Προδιαγεγραμμένη ήταν η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας…

papoulias thumb mediumΜη ταρασσέσθω υμών η καρδία και μη δειλιάτω! Και μην περιμένετε έλεος και δυναμική παρέμβαση του Προέδρου της φαυλοδημοκρατίας μας, κ. Κάρολου Παπούλια, για την παρεμπόδιση της καταστροφής. Τα εκάστοτε υποκριτικά ψελλίσματά του περί ανάγκης δίκαιης κατανομής των βαρών, και λοιπά σπαραξικάρδια, είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Κάρολος Παπούλιας: «Σήμερα, ο ελληνικός λαός αγωνίζεται, δίνει μία άλλη μάχη, πολύ σκληρή για την επιβίωσή του. Σ΄αυτή τη μάχη οι κυβερνώντες πρέπει να δείξουν μεγάλη κατανόηση, πρέπει δικαίως να κατανείμουν τα βάρη. Τα βάρη δεν μπορεί να πέσουν στους ασθενέστερους. Χρειάζεται αυτή τη μάχη να τη δώσουμε όλοι μαζί για να την κερδίσουμε, και είμαι βέβαιος πως θα την κερδίσουμε.»


Κάρολος Παπούλιας, 2 Οκτωβρίου 2011, Ιωάννινα.

Καλά τα λέτε κύριε Πρόεδρε, αλλά δεν βλέπω ν’ αρχίζετε τις θυσίες από τον εαυτό σας. Αληθεύει άραγε αυτό που διάβασα εδώ; «O Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας έχει ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 283.694 ευρώ, ενώ ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα λαμβάνει ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές που φτάνουν τα 276.681 ευρώ.»

Αν δεν αληθεύει, πρέπει να το διαψεύσετε και να δώσετε στη δημοσιότητα το ύψος των αποδοχών σας. Αν αληθεύει, τότε πρέπει να ντρέπεστε που καταδέχεστε να πληρώνεστε με αστρονομικά ποσά από μια χρεοκοπημένη χώρα, για την πτώχευση της οποίας είστε κι εσείς συνυπεύθυνος ως μέλος κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών.

Δυστυχώς, παίδες Ελλήνων, όλα προχωρούν βάσει ενός μακάβριου σχεδίου εκπονημένου εδώ και χρόνια, και ο Κάρολος Παπούλιας, όπως και όλοι οι μυημένοι της εξουσίας, ήταν πλήρως ενημερωμένος για το επερχόμενο μοιραίο. Παρόλα αυτά αποδέχτηκε την προεδρία μιας εν δυνάμει υπό κατοχή χώρας. Ενημερωμένα ήταν επίσης τα ΜΜΕ, που κράτησαν την είδηση υπό σκιάν, και όλα τα κόμματα, αλλά δεν αντέδρασαν με ομαδική παραίτηση και κλείσιμο της Βουλής.

%25CE%259C%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25AC%25CE%25BA%25CE%25B7%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582%2B%25CE%25A0%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25281%2529

Την προγραμματισμένη και μεθοδευμένη εσχάτη προδοσία της παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας επιβεβαιώνει το επόμενο video με την προσφώνηση της τότε Προέδρου της Βουλής Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη στο νεοεκλεγέντα, με συντριπτική πλειοψηφία 279 βολευτών, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στις 8/2/2005. 
Ακούστε την:Παραθέτω τμήμα του κειμένου από το in.gr:

08/02/2005– Άννα Ψαρούδα Μπενάκη: «Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης,
τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, 
τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.


Η χώρα μας εξάλλου θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά διλήμματα σε πολλούς τομείς: στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα, στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα πρέπει να γίνουν τομές και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, η διαπαιδαγώγηση των νέων θα απαιτήσει αναπροσανατολισμούς στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, ο ελληνικός πολιτισμός θα πρέπει να ανακτήσει την ιστορική του πρωτοπορία.»

Η μακάβρια προφητεία της Ψαρούδα Μπενάκη, δηλαδή αυτών που της έγραψαν το λογύδριο, επαληθεύτηκε, και τα χειρότερα δεν τα είδαμε ακόμη:

*** Περιορίστηκε η εθνική μας κυριαρχία; Βεβαιότατα. Το ζούμε στο πετσί μας εδώ και δύο χρόνια που έχουμε ταπεινωθεί έως εδάφους, αλλά το έχει ομολογήσει και ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Ήδη από τις 9 Δεκεμβρίου του 2009, δυο μήνες μετά την ανάληψη των πρωθυπουργικών του καθηκόντων, κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Το δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας απειλεί την εθνική μας κυριαρχία, για πρώτη φορά από το 1974.»

Σε μια κρίση ειλικρίνειας, κατά τη Συνέντευξη Τύπου, μετά την άτυπη Συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, στις 11/02/2010, πολύ πριν από την υπογραφή του κατοχικού μνημονίου της Τρόικας, ο George Papandreou είχε δηλώσει: «Το έχω πει με τον πιο καθαρό και απόλυτο τρόπο, ότι έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας, αφαιρείται και ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας.»

*** Παραβιάζονται τα δικαιώματα του ανθρώπου από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων; Σαφέστατα παραβιάζονται βάναυσα από την Τρόικα. Κι αυτό το ζούμε με οδύνη στο πετσί μας.

*** Δοκιμαζόμαστε από νέες μορφές διακυβέρνησης; Βεβαιότατα!

*** Γίνονται επώδυνες τομές στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα και λαμβάνονται σοβαρές (βίαιες) αποφάσεις; Αυτό είναι ηλίου φαεινότερο…

*** Περιορίστηκαν τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας; Αυτό δεν το είδαμε ακόμη, αλλά εφόσον το μεγαλύτερο μέρος της προφητείας επαληθεύτηκε, μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δεν θα επαληθευτεί και αυτό;

Η ευχή μου είναι: ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ! Όμως οι τελευταίες εξελίξεις, που θα δείτε στο video που ακολουθεί, είναι εκ του πονηρού και με ανησυχούν.19/2/2011
Tags: George Papandreou, Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, εθνική κυριαρχία, Κάρολος Παπούλιας