Προς Στέφανο Κασσελάκη δευτέρας επιστολής το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν!

πηδάει κάτω από κάγκελα

Κασσελάκης: «Εγώ πατάω στην πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα».

Απαντήσεις μετά τον σάλο που ξέσπασε για την αναφορά του στα κατεχόμενα της Κύπρου έδωσε μέσω του Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι «πατάει» στην πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά
«Απαντάω σε ό,τι χειρότερο γράφτηκε μετά το λεκτικό μου ατόπημα.

Όλα εδώ.

Μπροστά σας, αδιαμεσολάβητα:

  • «Δεν φταίει που δεν ξέρει καλά ελληνικά, είναι άσχετος»

Έχω πολλές φορές αρθρογραφήσει στον αμερικανικό Τύπο για τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια.
Δυστυχώς στα αγγλικά η σχετική ορολογία είναι εντελώς διαφορετική.
Δεν είμαι τέλειος, σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου.

  • «Πώς θα πάει να μας εκπροσωπήσει διεθνώς;»

Στα αγγλικά, είναι η απάντηση.
Μέχρι να γίνουν τα ελληνικά μου όπως τα αγγλικά μου, στα αγγλικά.
Λέτε να μην τα μιλάνε στο εξωτερικό;

  • «Να μας πει τι πρεσβεύει στην εξωτερική πολιτική»

Τις θέσεις μίας πατριωτικής σύγχρονης Αριστεράς, με την παρακαταθήκη που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας απέναντι σε κάθε απειλή.

Διάλογος με τους γείτονες, μόνο για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με συγκεκριμένες κόκκινες γραμμές:

όχι αποστρατιωτικοποίηση των νησιών
όχι συνεκμετάλλευση πριν οριοθετηθεί η ΑΟΖ
όχι απεμπόληση του κυριαρχικού μας δικαιώματος για επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

  •  «Αποκάλυψε την ατζέντα του, δεν είναι πατριώτης»

Αποκάλυψα ότι… στα ελληνικά θέλω δουλειά.
Εγώ πατάω στην πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική και στα εθνικά μας θέματα.
Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή, που να θεωρεί τη μουσουλμανική μειονότητα τουρκική.
Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή που να πιστεύει ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων.
Τα ερωτήματα περί πατριωτισμού αλλού, όχι σ’ εμένα.
(zougla)

Καλά τα λες Στέφανε, αν βέβαια τα πιστεύεις και αν είσαι αποφασισμένος να τα τηρήσεις.

Εκείνο το ότι πατάς στην παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα τι το ήθελες; Επειδή οι νεότερες γενιές δεν γνωρίζουν ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά κορόιδευε το λαό με τα συνθήματα “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο” , για να επιπέσει μετεκλογικά μετά βουλιμίας στα ευρωπαϊκά κονδύλια, με τους υπουργούς του να εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς και να επακολουθήσει το παραπλανητικά αποκαλούμενο “Βρώμικο ’89”;  Διάβασε εδώ για να μαθαίνεις. Ή μήπως δεν γνωρίζεις ότι επί Παπανδρέου οι Αμερικάνικες βάσεις στην Ελλάδα “Βάσεις του Θανάτου” όπως τις αποκαλούσε, έφευγαν… μένοντας;. Βλέπε εδώ. Ή μήπως του ζήλεψες ότι κρατικοποίησε ακόμη και τα περίπτερα για να διορίσει στρατιές χαραμοφάηδων στο δημόσιο, έχοντας εκτοπίσει από τις θέσεις τους εκατοντάδες χιλιάδες μη μέλη των πράσινων κλαδικών; Διάβασε εδώ.

Όσο για την “παρακαταθήκη” Τσίπρα στην οποία επίσης είπες ότι πατάς, εδώ γελάνε, ή μάλλον κλαίνε… Δηλαδή σε τι ακριβώς πατάς; Στις παροιμιώδεις ρήσεις του Αλέξη ότι “Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” και ότι “Οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα”; Μήπως πατάς στην “παρακαταθήκη” του δημοψηφίσματος του 2015, όπου ο κωλοτούμπας Αλέξης έκανε το Όχι Ναι;

Ή μήπως πατάς στην “παρακαταθήκη” του 3ου μνημονίου και στην υποθήκευση ολόκληρης της περιουσίας της Ελλάδας για 99 χρόνια; Διάβασε εδώ.

Ή μήπως θαυμάζεις τον Α. Τσίπρα για την επί πρωθυπουργίας του δημιουργία της ΑΑΔΕ ( Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) που αντικατέστησε από τις αρχές του 2017 τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) και η οποία λειτουργεί με πλήρη ανεξαρτησία από την πολιτική εξουσία; Γνωρίζεις Στέφανε Κασσελάκη από πού κρατάει η σκούφια της ΑΑΔΕ;

Όσο για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ομολόγησες, δυστυχώς, ότι τον θαυμάζεις…

Βέβαια, αν έχεις ίνδαλμα αυτόν που ο λαός εξέμεσε τρεις φορές από το 2019 και μετά, έχεις μεγάλο πρόβλημα γνώσεων και αντίληψης. Εκτός κι αν συνειδητά λαϊκίζεις, παραπλανώντας τα εναπομείναντα απολιθώματα της αυτοαποκαλούμενης Αριστεράς (με δεξιές πρακτικές και ρεμούλες).

Τάζεις λαγούς με πετραχήλια, υποσχόμενος στους οπαδούς θαύματα, έχοντες συνεργάτες τους ίδιους άχρηστους πολιτικάντηδες που καταπόντισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, και παρασκηνιακό καθοδηγητή τον εθνικό ολετήρα  Αλέξη Τσίπρα, που ως αντιπολίτευση παρέμεινε απαθής και βουβός μπροστά στα εγκλήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Στέφανε, άσε τους θεατρινισμούς με τα πηδήματα κάτω από τα κάγκελα και τις επιδεικτικές βόλτες με το σύζυγο και τη σκυλίτσα σου, και μάθε την πρόσφατη, έστω, ιστορία της χώρας αναζητώντας τα αίτια για τη σημερινή της εξαθλίωση και τον υποβιβασμό της σε χιλιοταπεινωμένο προτεκτοράτο με ανύπαρκτη εθνική κυριαρχία.

Και κόψε την καραμέλα της αριστεροσύνης, διότι στο σύγχρονο κατεδαφιστικό γίγνεσθαι της παγκοσμιοποιητικής Νέας Τάξης (διάβαζε Παγκόσμια Δικτατορία), δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί. Υπάρχει μόνο η παγκόσμια διεφθαρμένη Ελίτ (εντολοδότης), οι κυβερνήσεις-πιόνια (εντολοδόχοι) και οι σκλαβωμένοι σανοφάγοι λαοί, που δεν ορίζουν ούτε τον εαυτό τους.

Τι Αλέξης, τι Κούλης, τι Στέφανος; Όλοι τις εθνοκτόνες εντολές του ίδιου φασιστοειδούς παγκόσμιου αφεντικού εκτελούν…

Tags: ΑΑΔΕ, Αλέξης Τσίπρας, Ανδρέας Παπανδρέου, Παγκόσμια Δικτατορία, παγκοσμιοποίηση, Στέφανος Κασσελάκης