Πώς να μπλοκάρετε και να διαλύσετε την πρωτεΐνη ακίδας του εμβολίου COVID

mRNA εμβόλιο 1

Η πανδημία COVID-19 έχει επιφέρει μεγάλη προσοχή στην πρωτεΐνη ακίδας και για καλό λόγο. Κάθε μέρα βρίσκουμε νέες και ανησυχητικές μελέτες σχετικά με την πρωτεΐνη ακίδας και τη βλάβη που προκαλεί στα εσωτερικά συστήματα. Τώρα μαθαίνουμε ότι όχι μόνο πρέπει να ανησυχούμε για αυτήν την επικίνδυνη πρωτεΐνη ακίδας, αλλά επιπλέον, ένας ιός γνωστός ως “SV40” βρέθηκε πρόσφατα και στα εμβόλια.

Ο Δρ. Peter McCullough, Επιστημονικός Διευθυντής της The Wellness Company λέει ότι το SV40 είναι ένα γνωστό τμήμα του DNA που προάγει τον καρκίνο.

Είναι πιθανό τα εμβόλια να προάγουν τον καρκίνο; Όπως αναφέρει ο Δρ. McCullough στο παρακάτω βίντεο, κάθε σύστημα υγειονομικής περίθαλψης δείχνει ότι τα ποσοστά καρκίνου είναι αυξημένα.

Ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας σε αυτές τις αβέβαιες και τρομακτικές στιγμές. Εάν εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει κάνει τα εμβόλια Covid-19, μπορεί να νιώθετε φόβο αυτή τη στιγμή και θέλαμε να μοιραστούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προλαμβάνετε αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας. Ευτυχώς, η ιατρική ομάδα της Wellness Company είναι ήδη ενεργή πάνω σε αυτό.

Η Δρ Heather Gessling, MD, δηλώνει:

«Οι πληροφορίες που έρχονται για τη μόλυνση των γονιδιακών ενέσεων με SV40 είναι μόνο μια ακόμη ανησυχία σχετικά με τις επιπτώσεις τους στον σχηματισμό καρκίνου. Γνωρίζαμε ήδη τις επιζήμιες επιπτώσεις της πρωτεΐνης ακίδας στα ογκοκατασταλτικά γονίδια και τώρα έρχονται αυτά τα καταστροφικά νέα. Οι ασθενείς πρέπει να μετριάσουν την ακίδα, να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να μείνουν μακριά από τις πειραματικές γονιδιακές θεραπείες».

Εάν δεν έχετε ήδη ακούσει γι’ αυτό, η φόρμουλα υποστήριξης Spike είναι το μόνο προϊόν στην αγορά που περιέχει έναν συνδυασμό νατοκινάσης και ρίζας πικραλίδας, που αποδεικνύεται ότι μπλοκάρει και διαλύει τις πρωτεΐνες ακίδας στο σώμα σας. Η Daily Spike Support έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να προστατεύσετε εσάς και την οικογένειά σας από τις επιπτώσεις του COVID, των εμβολίων και της αποβολής.

Για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, συνιστούμε υγιεινή διατροφή και μείωση του στρες. Άλλες συμβουλές για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού περιλαμβάνουν τα συμπληρώματα που τονώνουν το ανοσοποιητικό, τη λήψη πολλής βιταμίνης D (γεια σου, ηλιοφάνεια!), τη βελτίωση του ύπνου και το κρύο ντους!

Η Wellness Company και η επικεφαλής ιατρική της ομάδα αναζητούν πάντα τις καλύτερες και πιο ερευνημένες λύσεις για την υγεία σας που μπορείτε να εμπιστευτείτε και θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε όσο πιο υγιείς μπορείτε!

The Wellness Company

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: COVID-19, Dr. Heather Gessling, Dr. Peter McCullough, SV40, γονίδια, γονιδιακή θεραπεία, εμβόλιο, καρκίνος, νατοκινάση, πικραλίδα, πρωτεΐνη ακίδας