Περί σκατώματος και ξεσκατώματος ο λόγος

Τι γύρευε ο Ντομινίκ να σκαλίζει τα σκατά;
Τελικά βρήκαμε το μάστορά μας με τον Στρος-Καν. Δε μασάει τα λόγια του! «Η πραγµατικότητα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται µέσα στα σκατά. Και µάλιστα πολύ βαθιά», είπε για μας, τον άλλο περιούσιο λαό, ο επικεφαλής του ΔΝΤ, και σωτήρας μας. Πω, πω, σκατολουσία! Διαβάστε εδώ αν δε με πιστεύετε.

Και το αμείλικτο ερώτημα τώρα είναι: είμαστε ή δεν είμαστε χωμένοι μέχρι το λαιμό μέσα στα σκατά; Ή, για να το θέσω πιο κομψά, τάχουμε ή δεν τάχουμε σκατώσει; Προφανώς και τάχουμε σκατώσει, “δημοκρατικά” όμως! Σημειωτέον ότι, λόγω εθισμού, τα “δημοκρατικά” σκατά είναι πιο εύοσμα και εύληπτα από τα δικτατορικά σκατά. Οι περισσότεροι που τρώνε “δημοκρατικό” σκατό το ευχαριστιούνται κιόλας. Φέρε μου δημοκρατία κι ας φάω και σκατά, σου λένε. Μάλιστα, το ανακάτωμα των σκατών στις κάλπες είναι η ύψιστη ηδονή του δημοκράτη. Ούτε λόγος να γίνεται περί αυτού, και σκασμός εσύ ιερόσυλε φασίστα.

Τώρα το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι μας αντιμετωπίζουν μέχρι στιγμής με κατανόηση, είναι διότι δημοκρατίες έχουν κι αυτοί κι όσο νάναι από “δημοκρατικά” σκατά κάτι γνωρίζουν. Άλλωστε πολλοί από δαύτους, μέχρι προχτές, ανακατεύοντας τα ελληνικά σκατά εύρισκαν χρυσό, πακτωλό χρυσού! Δηλαδή εμείς χέζαμε εαυτούς και αλλήλους κι όλοι μαζί τη χώρα μας, κι εκείνοι από το σκατό μας βγάζανε παξιμάδι τύπου Siemens. Αληθινοί αλχημιστές!

Συγνώμη, παίδες, για τη σκατολογία, αλλά δεν φταίω εγώ. Ο Ντομινίκ, ο φίλος του Γιώργου, φταίει. Βέβαια ο Τζέφρυ τον πλησίασε για να μας ξεσκατώσει, αλλά κατά τη διαδικασία του ξεσκατώματος τα σκάτωσε ακόμη χειρότερα… Και πάλι, όμως, το σοσιαλιστικό σκάτωμα είναι πιο ανεκτό από το δεξιό σκάτωμα, γι’ αυτό και ο Γιώργος βρίσκεται ακόμη πρώτος στις δημοσκοπήσεις-κωλονοσκοπήσεις. Άλλωστε το πράσινο σκάτωμα προϋποθέτει συστηματικό τάισμα με πολύ κουτόχορτο, κι αυτό είναι οικολογικό και ευκοίλιο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή (tanea) ο Ντομινίκ διευκρινίζει περαιτέρω το σκάτωμα, λέγοντας: «οι Έλληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν και όµως είναι εκείνοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους. H απάτη πάει σύννεφο.» Και ο παμπόνηρος Ντομινίκ συνεχίζει: «Τα πρόσωπα είναι πολύ κατσουφιασµένα.»

Αμ τι ήθελες να είναι, άνθρωπέ μου; Έχεις δει κανένα που κολυμπάει στο σκατό να χαμογελάει από ευτυχία;

«Δεν χρησιμεύει σε τίποτα να προσπαθείς να προχωρήσεις στο χάος», προσθέτει ο Στρος-Καν, ρίχνοντας άλλη μια δόση σκατά στα μούτρα μας. Κι εσύ γιατί προχώρησες στο χάος, Ντομινίκ; Από συμπάθεια στο φίλο σου το Γιώργο;

Πρωθυπουργέ μου, σε είδα μελαγχολικό στο μήνυμα από τις Βρυξέλλες και ράγισε η καρδιά μου. Μεγάλο το φορτίο που σηκώνεις, ομολογουμένως… Βιαζόσουνα όμως να το αναλάβεις, σπρώχνοντας επίμονα τον χοντρό να πάει σε πρόωρες εκλογές, για να τον κατηγορείς μετά ότι λιποτάκτησε. Τα θυμάσαι; Φαντάζεσαι να είχε φέρει ο Καραμανλής το ΔουΝουΤου τι θα είχε γίνει; Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου! Δεν θα είχε μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο.

Εύχομαι οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας να σου φερθούν καλά σήμερα και να μη σε μαλώσουν που μέχρι τώρα τα έχεις σκατώσει. Σκάτωσες ακόμη και τη συναίνεση, βρε αφιλότιμε! Τι μανία είναι αυτή; Τι μαζοχισμός; Τι σχιζοφρένεια; Να ζητάς συναίνεση, να σου εκτείνει ο άλλος το χέρι συναινετικά, και εσύ να του το δαγκώνεις! Δεν ξέρεις ότι με αυτό τον τρόπο συσσωρεύεις κι άλλη αρνητική ενέργεια πάνω σου που δεν βοηθάει στις δύσκολες αποστολές σου; Δεν σου φτάνουν δηλαδή οι αναθεματισμοί της Παπαρήγα και των κόκκινων; Γιώργο, είσαι αυτοκαταστροφικός και μεταφυσικά αναλφάβητος. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εμείς όμως τι σου φταίμε;

Το επόμενο video προστέθηκε στις 15/3/2011

Tags: ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, σκατά, σκάτωμα, σκατώνω, συναίνεση