Πολιτική: Μια άκρως τοξική υπόθεση

HypocrisyMasks

**Πολιτική είναι η λαγνεία της εξουσίας και το πάθος του εξουσιάζειν.

**Πολιτική είναι η καταχθόνια τέχνη της ανηλεούς εξόντωσης του αντιπάλου, εξαιρετικά τοξική ενασχόληση τόσο για τον πολιτικό όσο και για τους οπαδούς-πρόβατα. 
**Πολιτική είναι η δαιμονική τέχνη του εξαπατάν και του κομπορρημονείν, δεινότητα που δηλητηριάζει την προσωπικότητα, νεκρώνει τη συνείδηση και στρεβλώνει τη λογική.
 **Πολιτική είναι η μαύρη τέχνη της υποκρισίας,  κάτι που μεταλλάσσει τον πολιτικό σε επικίνδυνο ανθρωποειδές.
**Πολιτική είναι η  σατανική τέχνη του μίσους, του διχασμού και της πόλωσης, μια άκρως διαβρωτική για την κοινωνία και το έθνος πρακτική.
**Πολιτική είναι η τέχνη της υπόγειας συναλλαγής και της εξαγοράς συνειδήσεων, κάτι που υπονομεύει την ομαλή λειτουργία του κράτους και των θεσμών.
 **Πολιτική είναι ο καρκίνος που κατατρώει συστηματικά τα σωθικά του έθνους-κράτους και της κοινωνίας.
 **Πολιτική είναι η ρητορική τέχνη της πλύσης εγκεφάλου και της χειραγώγησης των μαζών.
**Πολιτική είναι το δεκανίκι της απατηλής και προδότρας Δημοκρατίας, που με τη σειρά της είναι ο συντομότερος δρόμος προς την κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση, πράγμα που οδηγεί στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.
 **Πολιτική είναι η αθλιότητα που βλέπουμε καθημερινά  στους  τηλεοπτικούς καβγάδες των υποψηφίων βολευτών – σωτήρων του εαυτού τους.
 Και το βασανιστικό ερώτημα είναι: πώς αποτοξινώνεται κανείς από τις επικίνδυνες τοξίνες της πολιτικής που έχουν εμποτίσει τον οργανισμό μας και απειλούν την ψυχοσωματική μας υγεία;  Χμ… Δύσκολο έως αδύνατο…  
 Είμαστε καταδικασμένοι να εισπνέουμε καθημερινά τις αναθυμιάσεις των πολιτικών βόθρων, κι όποιος αντέξει. Διότι η πολιτική, όσο αποκρουστική και καταχθόνια κι αν είναι, έχει επιπτώσεις στην επιβίωσή μας.
Καλή δύναμη, σύντροφοι!  Διότι χρειάζεται δύναμη για να γυρίζουμε διαρκώς στο μηδέν…

Tags: έθνος-κράτος, λαγνεία της εξουσίας, πολιτική, προδότρα Δημοκρατία, τηλεοπτικοί καβγάδες