Προς Στέφανο Κασσελάκη πρώτης επιστολής το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν!

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία Κασσελάκη,

Κατ’ αρχήν ζητώ συγνώμη γιατί δεν είμαι σίγουρη με ποιο γένος θα ήθελες να σε προσφωνήσω, γι’ αυτό έβαλα  αρσενικό και θηλυκό, για να διαλέξεις και να πάρεις όποιο σου ταιριάζει.

Θέλω να σε συγχαρώ για την εκλογή σου ως προέδρου του καταρρεύσαντος ερμαφρόδιτου ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ήταν ποτέ αριστερός αλλά εξαπατούσε καθ’ έξη και κατ’ εξακολούθηση τους οπαδούς του ότι ήταν, και να σε προειδοποιήσω ότι το καινούργιο οικοδόμημα που φιλοδοξείς να αναστηλώσεις δεν γίνεται με μπάζα κατεδάφισης ενός παρακμιακού κινήματος.

Πλανάσαι πλάνην οικτράν αν νομίζεις ότι θα αναστήσεις ένα κόμμα σε αποσύνθεση, που ως κυβέρνηση απέτυχε οικτρά και ως αξιωματική αντιπολίτευση ήταν ανύπαρκτο, αφήνοντας τον Μητσοτάκη να αλωνίζει και να κατεδαφίζει ότι είχε απομείνει όρθιο. Δεν θα μπω στη διαδικασία να απαριθμήσω τα εξ εγκληματικής αμελείας ή κακόβουλης καθ’ εντολή πρόθεσης δεινά που συσσώρευσε στη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι υποθέτω ότι τα γνωρίζεις.

Κι αφού λοιπόν τα γνωρίζεις, ή θα όφειλες να τα γνωρίζεις, πώς αυταπατάσαι ότι με τα ίδια υλικά-μπάζα θα χτίσεις ένα καινούργιο κόμμα;

Πάντως είσαι και πολύ “μετριόφρων”, όταν μετά τη νίκη σου αυτοπροσδιορίστηκες ως το φως! “Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα γίνεται το μέλλον” βροντοφώναξες μεσ’ την τρελή χαρά!

Ξέρεις τι θα πει “Φως” Στέφανε; Προφανώς όχι! Εκτός αν εννοούσες ότι το να βγάζεις τα εν οίκω εν δήμω,  δηλαδή τις σεξουαλικές σου παρά φύσιν προτιμήσεις στο φως, σε κάνει φως. Είναι κάποια πράγματα, Στέφανε, που όταν βγουν στο φως βλάπτουν την κοινωνία και την οικογένεια, προκαλούν σύγχυση στο νου, κλονίζουν παραδοσιακές αρχές και αξίες, δημιουργούν επικίνδυνο διχασμό στο λαό και συνιστούν αρνητικά πρότυπα προς μίμηση.

“Και τι να έκανα”, θα μου πεις; “Να έκρυβα την επίκτητη ταυτότητά μου και να την κρεμούσαν στα μανταλάκια οι οχτροί μου;”

Όχι βέβαια, κι’ αυτό κακό θα ήταν. Το καλύτερο που θα είχες να κάνεις ήταν να μην διεκδικήσεις ποτέ την προεδρία κόμματος και την αυριανή πρωθυπουργία της Ελλάδας, αναγνωρίζοντας ότι δεν διαθέτεις το ηθικό κύρος για ένα τέτοιο υψηλό αξίωμα.

Η γενετήσια λειτουργία είναι ο πιο ιερός θεσμός της Φύσης για την αναπαραγωγή του είδους και όχι για παρά φύσιν ηδονή. Αν ο πατέρας σου, Στέφανε, είχε τις προτιμήσεις τις δικές σου, εσύ δεν θα είχες γεννηθεί για να το παίζεις τώρα “Φως” και Σωτήρας του ΣΥΡΙΖΑ και της Ελλάδας.

Κι ένα ακόμη ερώτημα: Πώς τα πας στη σχέση σου με τον ανώτερο, τον θεϊκό εαυτό σου, το πνεύμα μέσα σου; Τολμάς να πιάσεις κουβέντα μαζί του ως προς τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις; Ως προς την επιθυμία σου να αποκτήσεις, με κάποιο τρόπο, παιδί, χωρίς να πάρεις την άδειά του αν θα ήθελε να έχει “γονέα 1” και “γονέα 2” αντί για μητέρα και πατέρα;

Άκουσε να σου πως Στέφανε: “Εάν Κύριος δεν οικοδομήσει οίκον, εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες”, λέει η Βίβλος, (Ψαλμοί 127:1).

Και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα κόμματα, η Ελλάδα, τα έθνη, η ανθρωπότητα ολόκληρη, δεν οικοδόμησαν τους οίκους τους με συντονισμό προς τους φυσικούς και ηθικούς άγραφους νόμους του Σύμπαντος, γι’ αυτό και η ανθρωπότητα πάει κατά διαβόλου, αυτοκαταστρεφόμενη με ταχύτατους ρυθμούς. Εκτός αν κατέβηκες από άλλο πλανήτη και δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ανθρωπότητα σέρνεται στον αστερισμού της αρνητικής δύναμης, κοινώς του διαβόλου.

Όσο για τους (τ)Συριζαίους που πανηγυρίζουν με την εκλογή σου, το μόνο που έχω να τους απευθύνω είναι “μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι”… Και το “αύριο κλαίνε”…

Tags: Gay, γενετήσια λειτουργία, Μητσοτάκης, ομοφυλοφιλία, σεξουαλικότητα, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ