Πώς αντιμετωπίζεται η κρατική αδικία, η απάτη και η τυραννία;

The State is evilphoto

Φαίνεται ότι όλη η κοινωνία αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αδικίας, της απάτης και της τυραννίας με λάθος τρόπο.

By Gary D. Barnett

«Χωρίς την ελεύθερη, πλήρη και αμερόληπτη απονομή της δικαιοσύνης, ούτε η προσωπικότητά μας, ούτε τα δικαιώματά μας, ούτε η περιουσία μας μπορούν να προστατευθούν. Και αν αυτά, ή κανένα από αυτά, δεν ρυθμίζονται από συγκεκριμένους νόμους, δεν υπόκεινται σε ορισμένες αρχές, δεν προστατεύονται από καθορισμένη μονιμότητα και δεν επανορθώνονται, τότε, όταν παραβιάζονται, χωρίς συγκεκριμένα ένδικα μέσα η κοινωνία αποτυγχάνει  σε όλες τις αξίες της και οι άνθρωποι μπορούν επίσης να επιστρέψουν σε μια κατάσταση άγριας και βάρβαρης ανεξαρτησίας». ~  Joseph Story

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ακραία τυραννία, βασισμένη σε ένα ολοκληρωτικό μοντέλο, που υπόσχεται δικαιοσύνη εκεί που δεν υπάρχει. Αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει αντιληπτό στη λεγόμενη αρχή αυτής της χώρας, αλλά δυστυχώς, οι άνθρωποι ξεγελάστηκαν για άλλη μια φορά, όπως είναι το κοινό θέμα της ανθρωπότητας διαχρονικά. Καθώς η κυβέρνηση αποκτά ολοένα και περισσότερη δύναμη, η οποία είναι η φυσική κατάσταση όλων των κυβερνήσεων, οι άνθρωποι γίνονται πιο σκλάβοι μέχρι να αποτύχουν τελικά οι κοινωνίες. Όταν συμβεί αυτό, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια δικτατορία, αλλά τις περισσότερες φορές, οι ταπεινές μάζες και η επιζούσα άρχουσα τάξη προσπαθούν να λύσουν τον δεσποτισμό που ευθύνεται για την αποτυχία, χτίζοντας ένα νέο κυρίαρχο σύστημα διακυβέρνησης όπου παρέχεται δύναμη σε μια «νέα» κυρίαρχη τάξη. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο απαίσιο.

Αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί κανείς να λύσει το πρόβλημα της κυριαρχίας, με περισσότερη κυριαρχία. Δεν έχει σημασία αν η «νέα» κυριαρχία αναμένεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, καθώς αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία, αλλά ότι πολλοί πιστεύουν ότι η αναζήτηση επανόρθωσης από αυτούς που προκάλεσαν και διαχειρίστηκαν την τυραννία είναι βιώσιμη και νόμιμη. Αυτό φυσικά είναι αδύνατο, αλλά επαναλαμβάνεται διαρκώς, χωρίς καμία λειτουργία λογικής, σύνεσης, κοινού νου ή χρήσης πνευματικής διέγερσης του εγκεφάλου.

Αυτές οι ίδιες ηλίθιες συμπεριφορές είναι εξαιρετικά ενεργές σήμερα, καθώς τόσοι πολλοί πιστεύουν ότι το να επιλέγεις νέους αφέντες, να αποδέχεσαι νέους πολιτικούς, να «ψηφίζεις» διαφορετικούς άρχοντες, να αναζητάς επανόρθωση για παράπονα από την κυβέρνηση και τα κυβερνητικά δικαστήρια, ή να ικετεύεις την κυβέρνηση να θεραπεύσει τον εαυτό της, είναι μια απάντηση σε οτιδήποτε άλλο εκτός από πιο βάναυση κυριαρχία και τυραννία. Μόνο οι ανόητοι, οι αναζητητές της εξουσίας ή οι χειραγωγοί, ακολουθούν έναν τέτοιο δρόμο ηλιθιότητας.

Αλλά αυτή ακριβώς είναι η τακτική που επιδιώκεται σήμερα, καθώς το κυρίαρχο ρεύμα της κοινωνίας δεν έχει αλλάξει τη θέση ή τις απόψεις του για το κράτος εδώ και αιώνες, και πιθανότατα (προφανώς) δεν θα αλλάξει ποτέ. Αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν εξουσία επί των άλλων, ανεξάρτητα από τους ισχυρισμούς τους ότι είναι άνθρωποι της ελευθερίας, προσπαθώντας απλώς να βελτιώσουν το εγκληματικό κράτος, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Δεν μπορεί κανείς να κερδίσει την ελευθερία αναζητώντας την στην αγκαλιά της κυβέρνησης, οποιασδήποτε κυβέρνησης. Όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι θέλουν να βελτιώσουν τα πράγματα βάζοντας νέους κυβερνήτες ή αναζητώντας οι ίδιοι την εξουσία, είναι είτε ξεγελασμένοι αδαείς, είτε ξεκάθαροι ψεύτες. Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καθώς το να ζητάς άδεια από την κυβέρνηση σε οποιοδήποτε επίπεδο για να κάνεις πράγματα, που οι ελεύθεροι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να κάνουν, είναι τόσο ανόητο και αξιολύπητο εγχείρημα όσο μπορούμε να φανταστούμε.

Αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι πιο εμφανές από ό,τι κατά τη διάρκεια αυτών των θλιβερών και παράλογων εκλογικών κύκλων, όπου όλες οι σημαντικές ειδήσεις θυσιάζονται για την ανοησία της επιλογής ενός νέου αφέντη, ή όπως πολλοί έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν, ενός νέου «ηγέτη». Ο άχρηστος όρος «ηγέτης» σε κάθε πτυχή της λογικής, είναι αυτοκαταστροφικός, γιατί αν κάποιος αναζητά έναν «αρχηγό», παραδέχεται ότι είναι μόνο οπαδός, που είναι το πρώτο βήμα προς τον κακό ακατάληπτο κολεκτιβισμό και τη σκλαβιά. Κανένα άτομο που αναζητά πραγματική ελευθερία δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια τέτοια ανόητη και εξωφρενική ηλιθιότητα. Αλλά, εδώ που τα λέμε, αυτός δεν ήταν πάντα ο τρόπος αυτής της χώρας και πολλών άλλων; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο εάν οι μάζες των πληθυσμών είναι τόσο απογοητευμένες και κατηχημένες, ώστε να είναι πέρα ​​από την ικανότητα λογικής και, αντ’ αυτής, να αποδέχονται οικειοθελώς τη μοίρα τους στη ζωή όπως τους επιτρέπεται από τους εκλεκτούς αφέντες τους. Αυτό συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια, και όμως, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας δεν έχει καταλάβει ποτέ τη μεγάλη πλοκή των κυρίαρχων τάξεων, που στην πραγματικότητα έφερε τη δική τους σκλαβιά στα χέρια των χειρότερων της ανθρωπότητας.

Ακόμη και τώρα, καθώς το Ισραήλ έχει προσπαθήσει να γενοκτονήσει και να εκκαθαρίσει εθνοτικά έναν ολόκληρο λαό, τον οποίο υποστήριξαν, τουλάχιστον αρχικά, οι περισσότερες δυτικές κυβερνήσεις, αυτά τα ειδεχθή τέρατα που ισχυρίζονται ότι μιλούν για λογαριασμό καθενός από εσάς (το στηρίζουν). Και όχι μόνο αυτό, αλλά η υποστήριξη αυτής της προσπάθειας δολοφονίας έχει πληρωθεί με τα ίδια τα χρήματα που έκλεψαν από τον καθένα σας, κάνοντας συνένοχους όλους όσους μένουν σιωπηλοί μπροστά στο κακό που συντελείται επ’ ονόματί τους.

Ψεύτικες «πανδημίες», ψεύτικοι «ιοί», σκόπιμες πυρκαγιές και δολοφονίες, δηλητηρίαση και θάνατος λόγω εγκεκριμένων από την κυβέρνηση ενέσεων τοξικών βιοόπλων, πόλεμοι με πλήρη χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ στη Συρία, την Υεμένη, την Παλαιστίνη και μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου, ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή στα χέρια αυτής της εγκληματικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, καταστροφή γραμμών εφοδιασμού για τρόφιμα και ενέργεια, προγραμματισμένη εξαγορά όλων με ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας, τεράστιος νομισματικός πληθωρισμός που προκαλεί διπλασιασμό ή τριπλασιασμό των τιμών, παγκόσμιος λιμός, καταναλωτική επιτήρηση, λογοκρισία, παρακολούθηση κάθε δραστηριότητας κάθε ατόμου, και πάει λέγοντας… Ακόμη και με όλα αυτά, οι περισσότεροι αναζητούν μια νέα εξουσία για να διορθώσει τα προβλήματα που μόνο οι κυβερνώντες και μια συνένοχη κοινωνία θα μπορούσαν να προκαλέσουν.

Αυτοί που βρίσκονται στην κυβέρνηση, και αυτοί που διεκδικούν την ελευθερία, συνεχίζουν να επιδιώκουν να θεραπεύσουν τα δεινά που προκαλεί η κυβέρνηση και η εξουσία, προωθώντας διαφορετική και περισσότερη κυβέρνηση και κυριαρχία. Πολλοί από αυτούς επιδιώκουν να κυριαρχήσουν οι ίδιοι, υποσχόμενοι να κάνουν τα πράγματα καλύτερα αυτή τη φορά. Υπόσχονται να φέρουν «νομοθεσία», (περισσότερους νόμους) που εξαρτάται από τη διεφθαρμένη κυβέρνηση και τα διάτρητα κυβερνητικά δικαστήρια να υποστηρίξουν, ακόμη και υπό το πρίσμα του κακού που διαπράττουν αυτές οι εγκληματικές γραφειοκρατίες εδώ και αιώνες και πέρα απ’ αυτούς. Αναζητούν επανόρθωση από αυτούς τους ίδιους τους εγκληματίες που έχουν καταστρέψει την ανθρωπότητα και προκάλεσαν όλη την τυραννία, με τη μανιακή προσδοκία ότι η κυβέρνηση θα αστυνομεύσει τον εαυτό της και θα περιορίσει την πονηρή παραφροσύνη που επιδιώκει την δύναμη. Προσποιούνται ότι επιδιώκουν τη «δικαιοσύνη» οργανώνοντας «έρευνες» της κυβέρνησης από την κυβέρνηση – μια γελοία ιδέα να είμαστε σίγουροι.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα ψέματα, ο βάναυσος πόλεμος συνεχίζεται, η οικονομική κατάρρευση πλησιάζει κάθε μέρα που περνά και ο ανθρώπινος πόνος και ο αφανισμός είναι εμφανείς παγκοσμίως. Όλα αυτά ενώ οι κυνηγοί όλων των πλευρών συνεχίζουν να προωθούν την εκλογή περισσότερων ψεύτικων πολιτικών, τη συνέχιση των εγκληματικών και δολοφονικών κυβερνήσεων, την εξάλειψη της ελευθερίας σε κάθε επίπεδο, που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αυτή τη στιγμή, και εκλιπαρούν για την αποδοχή σας περιμένοντας από εσάς να τους τοποθετήσετε ξανά στην εξουσία, υποσχόμενοι μια «αλλαγή» αυτή τη φορά.

Κάθε εκλογή φέρνει χειρότερο αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το ποιος επιλέγεται για να διευθύνει τη ζωή σας αυτή τη φορά, και οι επόμενες φυσικά, καθώς αυτό θα πρέπει να αναφέρεται ως η κυκλική τάξη ολοκληρωτικού ελέγχου και κυριαρχίας σε όλους τους λαούς. Αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ, και μπορεί να αλλάξει μόνο προς το καλύτερο, όταν όλες οι εκλογές εξαλειφθούν, όλοι οι πολιτικοί χλευάζονται και περιφρονούνται και η κυβέρνηση μειωθεί σε πλήρη αδυναμία ή εξάλειψη. Όσο συμβάλλετε στην ύπαρξη εξουσίας, σε μια σχέση αφέντη/σκλάβου, να κυβερνάστε από τους λίγους, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, η ζωή σας θα παραμείνει σε κατάσταση κόλασης. Δεν χρειάζεται να είναι αυτή η μοίρα σας, καθώς όλη η δύναμη ανήκει στους τεράστιους αριθμούς μας, εφόσον κάποια πλειοψηφία στέκεται ενάντια στο σατανικό Κράτος.

«Όσον αφορά την υιοθέτηση των τρόπων που έχει προβλέψει το κράτος για την αντιμετώπιση του κακού, δεν γνωρίζω τέτοιους τρόπους. Παίρνουν πάρα πολύ χρόνο και η ζωή του ανθρώπου θα τελειώσει». Υπάρχουν άδικοι νόμοι: [οι περισσότεροι από αυτούς] θα είμαστε ικανοποιημένοι να τους υπακούμε, και να τους υπακούμε μέχρι να μας τελειώσουν, ή θα τους παραβιάσουμε άμεσα;» ~ Henry David Thoreau

Ο Gary D. Barnettστείλτε του mail ] είναι ένας συνταξιούχος επαγγελματίας επενδύσεων που γράφει για θέματα ελευθερίας και ανεξαρτησίας, την πολιτική και την ιστορία εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι ενάντια σε κάθε πόλεμο και επιθετικότητα και ενάντια στο κράτος. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την πρώην βουλευτή των ΗΠΑ, Cynthia McKinney, και συμμετείχε στο νέο της βιβλίο,  «When China Sneezes» From the Coronavirus Lockdown to the Global Political-Economic Crisis. Αυτή τη στιγμή ζει στη Μοντάνα με τη γυναίκα και τον γιο του. Επισκεφθείτε την  ιστοσελίδα του.

Πνευματικά δικαιώματα © Gary D. Barnett

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Gary D. Barnett, γενοκτονία, δικαιοσύνη, εθνοκάθαρση, ελευθερία, εξουσία, κράτος, κυριαρχία, λογοκρισία, σκλαβιά, τυραννία