Πανδημία και Εμβόλιο: Συνωμοσίες αλλά από ποιους;

pandemic scamtruleap

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠO ΠΟΙΟΥΣ;

Τρία και πλέον χρόνια από την έναρξη της πανδημίας. Χιλιάδες θάνατοι από ένα εμβόλιο που παρασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ. Θάνατοι επίσημα αποδεκτοί από ρυθμιστικές αρχές ότι σχετίζονται με το εμβόλιο (περί τις 100.000 μέχρι στιγμής). Χιλιάδες επί χιλιάδων ανεπιθύμητες ενέργειες. Προσωπικά βιώματα ανθρώπων από πολλές και διάφορες χώρες.

Και όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν τα αναγνωρίζουν όλα αυτά, άνθρωποι που μιλούν ακόμη για ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους.

Άνθρωποι που μιλούν για θρησκευτικό φανατισμό, όχι για γνώση. Και όταν τους ρωτάς αυτοί πού στηρίζουν τη βεβαιότητά τους για το εμβόλιο, σου απαντούν: μα το είπε η τηλεόραση… Ε, λοιπόν μερικοί από τους ανθρώπους αυτούς είναι και γιατροί και καθηγητές πανεπιστημίου.

Κι έρχεται λοιπόν τώρα ο υπουργός υγείας και νευριάζει όταν του μιλάνε για εμβόλια. Λέει ότι δεν σέβονται τους νεκρούς από COVID-19. Αλήθεια τους χιλιάδες νεκρούς από το εμβόλιο ποιος τους σέβεται; Εδώ δεν σεβάστηκε ο ίδιος την υπογραφή του στα μνημόνια.

Τις βαριές επιπτώσεις από τον εγκλεισμό ποιος τις αναγνωρίζει; Το ότι δεν σας λέγαμε την αλήθεια και άλλα πολλά της κ. Λινού (που το αρνείται τώρα ενώ το ακούσαμε όλοι από την TV) ποιος θα τα πληρώσει;

Θα θυμάστε βέβαια το αμίμητο του τότε Γ. Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (και νυν υφυπουργού) όταν ρωτήθηκε για τους κινδύνους του εμβολίου. Το θέμα της ασφάλειας του εμβολίου έχει λυθεί οριστικώς. Μάλιστα. Το είχε λύσει το θέμα ο κ. νευροχειρούργος.

Αντί λοιπόν να είναι υπόλογοι όλοι αυτοί, ανταμείφθηκαν με πολιτικά αξιώματα και συνεχίζουν να μας κουνούν το δάκτυλο. Κάποιοι μιλάνε για έναν “ανάποδο κόσμο”. Και όμως έτσι είναι. (loimoxi – 03/08/2023)

ΠΩΣ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ;

Ο δάγκειος πυρετός δεν είναι σπάνιος. Κατά τον ΠΟΥ, κάθε χρόνο παρουσιάζονται 100 έως 400 εκατομμύρια νέα περιστατικά λοίμωξης. Ωστόσo, η πρόληψη του είναι δύσκολη. Ένα εμβόλιο που κυκλοφορεί είναι για ειδικές ηλικίες και υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Ένα νέο εμβόλιο που είναι πιο ευκολόχρηστο και υποβλήθηκε στο FDA για έγκριση, αποσύρθηκε πρόσφατα από την Εταιρεία. Γιατί; Μα διότι το FDA ζητούσε και άλλα στοιχεία. Και άλλα, και άλλα…

Εδώ προκύπτει η απορία. Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πώς εγκρίθηκε τόσο σύντομα; Πώς εγκρίθηκε ένα εμβόλιο με μελέτες ολίγων μηνών μόνον; Με ελλιπή στοιχεία; Αλλά και με στοιχεία που έδειχναν θνητότητα και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, ακόμη πριν την κυκλοφορία του; Υπάρχουν άραγε ακόμη γιατροί που πιστεύουν στο εμβόλιο αυτό; Αμφιβάλλει κανείς ότι το εμβόλιο παρασκευάστηκε πριν την πανδημία; Πιστεύει κανείς ότι η πανδημία δεν ήταν τεχνητή; Ότι ο ιός δεν ήταν ανθρώπινο παρασκεύασμα;

Συνεχείς πληροφορίες από όλες τις γωνιές του πλανήτη και από επιστημονικές πηγές ομιλούν για τα παραπάνω, για κατά συρροή αιφνιδίους θανάτους, για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, για αλλαγή αιτιών θανάτου από τις ρυθμιστικές αρχές, και για πολλά άλλα που δεν είναι πλήρως ορατά και δεν ομολογούνται.

Για πολλοστή φορά τίθεται το ερώτημα: πότε θα αναλάβουν οι κορυφαίοι γιατροί μας να διερευνήσουν αυτά που συμβαίνουν; Πότε θα αποφασίσουν οι εισαγγελείς να αποδώσουν δικαιοσύνη; (loimoxi– 17/07/2023)

ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ

Είναι αστείο να ακούς έναν υπουργό που γύρισε μερικά κόμματα, που έκλεισε νοσοκομεία, που ευθύνεται για πλείστα όσα παράδοξα, που είναι εκ φύσεως γραφικός, να καταγγέλλει για γραφικότητα αρχηγό κόμματος. Το πιο περίεργο είναι ότι για το θέμα που ανέφερε κυκλοφορεί βίντεο με δηλώσεις του παλιές, τελείως αντίθετες με τις σημερινές. Δηλώσεις που συμφωνούν με τις νυν δηλώσεις του αρχηγού τον οποίο καταγγέλλει ως γραφικό. Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή

Το θέμα όμως δεν είναι οι δηλώσεις του “κολωτούμπα” υπουργού. Το θέμα είναι ότι στη Βουλή τον στείλαμε εμείς. Ο λαός. Που μάλλον έχει απωλέσει μεγάλο μέρος της μνήμης του. Εμβολιαστικό κατάλοιπο; (loimoxi -11/07/2023)

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

  • Ο χορός των αιφνιδίων θανάτων συνεχίζεται αμείλικτος.
  • Όπου κι αν συζητήσεις ακούς να σου λένε ότι μετά το εμβόλιο έπαθα αυτό, το άλλο και το επόμενο.
  • Τα πρόστιμα για μη εμβολιασμό παραμένουν εγγεγραμμένα στην εφορία και τοκίζονται περιμένοντας την εξόφληση τους.
  • Μην ξεχνάμε ότι επιβλήθηκαν για να εμβολιαστεί ο κόσμος και να προστατευθεί ο κάθε διπλανός. Τώρα που δεν εμβολιάσθηκε ο κόσμος, αλλά παραμένει το πρόστιμο τι γίνεται; Ο κάθε διπλανός πώς προστατεύεται;
  • Αν πληρωθεί το πρόστιμο ποιος θα προστατευθεί; Μα το κράτος φυσικά.
  • Μελέτη που αποδίδει υψηλότατο ποσοστό θανάτων στο εμβόλιο, αποσύρθηκε τάχιστα.
  • Οι γιατροί επιμένουν να αγνοούν κάθε συσχέτιση θανάτου ή παρενέργειας με το εμβόλιο.
  • “Ακούτε την επιστήμη” μας έλεγαν και μας λένε.
  • Κάποιος όμως είπε κάτι που ηχεί πιο σωστό: “επιστήμη είναι η πίστη στην άγνοια των ειδικών”. (loimoxi – 10/07/2023)

JOHN KAVALIOTIS – Παιδίατρος, Λοιμωξιολόγος

Tags: JOHN KAVALIOTIS, εγκλεισμός, εμβόλιο, θάνατοι, κορωνοϊός, πανδημία, παρενέργειες, πρόστιμα άνω των 60, συνωμοσία, συνωμοσιολόγοι, ψεκασμένοι