Πάνος Καμμένος: «Πρέπει να ενωθούμε για ν’ αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας»!

Η χθεσινή συγκλονιστική αγόρευση του Παναγιώτη Καμμένου στη Βουλή θύμιζε μη-μεταλλαγμένο Έλληνα πολιτικό από περασμένες εποχές. Αναρωτιέμαι, όμως, ένας “κούκος” φέρνει την Άνοιξη; Εσείς τι λέτε;

olympia.gr

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, στο βιβλίο του Κίνμαν “Ο τελευταίος μεγάλος δικτάτορας” αναφέρεται η ρήση του Δαβίδ Ροκφέλερ του πρώην Προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, μεγάλου στελέχους της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, στην οποία ανήκει και ο Πρωθυπουργός μας, όπου το 1985 έκανε την εξής δήλωση: “Είμαστε στο κατώφλι μια μεγάλης μεταμορφώσεως του παγκόσμιου συστήματος. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη κρίση, η μεγάλη κρίση που θα αναγκάσει τα έθνη να αποδεχθούν τη νέα τάξη πραγμάτων“. Αυτή η δήλωση ποτέ δεν αμφισβητήθηκε.

Θα προχωρήσω διαβάζοντας ένα σημείωμα ενός παλιού μας συναδέλφου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, του Γεώργιου Αλέξανδρου Μαγκάκη, αφήνοντας επικήδειο σημείωμα, το τελευταίο σημείωμα που ίδιος έγραψε, αυτός ο αγωνιστής της Δημοκρατίας, πολιτικός μας αντίπαλος στις ιδέες που όμως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ήταν ένας αγωνιστής για την πατρίδα έγραψε προς όλους εμάς: “Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτό που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ ανάμεσά τους;”.

Ο Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης, λοιπόν ,επιβεβαιώνει ουσιαστικά αυτό που ο Ροκφέλερ προέβλεψε, ότι αλλάζουν τα πάντα. Και η ευθύνη, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έτυχε στην Ελλάδα, στην Ελλάδα που αποτελεί τον πυροκροτητή για τη δημιουργία της τεράστιας αυτής παγκόσμιας κρίσης που θα οδηγήσει όπως βλέπουμε στη νέα τάξη πραγμάτων, τον πυροκροτητή που μέσω των ασφαλίστρων που δίνουν τα ελληνικά CDS θα χτυπήσουν την Γαλλία, θα οδηγήσουν στην υποβάθμιση της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Γερμανίας αύριο, της Αμερικής, του συνόλου του κόσμου για να δημιουργηθεί το νέο νόμισμα, η νέα τάξη πραγμάτων και να εξαφανιστούν τα δικαιώματα των εργαζόμενων.

Εδώ, στη χώρα της δημοκρατίας, στο ναό της δημοκρατίας πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Απευθύνομαι σε σας, συνάδελφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ, θεωρώντας ότι δεν έχετε καμία σχέση με τον Πρωθυπουργό που σήμερα εκτελεί αυτό το σχέδιο. Έχετε, όμως, ευθύνη να αντιδράσετε, να αντιδράσετε σήμερα και να σκεφτείτε ότι σε αυτά τα Έδρανα κάθισε κάποτε η Μελίνα Μερκούρη. Τι θα έλεγε η Μελίνα Μερκούρη σήμερα όταν θα έβλεπε τον Αντικαγκελάριο να περιφέρεται ως διοικητής της χώρας μας κάνοντας υποδείξεις για μειώσεις εθνικής κυριαρχίας, όταν θα έβλεπε μέσα στα Υπουργεία να κάνουν κουμάντο οι εγκάθετοι της νέας τάξης πραγμάτων της κυρίας Μέρκελ; Τι θα έλεγε ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος όταν θα έβλεπε να λαμβάνει εντολή η Βουλή των Ελλήνων και η Ελληνική Κυβέρνηση από εκείνους οι οποίοι προστάζουν καταργώντας την εθνική και λαϊκή κυριαρχία;
Θα έλεγε “όχι”.

Και όπως απευθύνομε σε σας, απευθύνομαι και σε κάποιες εφεδρείες που βρίσκονται από άλλες πλευρές, οι οποίοι γλυκοκοίταζαν το Μνημόνιο στην αρχή κάνοντας υψηλή κριτική. Εκείνοι που απαιτούν να διαγράφονται οι συνδικαλιστές που παλεύουν για τα δικαιώματά τους αφήνοντας τους δημάρχους να εκτελούν τους σχεδιασμούς όπως το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης που μίλησε -χωρίς να διαγραφεί εκείνος βέβαια- για την αυτονόμηση της Θράκης, σχέδιο που το έφερε…»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: «Δικό σας ήταν.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:
«Ναι, κύριε συνάδελφε, δικός μας ήταν. Πρέπει να διαγραφεί, αυτό λέω. Δεν έχει σχέση αν είναι δικός μας ή δικός σας. Αυτό δεν καταλαβαίνετε. Και αυτό που δεν καταλαβαίνετε και δεν καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι πρέπει να ενωθούμε όλοι όχι για να παραδώσουμε τη χώρα, αλλά για να αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας.

Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα, να ενωθούμε όχι για να υποκύψουμε στους νέους κατακτητές, όχι για να ακούσουμε τους δοσίλογους, αλλά για να πούμε το “όχι”, το “όχι” το οποίο πρέπει να οδηγήσει πράγματι σε ένα εθνικό μέτωπο αντίστασης.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι σαφές. Το άρθρο 120 του Συντάγματος λέει ότι ο σφετερισμός με οποιοδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία οπότε και αρχίζει η παραγραφή του εγκλήματος.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταργήσει με τη βία. Και με τη βία καταλύεται το Σύνταγμα όταν ψηφίζονται αντισυνταγματικές διατάξεις, όταν το μνημόνιο περνάει με εκατόν εβδομήντα δυο Βουλευτές, παραχωρώντας εθνική κυριαρχία, ενώ προβλέπεται ο αριθμός των εκατόν ογδόντα Βουλευτών. Το ίδιο έγινε με το μεσοπρόθεσμο. Το ίδιο γίνεται με τις αντισυνταγματικές διατάξεις που περνούν με αυτό το σημερινό νομοσχέδιο που επικυρώνει την παράδοση της χώρας.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δυστυχώς έχει καταργηθεί και το Κοινοβούλιο. Θα σας πω μόνο ένα απλό θέμα: Στις 26 Μαΐου 2011 καταθέτω ερώτηση με αίτηση καταθέσεως εγγράφων για να μας πουν το ποιος αγόρασε το ασφάλιστρο κινδύνου, το CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο επωλήθη το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009 με ευθύνη του Υπουργού των Οικονομικών τότε του κ. Παπακωνσταντίνου και του κυρίου Πρωθυπουργού και σήμερα αξίζει 26 δισεκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή σήμερα νομοθετούμε επί πέντε. Δεν απαντά στην ερώτηση. Τη μετατρέπω σε επερώτηση βάσει του άρθρου 134 παράγραφος 2. Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής ποτέ δεν μπαίνει στον πίνακα.

Το ξανακαταθέτω πάλι με τον Γιάννη τον Δημαρά και με τον Κυριάκο Βελόπουλο ως διακομματική επερώτηση. Δεν προσδιορίζεται. Γιατί; Γιατί κάποιοι ενεργούν προκειμένου να παραδοθεί αυτή η χώρα. Γιατί κάποιοι συνάδελφοι αυτό που θέλουν δεν είναι να γλυτώσουν τα ογδόντα εκατομμύρια της εφεδρείας. Ογδόντα εκατομμύρια νομοθετούμε για την εφεδρεία και ψηφίσαμε να πάρει το Μέγαρο Μουσικής εκατό εκατομμύρια. Από όλο το νομοσχέδιο θα γλυτώσουμε πέντε δισεκατομμύρια και είκοσι έξι δισεκατομμύρια είναι αυτά που δώσαμε με ένα μόνο ασφάλιστρο κινδύνου για το οποίο δεν μας ενημερώνουν.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, την ίδια στιγμή που λέμε στον ελληνικό λαό, στο συνταξιούχο και στον εργαζόμενο, να ματώσει, την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος της Βουλής φτιάχνει βίλες στο Γράμμο. Αν είναι ποτέ δυνατόν! Την ίδια στιγμή που λέμε στο μικρό επαγγελματία να κλείσει, την ίδια στιγμή στο Λαυρεντιάδη χαρίζουμε 1,1 δισεκατομμύρια. Και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας που αγοράζει η PROTON, η OMEGA είναι ο αδελφός του Πρωθυπουργού.

Αντί να κυνηγάμε να βρούμε αυτούς οι οποίοι κλέβουν στην Ελβετία, αντί να τους φορολογήσουμε με 50%, όσο πληρώνουν και οι Έλληνες φορολογούμενοι, τους βάζουμε φόρο 10%. Και την ίδια στιγμή ο αδερφός του Πρωθυπουργού έχει εταιρεία στην Ελβετία. Σας το καταγγέλλει ο Νικολόπουλος στη Βουλή και ουδείς απαντά. Το καταθέτω στη Βουλή. Την ίδια στιγμή εργάζεται παρανόμως σε εταιρεία που παίζει CDS που ποντάρει στην κατάρρευση της χώρας στη Unigestion και βγάζει και τη φωτογραφία του μπροστά, ουδείς ενδιαφέρεται.

Αλλά ξέρετε τι γίνεται; Βάζουν αυτούς τους τύπους να κάνουν αγωγή στο Βουλευτή καταργώντας το άρθρο 62 του Συντάγματος, για να με απειλήσουν με 15.000.000 ευρώ. Ο κ. Μάρκελλος που έκανε το καλαμπόκι, ο ιδιοκτήτης της AJ, θέλει 10.000.000 ευρώ. Η κ. Ξαφά την οποία είχε ο κ. Μητσοτάκης, βέβαια, στην κυβέρνηση…

Στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ένα εκατομμύριο ευρώ. Ένα εκατομμύριο ο Αντρίκος, ένα εκατομμύριο ο μάγκας ο σύμβουλος του κ. Δούκα.

Κύριοι συνάδελφοι, εάν δεν κάνουμε μέτωπο απέναντι στην παράδοση της χώρας, θα είμαστε υπεύθυνοι και το Γουδί δεν θα μας χωράει όλους. Τώρα πρέπει να πούμε “όχι”. Σας καλώ όλους σε μια συστράτευση για να προστατεύσουμε την πατρίδα μας και να προστατεύσουμε τη δημοκρατία.
Ευχαριστώ πολύ.»

Tags: PROTON, Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης, Λαυρεντιάδης, νέα τάξη πραγμάτων, Παναγιώτης Καμμένος