Ποιοι υπερασπίζονται τις “Θερμοπύλες” της Δύσης;

στρατιώτης

Εν τούτω νίκα. O λαός-στρατός του Ισραήλ πολεμάνε για να υπερασπισθούν τις Θερμοπύλες της Ευρώπης και των ΗΠΑ που εγκατέλειψαν ορθάνοιχτες οι ηγεσίες μας.

Πολεμάνε και για λογαριασμό του ελληνικού λαού (πιο μαλθακός από ποτέ) που αργοπεθαίνει άσκεφτος και παραδομένος.

By Wrong Man

Παρότι αυτοί που σχεδίασαν το Ολοκαύτωμα της Hamas (oι ίδιοι που σχεδίασαν και την planδημία) θα είναι νικητές σε οποιαδήποτε έκβαση-εκδοχή του πολέμου, το Ισραήλ και οι IDF έχουν μόνο μία επιλογή: Την εισβολή στη Γάζα, εδώ όπου η Hamas στρατολογεί τους τρομοκράτες των 13, 14 και 15 ετών ανάμεσα στους νεαρούς Παλαιστινίους.

Μάλιστα οι πόροι της τρομοκρατικής οργάνωσης προέρχονται από την αθρόα βοήθεια της Δύσης προς το λαό της Παλαιστίνης.

Το γεγονός ότι ακόμη και η διαβόητη Greta Thunberg έσπευσε να σταθεί στο πλευρό της Γάζα απ’ όπου η ναζιστική Ηamas-ISIS στρατολογεί το έμψυχο υλικό της είναι αποκαλυπτικό του ποιοι οργάνωσαν το Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου 2023 με θύμα τον λαό του Ισραήλ.

Και το έκαναν αυτό όταν τα υπόλοιπα projects που έτρεχαν ταυτόχρονα (το ένα από αυτά η planδημία και τα εμβόλια ευθανασίας) άρχισαν να βρωμάνε και οι λαοί της Δύσης να συνειδητοποιούν ότι τους σκοτώνουν γιατί πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός.

Έτσι συμβαίνει κάθε φορά στην Ιστορία όταν σκάει η φούσκα του χρέους.

Σε αυτό το θανάσιμο project συμμετέχουν με θαυμαστή προθυμία σχεδόν το σύνολο των ηγετών της Δύσης αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης-εξίσου χρεοκοπημένα και εξαρτώμενα.

Ο λόγος μάλιστα που έγινε η έγκαιρη απόσυρση των Merkel και Juncker (και απέμειναν τα λιμά) από τη κεντρική πολιτική σκηνή ήταν για να διασωθούν ψήγματα του κύρους των δύο, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες που στο μεταξύ είχαν προσφέρει.

Καθώς λοιπόν ο δυτικός πληθυσμός άρχισε να συνειδητοποιεί ότι η planδημία, εξαιτίας ενός εργαστηριακού ιού που εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας πέριξ της 18ης Οκτωβρίου 2019, με πρόσχημα μία δήθεν Άσκηση Πανδημίας – το διαβόητο EVENT 201 – και τα εμβόλια που ήταν ήδη έτοιμα από καιρό (όπως παραδέχθηκε και ο επικεφαλής της Moderna) είχαν σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού, δηλαδή την τέφρα μας.

Ποιος δεν θυμάται τα διαγγέλματα των ξεδιάντροπων ηγετών της Δύσης, οι οποίοι δήλωναν ότι το εμβόλιο είναι το προσωπικό ΧΡΕΟΣ του κάθε πολίτη (δηλαδή να πεθάνει), να δείχνουν τους εντολείς τους, οι οποίοι φυσικά δεν είναι οι ψηφοφόροι τους αλλά μία συγκεκριμένη elite για την οποία έχουν μιλήσει πολλοί ανάμεσά τους και ο Elon Musk;

Kαθώς λοιπόν οι δυτικοί πληθυσμοί ανάμεσά τους και ο ελληνικός λαός παρακολουθούσαν έντρομοι και αποσβολωμένοι από τους καναπέδες τους τα ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, της Καθημερινής, του Πρώτου Θέματος και των λοιπών τραχανοπλαγιάδων σατυροβαρκάρηδων για την planδημία, καθώς ο πολύς συνταγματολόγος Βενιζέλος ανέσυρε από το ράφι το εκτόπισμά του και αρθρογραφώντας από τις σελίδες της εγκρίτου Καθημερινής (της οποίας η εκδότρια Ελένη Βλάχου εξυμνούσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Χίτλερ) νομιμοποιούσε το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60, οι οποίοι έπρεπε να εμβολιαστούμε για να πεθάνουμε όπως μας παρακινούσε ακόμη και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία αισθάνεται την Ατζέντα να σιγοκαίει μέσα της με τις νουθεσίες του Υuval Harari (αυτού του σύγχρονου Joseph Goebbels του Klaus Schwab) να φλογίζουν και να δονούν τα έγκατά της.

Όλοι αυτοί οι σαρδανάπαλοι πολιτικοί ηγέτες και ανάμεσά τους ακόμη και κάτι νεότευκτοι βλαχοδήμαρχοι τρικαίων και περιχώρων, που αισθάνονται την ενστικτώδη υποχρέωση να δηλώσουν φωναχτά όρκο πίστης στην Ατζέντα (έτοιμοι ακόμη και να σκηνοθετήσουν τα δικά τους Tέμπη) με την ελπίδα ότι θα τους δοθεί το πρωθυπουργικό χρίσμα, έχουν την εντύπωση πως όλοι είμαστε χάπατα και μόνο οι ίδιοι, αυτός ο θεσμικός συρφετός, έχει πρόσβαση στο Ιερό Δισκοπότηρο.

Αυτός ο άθλιος συρφετός αγνοεί ότι εκείνοι προς τους οποίους, ακόμη και με ανθρωποθυσίες των πολιτών τους, είναι πρόθυμοι να δείξουν την υπακοή τους κρατάνε την αγάπη τους αυστηρά εντός της οικογένειάς τους και δεν δίνουν δεκάρα για την υπακοή του Τσίπρα, του Ανδρουλάκη, του Μητσοτάκη, του Δούκα, του παραδούκα και του κάθε προθύμου μιντιακού γιουσουφακίου εκεί έξω.

Έτσι να που καθημερινά πεθαίνουν εμβολιασμένοι που ανήκουν και στην εγχώρια βλαχοelite μια και έσπευσαν να εμβολιαστούν με την ψευδαίσθηση ότι το εμβόλιο COVID είναι ελιξήριο νεότητας επειδή το πιπίλιζαν οι βλαχοτηλεπερσόνες των αθλίων καναλιών τους, των εφημερίδων τους, των ιστοσελίδων τους.

Όχι, αγαπητοί πρόθυμοι και ξιπασμένοι. Δεν είμαστε όλοι εμείς ψεκασμένοι και τα βλαχοκάναλά σας καθώς και οι πολιτικοί σας που νομίζουν ότι κυβερνούν – όπως είπε και η Εριέττα – δεν είναι εκείνοι που κατέχουν το μυστικό της γνώσης.

Πού να το βρουν οι άθλιοι εντολοδόχοι;

Λοιπόν ακούστε. Για τον λαό και τον στρατό του Ισραήλ (στη συγκεκριμένη χώρα λαός και στρατός είναι ένα και το αυτό) είναι μοναδική επιλογή η εισβολή στη Γάζα και η ισοπέδωση κάθε ίχνους τρομοκράτη της Hamas με οποιοδήποτε αντίτιμο.

Την ίδια στιγμή είναι χρέος και του τελευταίου Έλληνα πολίτη να σταθεί στο πλευρό του ισραηλινού λαού με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ηγέτες της Δύσης – στο σύνολό τους – είναι ενάντια στο Ισραήλ, τον ηγέτη και το λαό του παρά τις υποκριτικές δηλώσεις συμπαράστασης.

Κι αυτό γιατί αυτή είναι η γραμμή των εντολοδόχων τους- είναι οι ίδιοι που κατασκεύασαν την planδημία και το αφήγημά της.

Ο δε Biden έστειλε τον αμερικανικό στόλο στη γειτονιά του Ισραήλ ώστε να παρεμποδίσει και όχι να συνδράμει τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις-IDF τρέμοντας στην ιδέα ότι ο Ισραηλινός στρατός θα κάνει τη Γάζα λαμπόγιαλο και θα βγουν στο κλαρί οι ανθρωπιστικές πάσης παρά φύσεως οργανώσεις για να καταγγείλουν ένα οργανωμένο κράτος που δέχθηκε μία ναζιστική επίθεση και οφείλει να αμυνθεί.

Ο Biden τρέμει στην ιδέα ότι ο ισραηλινός στρατός θα ισοπεδώσει τη Γάζα – όπως έχει ιστορικό καθήκον και μονόδρομο να πράξει – με αποτέλεσμα ο ίδιος, αυτό το τηλεχειριζόμενο του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, να χάσει τις εκλογές.

Την ίδια στιγμή ο Ισραηλινός στρατός και ο λαός του Ισραήλ πολεμάνε για όλους εμάς. Πολεμάνε για να υπερασπισθούν τις Θερμοπύλες της Ευρώπης και των ΗΠΑ που άφησαν ορθάνοιχτες οι εξωνημένες ηγεσίες μας.

Πολεμάνε και για λογαριασμό του ελληνικού λαού (πιο μαλθακός από ποτέ) που αργοπεθαίνει άσκεφτος και παραδομένος. Ανάξιος της ιστορίας του.

Ο λαός και ο στρατός του Ισραήλ – αυτή η αρχαία Σπάρτη – έχει τώρα το λόγο.

Υ.Γ: Το Ισραήλ έχει την έκταση της Πελοποννήσου.

kourdistoportocali.com


Σημείωση: Αν και δεν συμφωνώ με όλες τις θέσεις του Wrong Man, ανάρτησα το άρθρο του εδώ διότι προσφέρει τροφή για σκέψη και προβληματισμό γύρω από το cui bono (ποιος ωφελείται) από την βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση της Hamas κατά του Ισραήλ, την οποία προφανώς και καταδικάζω ανεπιφύλακτα.

Tags: Biden, Elon Musk, Hamas, Klaus Schwab, εμβόλιο, Ισραήλ, Παλαιστίνη, πλανδημία, Υuval Harari, Χαμάς