… τα οποία πηγαίνουν στην εξωτερίκευση της κατάληψης. Γι’ αυτό βλέπετε την παιδεραστία, την Παγκόσμια Κυβέρνηση, όλο το κακό· το σύστημα κατά του Θεού,  κατά του ανθρώπου, του μετανθρωπισμού, γιατί τώρα η πραγματική τους θρησκεία του διανθρωπισμού είναι εδώ».

Αφού ο Passio έφυγε από την Εκκλησία του Σατανά, συνέχισε να σκάβει βαθύτερα στις απόκρυφες πληροφορίες που κρύβονται από τον κόσμο, οι οποίες, όπως λέει, είναι η γνώση του Φυσικού Νόμου, ο λειτουργικός ορισμός του οποίου είναι: Καθολικές, μη δημιουργημένες από τον άνθρωπο, δεσμευτικές και αμετάβλητες συνθήκες που διέπουν τις συνέπειες της συμπεριφοράς. Ο Φυσικός Νόμος είναι ένα σώμα Συμπαντικών Πνευματικών Νόμων που λειτουργούν ως η κυρίαρχη δυναμική της συνείδησης.

Ο Passio λέει, «Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν μια αληθινή αφύπνιση μέσω της συνειδητοποίησης για το πώς πράγματι λειτουργεί ο Φυσικός Νόμος και λειτουργεί στην πραγματικότητά μας. Θέλουν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Μας θέλουν να αναλύουμε κάθε πτυχή του συστήματος ελέγχου. Αυτό είναι το ισοδύναμο ενός γιατρού, που κοιτάζει ασταμάτητα έναν όγκο και δεν κάνει ποτέ τίποτα για να απαλλάξει πραγματικά τον ασθενή από την υποκείμενη αιτία του καρκίνου, του όγκου. Αυτό θέλουν. Μας θέλουν να εστιάζουμε σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που αποτελούν το σύστημα ελέγχου, αλλά δεν θέλουν να εξετάσουμε τους αιτιακούς παράγοντες.

»Και αυτό είναι που μου αποκάλυψε τελικά η εμβάθυνση στον κόσμο της απόκρυφης γνώσης και έχει πολλούς, πολλούς άλλους ερευνητές διαχρονικά. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο κατά την άποψή μου, αλλά πηγαίνοντας βαθύτερα σε αυτή τη γνώση, κατάλαβα: “Ουάου, αυτοί οι άνθρωποι στην πραγματικότητα προσπαθούν να συγκρατήσουν τη γνώση του πώς λειτουργεί στην πράξη ο Φυσικός Νόμος και πώς μας φέρνει τις εμπειρίες που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε με το να εκδηλώνουμε ορισμένες συμπεριφορές έξω στον κόσμο”.

»Έτσι, ανακάλυψα ότι αυτή είναι μια σχέση αιτίας-αποτελέσματος. Έτσι λειτουργεί ο Φυσικός Νόμος. Είναι οι πραγματικοί Νόμοι του Κάρμα. Είναι οι πραγματικοί νόμοι της έλξης, είναι οι πραγματικοί νόμοι των συνεπειών στη ζωή μας. Ενεργούμε μέσω της συμπεριφοράς μας και κατόπιν θερίζουμε συνέπειες που είναι δομημένες και οργανωμένες από το Σύμπαν, που φέρνουν τα αποτελέσματα και τις συνέπειες των συμπεριφορών που έχουμε εκδηλώσει στον κόσμο, με βάση το αν αυτές οι συμπεριφορές ήταν πραγματικά ηθικές ή αν ήταν πραγματικά ανήθικες.

»Και αυτό φέρνει τη διχοτόμηση μεταξύ της θρησκείας και της αληθινής κατανόησης του Φυσικού Νόμου, επειδή η θρησκεία – με τη μορφή Χριστιανισμού ή Καθολικισμού – μας έχει πει ανά τους αιώνες ότι υπάρχουν ορισμένες μορφές αμαρτίας, ορισμένες μορφές παράβασης εναντίον άλλων όπως “Τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα: Υπερηφάνεια, Λαιμαργία, Τελειότητα, Λαγνεία, Θυμός, Ζήλια, Απληστία”, και ότι θα έρθει τιμωρία σε εμάς.

»Μας διδάσκουν ότι αυτές οι κακίες είναι στην πραγματικότητα αμαρτίες και παραβάσεις, ενώ στην πραγματικότητα, εξαλείφουν τη συνιστώσα του Φυσικού Νόμου και μας δίνει κάτι, έναν αντιπρόσωπο, στη θέση του.

»Σύμφωνα με τον αληθινό Φυσικό Νόμο, μαθαίνουμε ότι οι συμπεριφορές που στην πραγματικότητα προκαλούν κάποια μορφή επιθετικότητας εναντίον των συνανθρώπων μας είναι οι αληθινές παραβάσεις κατά του Φυσικού Νόμου, που δημιουργούν αρνητικές συνέπειες στη ζωή μας, τόσο ατομικά όσο και σε συνολικό, συλλογικό επίπεδο».

Ο Passio περιγράφει το τελετουργικό της Αποτέφρωσης της Φροντίδας στο Bohemian Grove ως «Ένα αρχαίο βαβυλωνιακό, καρχηδονιακό τελετουργικό συγχώρησης…» Στην πραγματικότητα συγχωρούν τους εαυτούς τους για τα κακά που πρόκειται να κάνουν…με τη θυσία θαμπής φροντίδας.

Περιγράφει αυτούς που γενοκτονούν αυτή τη στιγμή τον πλανήτη με το εμβόλιο του θανάτου ως «Τεχνοκρατικό Αποκρυφισμό». Άνθρωποι όπως ο Klaus Schwab αντιπροσωπεύουν την εξωτερίκευση της ιεραρχίας.

«Αποκαλύπτουν ότι υπάρχει μια ιεραρχία διακυβέρνησης στον κόσμο· ότι είναι μια άρχουσα τάξη και κάτω από αυτούς είναι οι άνθρωποι που θεωρούν υπηρέτες τους, υπηκόους τους, σκλάβους τους…

»Αυτοί οι τεχνοκράτες αποκρυφιστές θέλουν να βγουν και να κυβερνήσουν ανοιχτά την ανθρωπότητα ως νέοι βασιλιάδες, νέοι θεοί, νέοι Φαραώ… [αλλά] κάποιοι δεν ευνοούν αυτή την προσέγγιση. Θέλουν να το… κρατήσουν κρυφό, να το κρατήσουν απόκρυφο, να το κρατήσουν σε ένα καλυμμένο επίπεδο διακυβέρνησης, όπως το είχαμε για πολλούς, πολλούς, πολλούς αιώνες, τώρα.

»Υπάρχει αυτός ο λεπτός πόλεμος, θα μπορούσατε να πείτε ότι διεξάγεται μέσα στην τάξη και το αρχείο του σκοτεινού αποκρυφιστικού κόσμου, όπου ορισμένοι από αυτούς προτιμούν να μένουν στη σκιά, λειτουργώντας με κρυφά μέσα και κάποιοι από αυτούς θέλουν ανοιχτή, εξωτερικευμένη διακυβέρνηση, την οποία αποκαλούν «Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας». Πιστεύουν αυτά τα γεγονότα που επιδεικνύουν το κοινό, που στην πραγματικότητα θέλουν να βγουν ανοιχτά και απλά να πουν στους ανθρώπους: “Ε, θα έχουμε ένα τεχνοτροπικό μέσο για να κατέχουμε αυτό που σκέφτεστε, να μειώσουμε το μυαλό σας σε μορφή ενός αλγορίθμου υπολογιστή.” Είναι οι άνθρωποι που ευνοούν την Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας και τον σκοτεινό αποκρυφισμό».

Ο Passio πιστεύει ότι, αν οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον Φυσικό Νόμο, τότε δεν μπορούν να κατανοήσουν πραγματικά, στο μυαλό τους τους λόγους, τους αιτιακούς παράγοντες, που πρέπει να γίνουν κατανοητοί ώστε να συμβεί μια αληθινή αφύπνιση… «Όταν οι άνθρωποι κατανοούν τον Φυσικό Νόμο, καταλαβαίνουν την αιτιώδη δυναμική, κατανοούν την τελική κυβερνητική δυναμική της δημιουργίας και πώς θα δημιουργήσουμε μια διαφορετική πραγματικότητα, όχι βασισμένη στα ίδια συστήματα ελέγχου αλλά βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό, βασισμένη στην εθελοντική αλληλεπίδραση με άλλα ανθρώπινα όντα».

Ο Alex Jones παρεμβαίνει, «Η πραγματική μαγεία είναι να είσαι καλός άνθρωπος που γνωρίζει αυτούς τους νόμους, τότε ολόκληρο το σύμπαν αλλάζει. Και έως ότου οι άνθρωποι το καταλάβουν αυτό, ο Εχθρός θα συνεχίσει να κερδίζει…Αν οι άνθρωποι εφάρμοζαν μόνο αυτό, θα ξεφορτώνονταν όλα τα προβλήματα».

Ο Passio συμφωνεί. «Ο Δημιουργός είναι η Τέλεια Αγάπη. Ο Δημιουργός έχει τοποθετήσει τους νόμους της Δημιουργίας εδώ, συμπεριλαμβανομένου του Φυσικού Νόμου για να προκαλέσει το μέγιστο όφελος μας. Δεν υπάρχει ως περιορισμός ή φυλακή αυτή καθεαυτή, είναι εκεί για να μας επιτρέψει να μάθουμε τι δεν πρέπει να κάνουμε…Το άθροισμα της ηθικής είναι ανάλογο με το άθροισμα της ελευθερίας. Αυτό είναι. Αυτή είναι η εξίσωση».

Μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε το σημείο ότι, «Όταν πραγματικά σκέφτεσαι και ενεργείς ηθικά, το Σύμπαν θα έρθει σε βοήθεια γενικά. Οι δυνάμεις της Δημιουργίας θα υποστηρίξουν και θα βοηθήσουν τις προσπάθειές σας όταν το κάνετε αυτό. Η σωστή δράση δημιουργεί σωστά αποτελέσματα. Η λανθασμένη δράση δημιουργεί αταξία, δυσαρμονία και χάος… οι Ψυχολογικές Επιχειρήσεις  (PSYOPs) είναι εκεί για να αποσπάσουν την προσοχή από αυτό. Πρέπει να σταματήσουμε να τους πιστεύουμε, πρέπει να σταματήσουμε να αφήνουμε αυτές τις PSYOPs να ανακατευθύνουν την ενέργειά μας σε λιγότερο σημαντικά θέματα.

»Αν κατανοήσουμε την ηθική, αυτό είναι το λυχνάρι, αυτό είναι το κύριο κλειδί για όλα αυτά».

Copyright © Forbidden Knowledge TV

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Alexandra Bruce, Klaus Schwab, Mark Passio, Εκκλησία του Σατανά, ηθική, Σατανισμός, σατανιστές, Σύμπαν, Φυσικοί Νόμοι