Ποια είναι η αλήθεια για την έφοδο πρακτόρων του FBI στο θέρετρο του Trump?

Επιδρομή Trump: Τι στο διάολο είναι λάθος με αυτήν την εικόνα;

By Gary D. Barnett
GaryDBarnett.com
August 10, 2022

Μόλις περάσαμε πάνω από δυόμισι χρόνια ολοκληρωτικής τυραννίας, που οδηγεί σε πλήρη ολοκληρωτισμό. Η τάξη των σκλάβων της χώρας δέχτηκε (οικειοθελώς) τη φυλακή στο σπίτι που ονομαζόταν lockdown, αποδέχτηκαν την αναγκαστική απώλεια των θέσεων εργασίας τους, αποδέχθηκαν την απώλεια των περισσότερων από όλες τις ελευθερίες τους, αποδέχτηκαν  στημένες από το κράτος ταραχές, καταστροφή περιουσίας και κτηνώδη βία, όλα επιτρεπόμενα από το κράτος, αποδέχτηκαν απώλεια της κινητικότητας για ταξίδια, αποδέχτηκαν να φορούν θανατηφόρες μάσκες κατά παραγγελία και αποδέχτηκαν πειραματικές ενέσεις δηλητηριωδών βιοόπλων κατά εκατοντάδες εκατομμύρια.

Έζησαν με εσκεμμένα κατασκευασμένες ελλείψεις τροφίμων, έζησαν με απώλεια εισοδήματος στα χέρια των υποκριτικών τεράτων στα πολιτικά αξιώματα, εγκατέλειψαν τις οικογένειες και τους φίλους τους, έχασαν κάθε αξιοπρεπή ιατρική περίθαλψη, (όσο λίγη υπήρχε) έζησαν με μαζική κρατική δολοφονία που είναι δημοκτονία, κατήγγειλαν τους γείτονές τους και απέφευγαν όλους όσους δεν συμμορφώνονταν με την ηλιθιότητα της κρατικής εντολής και σύρθηκαν κάτω από βράχους προσποιούμενοι ότι όλα  πήγαιναν καλά.

Παρακολούθησαν καθώς τυπώνονταν τρισεκατομμύρια πλαστά δολάρια, (κλοπή περιουσίας) κλέβονταν και τροφοδοτούνταν στους τραπεζικούς και εταιρικούς άρχοντες, έβλεπαν ότι ένας σκηνοθετημένος πόλεμος στην Ουκρανία γινόταν η τροφή της βλακείας παγκοσμίως, παρακολουθούσαν καθώς οι τιμές διπλασιάζονταν, τριπλασιάζονταν, και σε ορισμένες περιπτώσεις ανέβηκαν εκατό φορές σχεδόν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παρακολουθούσαν καθώς οι ξυλοδαρμοί της αστυνομίας αυξάνονταν δραματικά, επέτρεπαν μαζικούς πυροβολισμούς που οργανώθηκαν από την κυβέρνηση και αγνοήθηκαν από την αστυνομία, και παρακολουθούσαν καθώς το κράτος απειλούσε και τώρα εφαρμόζει τη δηλητηρίαση και τη δολοφονία παιδιών με θανατηφόρα ένεση με ψεύτικα «εμβόλια».

Δεν είναι μόνο αυτό που συνέβη σε κάθε τέντωμα της φαντασίας, αλλά αρκεί να καταλάβουμε ότι για όλα αυτά φταίνε οι μάζες των προβάτων που συνεχίζουν να προσκυνάνε στο βωμό της κυβέρνησης, των μέσων ενημέρωσης και της ολοκληρωτικής πολιτικής παραφροσύνης. Αν ήταν ποτέ εμφανής η ψυχική ασθένεια, είναι πλέον προφανές ότι το 99% αυτού του πληθυσμού έχουν αναλωθεί από αυτή την ασθένεια που προκαλείται από άγνοια, αδιαφορία, δειλία και εξάρτηση, και ακόμη και με όλα αυτά, συνεχίζουν να πιστεύουν τα περισσότερα απ’ όσα τους λένε.

Από σήμερα το πρωί, μετά από όλα όσα ανέφερα παραπάνω, και πολλά άλλα, η βλακεία και η τυφλή ευπιστία συνεχίζει να κατατρώει αυτόν τον πληθυσμό των φοβισμένων και αφελών απλοϊκών. Μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί, σχεδόν το 100% αυτού που παρουσιάζεται από όλα τα κύρια και εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, είναι η λεγόμενη επιδρομή στην έπαυλη του Trump. Ξεχασμένη είναι η πραγματικότητα ότι όλη η ελευθερία έχει καταστραφεί, η οικονομία έχει σχεδόν διαλυθεί, η σκλαβιά των μαζών είναι αχαλίνωτη, οι απειλές για απελευθέρωση της ένοπλης IRS σε κάθε πολίτη που δεν προστατεύεται από την κυβέρνηση εφαρμόζεται και περισσότεροι ψεύτικοι «ιοί» σχεδιάζονται.

Ωστόσο, το μόνο που είναι σημαντικό σήμερα είναι η «επιδρομή» κατά του Trump, η οποία, σύμφωνα με όλους τους νόμους της λογικής, είναι πιθανώς μια στημένη επιχείρηση, μια απάτη ή μια ψεύτικη σημαία, που χρησιμοποιείται για πολλούς λόγους. Ακόμα κι αν αυτή ήταν μια νόμιμη ιστορία, είναι άσχετη με τη μεγάλη εικόνα. Όλοι καταναλώνονται από αυτή την ανοησία, και με σχεδιασμό.

Κάθε πρόεδρος, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να φυλακίζεται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πριν ή μετά την αποχώρησή του από τα καθήκοντά του, και θα επικροτούσα οποιαδήποτε ενέργεια αυτού του χαρακτήρα, αλλά αυτό είναι απλώς μια άλλη διχαστική σκευωρία. Και φυσικά, έχει πείσει και έχει ξεγελάσει αυτούς που αναφέρονται ως οι «σωστοί».

Αλλά έχει επίσης γίνει αποδεκτό ως νόμιμο από σχεδόν όλα τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από όσους ισχυρίζονται ότι είναι φιλελεύθεροι. Όποιος σχεδίασε αυτό το πραξικόπημα, ήξερε ακριβώς τι έκανε, και σχεδόν το σύνολο του «συντηρητικού» και του προσποιούμενου «φιλελεύθερου» πλήθους έχει πιάσει το δόλωμα.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της αλλοίωσης των επερχόμενων ηλίθιων εκλογών, για την ενίσχυση ή καταστροφή του Trump και του ανεγκέφαλου πλήθους των οπαδών του, ίσως για να προκαλέσει σκόπιμα εμφύλιες αναταραχές μεταξύ των ιθαγενών ή μπορεί να είναι για άλλους λόγους. Ένα είναι σίγουρο, είναι περίεργο και στερείται αξιοπιστίας. Ακόμη και η απάντηση του Trump φαίνεται να είναι αυτοπροβλητική και ψεύτικη, αλλά ποιος πραγματικά ξέρει;

Η προσέγγισή μου στη ζωή και ειδικά στις «ειδήσεις» είναι να μην πιστεύω τίποτα, να μην εμπιστεύομαι τίποτα και να αμφισβητώ τα πάντα. Αυτό το περίεργο σύνολο γεγονότων τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώνει ακράδαντα τη θέση μου, και προς το συμφέρον της ευφυΐας και της λογικής, θα πάρω αυτή την «είδηση» με λίγο αλάτι και δεν θα ξοδέψω τίποτε από την ενέργειά μου αγοράζοντας ή εξετάζοντας μια άλλη κρατική αφήγηση γεμάτη με τρύπες. Φυσικά, δεν το κάνω ποτέ. Το θεωρώ αυτό μόνο ως απάτη και δόλο, και πιθανότατα μια απάτη που θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει από τη μια ή την άλλη πλευρά ή και από τις δύο.

Σκεφτείτε προτού πηδήξετε, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις, ο γκρεμός των άθλιων ψεμάτων είναι πολύ υψηλότερος από τον αναμενόμενο και η ευκολοπιστία οδηγεί μόνο στην τρέλα.

Τα καλύτερα του Gary D. Barnett

Ο Gary D. Barnett [στείλτε του mail] είναι ένας συνταξιούχος επαγγελματίας επενδύσεων που γράφει για θέματα ελευθερίας και ανεξαρτησίας, την πολιτική και την ιστορία εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι ενάντια σε κάθε πόλεμο και επιθετικότητα και ενάντια στο κράτος. Πρόσφατα τελείωσε μια συνεργασία με την πρώην βουλευτή των ΗΠΑ, Cynthia McKinney, και ήταν συνεισφέρων στο νέο της βιβλίο, «When China Sneezes» From the Coronavirus Lockdown to the Global Political-Economic Crisis. Επί του παρόντος, ζει στη Μοντάνα με τη γυναίκα και τον γιο του. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Donald Trump, false flag, FBI raid, Gary D. Barnett, ελευθερία, πραξικόπημα, σκλαβιά