Ο Ταρζάν “θάβει” το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο!

getimage %CE%9C%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7
Της καλής προβατίνας κουδούνια της κρεμάνε” λέει η λαϊκή παροιμία. Ίσως ισχύει και για την πολιτικό που δέχεται αήθεις επιθέσεις επειδή τόλμησε να διεκδικήσει κι αυτή την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Θάβοντας με κανιβαλική εμπάθεια τη Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ταρζάν των Μέσων Μαζικής Εξαθλίωσης δεν αντελήφθη ότι έθαψε τον ίδιο τον εαυτό του ακόμη βαθύτερα στη λάσπη της ανυποληψίας. Επιτέλους! Και ο δημοσιογραφικός κανιβαλισμός πρέπει να έχει τα όριά του. ΈΛΕΟΣ!

Μπορεί ο Ζούγκλας να βγάζει γαργαλιστικές μπαγιάτικες ειδήσεις σκανδάλων, τις οποίες του παραχωρούν με μεγάααλη καθυστέρηση δυσαρεστημένοι του σάπιου συστήματος όταν υπάρχει όφελος για δαύτους ή απλά για εκδίκηση, τούτο όμως δεν του παρέχει ασυλία για να ξεσκίζει ψυχές και να καταρρακώνει υπολήψεις όταν οι σκοπιμότητες τις οποίες εξυπηρετεί του το υπαγορεύουν.

Με κάποια καθυστέρηση έρχομαι να σχολιάσω το εμετικό ρυπαρογράφημα του Ευθυμάκη, κατά κόσμον Ταρζάν, εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη σε άρθρο του στο «Vetomag», που αναδημοσίευσε στην ηλεκτρονική του Ζούγκλα. Δεν το έκανα νωρίτερα διότι δεν άντεχα να το διαβάσω ολόκληρο, αφού κάθε φορά που το άρχιζα ένιωθα ναυτία κι έτρεχα προς το μπάνιο για να εξεμέσω, με το συμπάθιο. Το ιλαροτραγικό είναι ότι το τρισάθλιο κείμενο το υπογράφει “Ο ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗΣ”, που άλλους μεν “ψυχαναλύει” το δε αφεντικό του προφανώς ουκ ηδυνήθη ψυχαναλύσαι!

Το ότι ο Ευθυμάκης ευθυμεί σφόδρα όταν βγάζει όλο το βόρβορο της πώρωσής του εναντίον των στόχων του το γνωρίζαμε από τη διαμάχη που είχε με πρώην συνεργάτη του, που κάποτε είχαν διαφημίσει μαζί γλοιωδώς το “Θέμα” τους “στη μπανιέρα δυο-δυο”.
Εκείνο όμως που μάθαμε τελευταία με το εν λόγω κατάπτυστο κείμενο εναντίον μιας πρώην Υπουργού, είναι ότι o μπανιέρας είναι επιπλέον και παθιασμένος ρατσιστής κι ότι δεν υπάρχει όριο στον πάτο της τρισαθλιότητάς του όταν πρόκειται να υποστηρίξει τα συμφέροντά του ή να εκτελέσει διαταγές άνωθεν. Είναι αδίστακτος, αδιάντροπος, δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, και εν τέλει είναι αξιοθρήνητος διότι δεν έχει αρκετή φαιά ουσία για να κατανοήσει ότι μηδενίζοντας μία συνάνθρωπό του για τον τρόπο που την έφτιαξε η Φύση ΑΥΤΟΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ.

Βέβαια, ο θρασύδειλος Ταρζάν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν έγραψε ο ίδιος το λιβελογράφημα αλλά ο ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗΣ. Όμως το γεγονός ότι το άρθρο είναι ανυπόγραφο και μάλιστα το επαναδημοσίευσε στην ιστοσελίδα του σημαίνει ότι εγκρίνει κάθε λέξη του, κόμματα και τελείες. Στο εξής, όταν χρειαστεί ν’ αναφερθώ και πάλι στον “ΖΟΥΓΚΛΑ”, θα πρέπει ν’ αναφέρομαι σε δαύτον ως ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, που έτσι κι αλλιώς έχει καταντήσει δημοσιοκαφρία. Δυστυχώς, αυτό το δημοσιογραφικό τίποτα, επειδή κατέχει περίοπτη θέση στην ελληνική δημόσια ζωή, και μάλιστα φρουρείται από αστυνομικούς που τους πληρώνει ο υποσιτιζόμενος Έλληνας φορολογούμενος, διαμορφώνει πρότυπα κατ’ εικόνα και ομοίωσή του, βαθαίνοντας το βόρβορο στον οποίο έχει βουλιάξει η πρωτόγονη και φαλλοκρατική κοινωνία μας.

Στην ουσία το ρυπαρογράφημα είναι ο καθρέφτης όχι μόνο της ψυχικά νοσούσης προσωπικότητας του εν λόγω “κυρίου”, αλλά και της ηθικά άρρωστης κοινωνίας μας που ανεβάζει στο βάθρο τέτοια άτομα, υποδηλώνοντας την πολιτισμική και την πολιτική νύχτα της εποχής μας. Διότι, ας μην κρυβόμαστε, πολλοί το χάρηκαν κι έκαναν πάρτι με το εν λόγω λιβελογράφημα… Δεν γνωρίζω αν το κατάπτυστο αυτό κείμενο καταδικάστηκε δημόσια από τους άλλους υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ, και ειδικά από τον κύριο αντίπαλό της. Αν όχι, φοβάμαι πως το ευχαριστήθηκαν και αυτοί…

Και αντί ο αδίστακτος ρατσιστής να συνέλθει μετά το σοκ που προκάλεσε το ρυπαρογράφημά του, αντί να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τη γυναίκα που έθαψε ζωντανή σε τόνους λάσπης και ν’ αποσύρει το κατάπτυστο άρθρο από την ηλεκτρονική του Ζούγκλα, ώστε να μην προφτάσουν να το διαβάσουν περισσότεροι, κομπάζει για τη μήνυση που του έγινε! Προφανώς, εμμέσως πλην σαφώς, ο θύτης θεωρεί τον εαυτό του θύμα! Πιστεύει ότι διώκεται επειδή κάνει υψηλή δημοσιογραφία! Χα, χα, χάαα! Γι’ αυτό ο Ταρζάν χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρο και, αν λειτουργούσαν κάποιοι κανόνες δεοντολογίας στην ΕΣΗΕΑ, θα έπρεπε να του κάνουν άρον-άρον απόσυρση από το “λειτούργημα.”

Επιμένω ότι το συγκεκριμένο άτομο χρήζει άμεσης κλινικής υποστήριξης, δηλαδή καταστολής με ψυχοφάρμακα, μπας και σταματήσει να ρυπαίνει την έτσι κι αλλιώς όζουσα κοινωνική ατμόσφαιρα με τέτοια λιβελογραφήματα. Ο καημένος ο Ταρζάν έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο παράκρουσης που δεν καταλαβαίνει ότι η χολή που έβγαλε εναντίον μιας γυναίκας προσβάλει τόσο τη σύζυγό του όσο και τις ανήλικες κόρες του, οι οποίες όταν καταλάβουν το ποιόν του θα ντρέπονται για δαύτον. Προσβάλλει κάθε άνθρωπο με αξιοπρέπεια και προπαντός κάθε γυναίκα. Είναι κρίμα που το φεμινιστικό κίνημα έχει περιέλθει σε χειμερία νάρκη και δε μπορεί να δώσει στο “απόλυτο μηδέν” το μάθημα που του αξίζει.

Για να μη νομίσουν, όμως, οι συνετοί αναγνώστες ότι υπερβάλλω, θα παραθέσω εδώ αποσπάσματα από το ρυπαρογράφημα, όχι για να μειώσω την κυρία Μπακογιάννη, αλλά για να καταδείξω τον απόλυτο εκτροχιασμό του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ. Ολόκληρο το κείμενο, μέχρι τη στιγμή που θα αναγκαστεί να το αποσύρει, θα το βρείτε εδώ.

«Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ
Η εθνική μας χήρα χωρίς μακιγιάζ

Ξέρεις τι είναι να μη βρίσκεις νούμερο παπούτσι που να ταιριάζει στο πόδι σου; Και να παραγγέλνεις στο εξωτερικό άχαρες γόβες χωρίς τακούνι; Ξέρεις τι είναι να αδυνατίζεις συνέχεια και παρόλα αυτά το σώμα σου να παραμένει απωθητικό; Για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει με τη Ντόρα Μπακογιάννη πρέπει να αντιληφθεί σε βάθος τη σχέση της με τον καθρέφτη της. Δύσκολη σχέση. Δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με τις διαστάσεις της και την ομοιότητά της με τον πατέρα της, που την υποχρέωσε να ανέχεται αγενείς ψιθύρους του είδους “είναι σαν τον Μητσοτάκη με μαλλιά”. Από τότε που έβαλε “δαχτυλίδι” στο στομάχι για να χάσει κιλά αισθάνεται καλύτερα.

Όλοι τη συγχαίρουν για την κομψότητά της, γνωρίζει όμως ότι παρά τη βελτίωση στη «γραμμή» της, δεν είναι λαχταριστή για τους άντρες που κυκλοφορούν γύρω της. Δεν ήταν ποτέ. Στα νιάτα της είχε αρκετές ερωτικές σχέσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι κανείς τους δεν την ερωτεύτηκε πραγματικά. Της προσέφεραν ηδονή -λένε παρατηρητές εκείνων των ημερών- για να κερδίσουν προνομιακή σχέση με τον πατέρα της. Ακόμη κι αν η ίδια δεν το παραδεχόταν ούτε στον εαυτό της, βαθιά μέσα της ήξερε.
Γι’ αυτό, λοιπόν, μην την παρεξηγείτε όταν συμπεριφέρεται σαν αντιπαθέστατη ψηλομύτα που δεν χωνεύει τα άντερά της. Είναι γεμάτη κόμπλεξ. (…)


Της αρέσει το μακιγιάζ του Αχιλλέα Χαρίτου και η κόμμωση του Βαλεντίνο. Δεν βγαίνει από την πόρτα του σπιτιού της αν δεν “σοβατιστεί” καλά και δεν χτενιστεί επιμελώς. Είναι σπάνιο να τη δει κανείς σε φυσική κατάσταση και κάποιος που είχε την εμπειρία μού είπε ότι δίκιο έχει που δεν θέλει τη βλέπουν όπως ξυπνάει το πρωί. Την έχει κουράσει, όμως, όλη αυτή η προσπάθεια. Είναι πια 55 χρόνων. Κι ακόμη περιμένει να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. Πόσο άραγε θα χρειαστεί να περιμένει για να γίνει πρωθυπουργός; (…) (…)

Από τον πατέρα της έχει πάρει επίσης τη συστηματικότητα στην ίντριγκα, τη μεθοδικότητα στα ρουσφέτια, την πίστη ότι όλα και όλοι αγοράζονται, τη βεβαιότητα ότι η πατρίδα είναι ένα χωράφι που της ανήκει βάσει χρησικτησίας και ό,τι υπάρχει πάνω σε αυτό επίσης της ανήκει: Αγελάδες για άρμεγμα, κατσίκια για φάγωμα, δέντρα για κόψιμο.

Της αρέσει πολύ να θυμίζει τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, στην οποία οφείλει την πολιτική της εκτίναξη και τον υποτιθέμενο αντιχουντικό “αγώνα” της στο Παρίσι. Της αρέσει ακόμη να την εμφανίζουν ως κάποια που έζησε τον Μάη του 1968, ήταν “ψιλοαριστερή” και στην πορεία φωτίστηκε και πέρασε στην Κεντροδεξιά. Ψοφάει να ακούει ότι έχει ζήτηση στο εξωτερικό και ότι αρέσει στους νέους.

Έχει άγρια ανταγωνιστική σχέση με την κόρη της και εξαντλεί τον αυταρχισμό της στον γιο της. Ζηλεύει τον Ισίδωρο και κάνει υποχωρήσεις για να μην τον χάσει. Είναι δύσκολο να μιλήσεις μαζί της και να μην αναφέρει, en passant, κάτι σχετικό με τον πατέρα της. Αισθάνεται κάθε στιγμή ότι ο Μητσοτάκης είναι σε μια γωνία και τη βλέπει, την παρακολουθεί για να την επιδοκιμάσει ή να τη συμβουλέψει. Του οφείλει σχεδόν όλα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα και είναι ο μοναδικός άντρας που την κάνει να αισθάνεται ευάλωτο κορίτσι. “Ντοράκι” τη φωνάζει. Όταν έρθει η ώρα να φύγει από τη ζωή, η Ντόρα θα απελευθερωθεί αλλά ταυτόχρονα θα φυλακιστεί, γιατί θα μείνει μόνη με τον καθρέφτη της και αντιμέτωπη με την υπαρξιακή της τραγικότητα: Το εξωτερικό και το εσωτερικό της μέγεθος βρίσκονται σε πλήρη δυσαναλογία.

Ο ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗΣ»

Ειλικρινά λυπάμαι για τον κατήφορο που έχεις πάρει Ευθύμιε Τριανταφυλλόπουλε… Αν αρχίσεις κι εσύ να λυπάσαι και να ντρέπεσαι για το ήθος σου, με ή χωρίς τη βοήθεια ψυχιάτρου ή εξομολόγου, ίσως υπάρξει ελπίδα ανάνηψης ακόμη και για σένα. Σου το εύχομαι. Ποτέ δεν είναι αργά…

Υ.Γ. 22/11/2009
Δείτε τώρα πώς η Νέα Δημοκρατία ανταμείβει με διαφήμισή τους υβριστές της υποψήφιας προέδρου της. Δείτε και φρίξτε με τη βρώμικη διαπλοκή των αδιάντροπων με τους χυδαίους!
veto 22

Tags: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη