Προς το “σωτήρα” της πατρίδας, George Papandreou

%25CE%25A0%25CF%2581%25CF%258E%25CF%2584%25CE%25B1%2B%25CE%25BF%2B%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582

Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, Τζέφρυ, τον προδότη ουδείς!

“Αγαπητέ” Γιώργο,

Συγνώμη που καθυστέρησα να σ’ ευχαριστήσω για την εκ νέου “σωτηρία” της πατρίδας. Βλέπεις το σοκ που μου προκάλεσε η τιμή που μου έκανες να συμμετέχω κι εγώ γενναιόδωρα στη δεύτερη δόση “σωτηρίας” ήταν τόσο μεγάλο ώστε μου πήρε τρεις μέρες να συνέλθω από την αηδία και τη ναυτία. Να σκεφτείς μου πέρασαν ακόμη και μαύρες σκέψεις να μην ασχοληθώ ξανά με το χοιροστάσιο τσι “Δημοκρατίας”. Θυμήθηκα και την παροιμία που λέει “το γουρούνι κι αν το πλένεις το σαπούνι σου χαλάς”, και είπα να σταματήσω να κοπανάω γροθιές στον αέρα με εξάψαλμους. Μάλιστα, ο γιατρός μου διέγνωσε κατάθλιψη, αλλά εγώ του είπα “ιδέα σου είναι”. Χρειάστηκαν, πάντως, δύο χρόνια για να καταλάβω πλήρως το βαθύ νόημα του απατηλού συνθήματος «Πρώτα ο πολίτης»

Κατ’ αρχήν να σου θυμίσω ποια είμαι, διότι από μνήμη δεν μας έχεις πείσει ότι πας καλά. Λοιπόν, είμαι μια συνταξιούχος – όχι πρόωρα συνταξιοδοτημένη και όχι από το αμαρτωλό Δημόσιο – που με αξίωσες από πέρυσι το Μάιο μέχρι σήμερα να έχω συνεισφέρει για τη “σωτηρία” της πατρίδας το 30% της σύνταξής μου. Η χαρά μου δεν περιγράφεται που ψηφίστηκε το επάρατο μεσοπρόθεσμο στη Βουλή! Από πέρυσι ήθελα ν’ ανανεώσω τη συνδρομή “σωτηρίας” της πατρίδας αλλά δεν εύρισκα την ευκαιρία να το κάνω. Τώρα λοιπόν μου την έδωσες! Much obliged, sir!

Τρεις μέρες χρειάστηκα για να ξανασχεδιάσω τη ζωή μου επί χάρτου και να δω πού μπορώ να κόψω τι, ώστε να μην πάω από ασιτία και να μη με μπαγλαρώσουν αν δεν πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Εκδρομές, καφετέριες, ταβέρνες, κλπ., έχουν κοπεί από πέρυσι το Μάιο, με την πρώτη παρτίδα “σωτηρίας”. Προγραμμάτιζα ν’ αντικαταστήσω τα παλιά (40 ετών) κουφώματα του διαμερίσματός μου, αλλά αυτό ματαιώθηκε τώρα. Βλέπεις δεν δικαιούμαι ούτε επιδότησης. Ψιλοανανέωση γκαρνταρόμπας, παπουτσιών, κλπ., ούτε λόγος να γίνεται. Θα βολευτώ με αυτά που έχω. Κάτι παλιά, που δεν μου έκαναν, τώρα μου μπαίνουν λόγω απώλειας βάρους από την ασιτία. Κομμωτήρια κομμένα από πέρυσι. Κουρεύομαι μόνη μου. Άντε να κουρεύεσαι κι εσύ από συμπαράσταση. Το κρέας έχει ήδη μειωθεί στο ελάχιστο, ενώ τα ψάρια θα κοπούν εντελώς, εκτός από κάνα γαύρο και καμιά σαρδέλα αγορασμένα την ώρα που κλείνει η λαϊκή και ρίχνουν τις τιμές. Με καταλαβαίνεις; Έχεις κάνει φτωχός;

Το μόνο που με στενοχωρεί, Τζέφρυ μου, είναι ότι με τις οικονομίες μου αυτές μειώνεται ο τζίρος των μαγαζιών, απολύονται υπάλληλοι, η πατρίδα χάνει άμεσους και έμμεσους φόρους, και οι θυσίες μου δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Σα να σε βλέπω, σε λίγο θα μου ξανάρθεις με το χασαπομάχαιρο για περισσότερο “σώσιμο” της πατρίδας, αν δε γίνει κανένα θαύμα να σε ξεφορτωθούμε.

Ξαναδιάβασα, που λες Γιώργο, και τα Ευαγγέλια για να δω αν με τέτοιες θυσίες θα πάω τουλάχιστον στον παράδεισο, αλλά δε βρήκα σχετικό εδάφιο για να καταπραΰνει τον πόνο μου. Τότε αναγκάστηκα να προστρέξω στη Μαύρη Βίβλο των Σατανιστών μπας και παρηγορηθώ. Τι το ήθελα, Τζέφρυ μου; Εκεί βρήκα το εξής εδάφιο (κεφάλαιο 6, παράγραφος 6, στίχος 6):

Διάβολος: «Εάν θυσιάζεσαι πρόθυμα για χάρη των βολεμένων τρωκτικών των ΔΕΚΟ, των λαμογιών, φοροφυγάδων, μιζαδόρων, τοκογλύφων δανειστών, τραπεζιτών και πολιτικών απατεώνων, τότε η θέση σου είναι στην κόλαση. Να θυμάσαι ότι ο παράδεισος δεν έγινε για μαλάκες.»

Πυγολαμπίδα: «Δηλαδή για μας που θυσιαζόμαστε για την πατρίδα δεν υπάρχει ελπίδα ούτε μετά θάνατον», ρώτησα νοερά το διάβολο.

Κι εκείνος μου απάντησε καγχάζοντας: «Χα, χα, χα! Εδώ είναι η κόλαση και ο παράδεισος! Αυτά έχει η κυνοβολευτική “δημοκρατία”, βρε! Τρώγε τον τραχανά σου και σκασμός!»

Να μην ξεχάσω να σ’ ευχαριστήσω, Τζέφρυ, και για τη διαφήμιση της “δημοκρατίας” μας σε όλη την οικουμένη κατά την ημέρα ψήφισης του επάρατου μεσοπρόθεσμου στενού κορσέ από το πράσινο κομματικό ποίμνιο (μπέεε!), συν Έλσα, που βρήκε τρόπο να δείξει κι αυτή τον “πατριωτισμό” της και να βγει από την αφάνεια. Στην κυριολεξία, στην Πλατεία Συντάγματος έγινε της κατάλυσης του συντάγματος! Πρόκειται για τη “δημοκρατία” του τρόμου! Αξέχαστα θα μας μείνουν τα σκηνικά “δημοκρατικής” βαρβαρότητας. Σίγουρα πολλοί θα ζηλεύουν τους Ελληναράδες μπαχαλάκηδες και αστυνομικούς για τις επιδόσεις τους. Πάντως, αν μη τι άλλο, απέδειξες, Τζέφρυ μας, στην οικουμένη ότι οι ραγιάδες, εκτός από τον πολιτικό βιασμό και την ασιτία, αντέχουν και στο χημικό πόλεμο! Μεγάλη διαφήμιση αυτή για τον τουρισμό μας!

Όσο για τα σπασμένα, ξέρεις εσύ σε ποιους να στείλεις το λογαριασμό… Όπως πάντα, στα συνήθη υποζύγια! Να σου θυμίσω πόσο χαριτωμένα τα έλεγες στη Βουλή στις 14 Απριλίου του 2010 κατά τη συζήτηση επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, «Αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης, αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις»;

Γιώργος Παπανδρέου: «Με το φορολογικό νομοσχέδιο, εμπεδώνονται οι αρχές της δικαιοσύνης, της ισότητας και της διαφάνειας. Τολμά ουσιαστικές τομές, με μια πιο δίκαιη φορολόγηση, αλλά και με μια δίκαιη αναδιανομή των εισοδημάτων και των φορολογικών βαρών. (…)

Χωρίς να στρέφεται στα συνήθη υποζύγια του φορολογικού συστήματος, δηλαδή στους μισθωτούς, στους συνταξιούχους, τους έντιμους φορολογούμενους, τους μη προνομιούχους φορολογούμενους και σε όλους αυτούς τους πολίτες, που τελικά αισθάνονται να πληρώνουν μόνιμα τα οικονομικά βάρη αυτού του κράτους, οι οποίοι όμως βλέπουν γύρω τους τον πλούτο να συσσωρεύεται, να φορο-αποφεύγει, με τις ευλογίες και την κάλυψη του ίδιου του νόμου. (σ.σ: Αναστολή του πόθεν έσχες για αγορά κατοικίας, ε; Αναβολή αύξησης των αντικειμενικών, ε; Νομιμοποίηση αυθαιρέτων, ε; Χαριστικές περαιώσεις, ε; Μπράβο Giorgo!)

Με το νομοσχέδιο αυτό, απαντάμε στο άδικο και στο παράλογο. Γιατί είναι άδικο να πληρώνουν κυρίως μισθωτοί και συνταξιούχοι, είναι παράλογο να πληρώνουν μόνον αυτοί που δεν μπορούν να κρύψουν. Είναι άδικο να μπορεί μόνιμα να γλιτώνει ο πλούτος, που συσσωρεύεται προκλητικά και εξαργυρώνεται σε βίλες, πανάκριβα αυτοκίνητα, σκάφη, πολυτελή διαβίωση.»

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα! Το παγκόσμιο βραβείο υποκρισίας και αναξιοπιστίας, πότε θα σου το απονείμουν άραγε; Πάντως η ιστορία δεν θα σου το στερήσει, να είναι βέβαιος γι΄ αυτό, Γιώργο Παπανδρέου-Τσαντ!

Tags: George Papandreou, Γιώργος Παπανδρέου, Μαύρη Βίβλος των Σατανιστών, μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, χημικός πόλεμος