Αλήθειες και φοβέρες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Γεωργιάδης Πλεύρηςthestandard.gr– 29/06/22

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Επαναστάτης ή τζάμπα μάγκας και κωλοτούμπας;  Τον πίστεψαν πολλοί και βιάστηκαν να τον κάνουν ήρωά τους. Η συνέχεια τους απογοήτευσε. Ωστόσο, ας ειμαστε ρεαλιστές! Δεν είναι εύκολο να τα βάλει με το σάπιο παγκόσμιο και εγχώριο σύστημα ούτε ένας φαρμακοβιομήχανος, χωρίς να συντριβεί η επιχείρησή του και να βρεθούν χιλιαδες εργαζόμενοι στο δρόμο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι μία τραγική φιγούρα διότι γνωρίζει την Αλήθεια αλλά δεν μπορεί να την υπερασπιστεί. Οι εκρήξεις του, συνοδευόμενες από αθυροστομίες ανάρμοστες για την κοινωνική του θέση, πηγάζουν από την αγανάκτηση που νιώθει και συγχρόνως τη συνειδητοποίηση ότι είναι πολύ μικρός για να ανατρέψει τα σκοτεινά σχέδια της σατανικής παγκόσμιας ελίτ. Γι’ αυτό και προσβλέπει στον Πούτιν για να ανατρέψει την ανθρωποκτόνο “Μεγάλη Επανεκκίνηση” που μηχανεύονται οι διεφθαρμένοι νονοί της Παγκοσμιοποίησης.

Ας είμαστε επιεικείς προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Είναι άνθρωπος και όχι υπεράνθρωπος. Ας φανταστούμε τον εαυτό μας στη θέση του και τι θα κάναμε εμείς, δεδομένης της ελληνικής και παγκόσμιας ηθικής, πολιτικής και πολιτιστικής κατάρρευσης. Ας σταθούμε στο πλευρό του, κι αντί να τον αποδοκιμάζουμε, ας τον ενθαρρύνουμε να πετύχει κάτι θετικό για την κοινωνία μέσω της διπλωματικής οδού. Αυτά που ξεστόμισε μέσω εκρήξεων αγανάκτησης, ας τα συζητήσει κατ’ ιδίαν με κυβερνητικά στελέχη, μπας και τους αφυπνίσει από την πλάνη και την κακία τους και προβούν έστω και σε μικρές βελτιωτικές αλλαγές στην πολιτική τους.

Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιοι από εμάς προσευχηθήκαμε για τους μισάνθρωπους διαχειριστές της εξουσίας που παίρνουν αποφάσεις εις βάρος του λαού, ώστε να αφυπνιστεί η συνείδησή τους και να μαλακώσει η πέτρινη καρδιά τους; Προσευχή είναι η αποστολή θετικής ενέργειας που πηγάζει από τον Ανώτερο Εαυτό μας. Απαραίτητο συνοδευτικό της προσευχής είναι η ΠΙΣΤΗ σε αυτό που οραματιζόμαστε. Στο τραγικό αδιέξοδο που έχει κατρακυλήσει η ανθρωπότητα, η ενεργοποίηση του Ανώτερου Εαυτού μας, του θεϊκού στοιχείου μέσα μας, είναι μονόδρομος για να αποφευχθεί το απόλυτο χάος που κάποιοι σατανόπληκτοι μεθοδεύουν εις βάρος των λαών.

Ας δούμε τώρα κάποιες από τις εκρηκτικές δηλώσεις και τις “κωλοτούμπες” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, και ας προσευχόμαστε γι’ αυτόν:

@elenakoufopoulou #dimitrisgiannakopoulos #fy #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral ♬ πρωτότυπος ήχος – elena koufopoulou

@__black.mamba__13 #MandarineCookie🕉️ #🇬🇷❤️🇷🇺 #putin #μπεςφοργιουγαμω #mitsotakigamiesai #dimitrisgiannakopoulos #dpg #vladimirputin ♬ πρωτότυπος ήχος – 🃏°PaulBlackMamba13°🃏JOKER™️

Tags: Ανώτερος Εαυτός, Βιανέξ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Μεγάλη Επανεκκίνηση, παγκοσμιοποίηση, πίστη, προσευχή