Σκοπός των εμβολιασμών είναι η μείωση και η ποδηγέτηση του Παγκόσμιου πληθυσμού

image001

Εχθές στις 19.00, 11 Σεπ 2021 στον ουρανό της παραθαλάσσιας περιοχής της Ανατολικής Αττικής είχαμε πάλι το φαινόμενο που ομοιάζει με την εικόνα  που βλέπετε.

Επειδή πλησίον της περιοχής είναι το Α/Δ «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι πορείες των Αεροσκαφών από και προς το Α/Δ είναι καθορισμένες και ουδέποτε διασταυρώνονται.

Λογικά περιμένουμε αύριο συννεφιά ή/και βροχή. Αρχίσαμε πάλι τους ψεκασμούς;

Δυστυχώς οι ουρανοί και τα Α/Δ  πλέον δεν ανήκουν στη Πατρίδα μας γιατί ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός έπαψε να είναι ελεύθερος πολίτης, ανήκει σε κόμμα που ο αρχηγός του ορίζεται από τον μεγάλο αδελφό.

Υπάρχει άραγε κάποια Υπηρεσία να μας ενημερώσει σχετικά με τις χθεσινές πτήσεις;

Γνωρίζουμε βέβαια την επιπόλαια αντίδραση πολλών που ανθυπομειδιούν με νόημα διαβάζοντας τα παραπάνω.

Οι περισσότεροι όμως αγνοούν τι είναι βιολογικός πόλεμος. Αγνοούν επίσης ότι όσοι εκ των ανθρώπων μετά τους συνεχείς εμβολιασμούς Φρανκενστάιν επιζήσουν θα έχουν μεταλλάξει το DNA τους. Επομένως ο σκοπός των εμβολιασμών είναι η μείωση και η ποδηγέτηση του Παγκόσμιου πληθυσμού. Mεγάλο μέρος δε αυτών που θα επιζήσουν θα χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα επ’ ωφελεία των στελεχών της ΝΤΠ.

Το πλέον βέβαια λυπηρό, είναι ότι αυτοί που μπορούσαν ή έπρεπε να ενδιαφερθούν να μάθουν, είτε από εξαναγκασμό για να μη χάσουν την δουλειά τους ή επειδή θεώρησαν ότι ανήκουν στη μοντέρνα τάση και τάξη, γίνονται συνένοχοι και θύματα της ΝΤΠ.

Σας παραθέτουμε μία εξαιρετική ιστοσελίδα, μία νέα επιστήμη, Γεωμηχανική,  η οποία εξηγεί το έγκλημα που λέγεται καταστροφή του κλίματος .

Geoengineering: Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 11 Σεπτεμβρίου 2021, #318 – Ρολόι Γεωμηχανής (geoengineeringwatch.org)

Διευκρινίζουμε ότι άλλο αλλαγή του κλίματος που είναι φαινόμενο περιοδικό και εξαρτάται βασικώς από τη θέση που λαμβάνουν οι πόλοι του ήλιου εν σχέση με τη Γη και άλλο καταστροφή του κλίματος που οφείλεται αφενός μεν στην ρίψη χιλιάδων τόνων ρύπων, χημικών και ρινιδίων μετάλλων αφετέρου δε στις Ηλεκτρομαγνητικές διαταράξεις του πλανήτη που δημιουργεί το σύστημα ΗΑΑRP κλπ.

Επιμένουμε στην παραπάνω διευκρίνιση γιατί η ΝΤΠ, η οποία αυτή τη στιγμή μας εμβολιάζει, προσπαθεί να μας πείσει ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή είτε προκαλώντας ακραία καιρικά φαινόμενα ή καίγοντας τα δάση.

Το παιχνίδι είναι σύνθετο και αποβλέπει στο χρήμα, στην αποδόμηση του αξιακού μας συστήματος και στη μείωση του πληθυσμού.

Η ΝΤΠπου ελέγχει άμεσα ή έμμεσα τους Υδρογονάνθρακες το 2030 και το 2050 θα πρέπει να ικανοποιήσει την παραγγελία της Παγκόσμιας Επιτροπής Ενέργειας παρέχοντας μεγάλο μέρος της παραγωγής υδρογονανθράκων στα τεράστια εργοστάσια παραγωγής  πετροχημικών που πολλαπλασιάζονται.

Με την αιτιολογία ότι το αθώο CO2 θερμαίνει τον πλανήτη και ότι αυτή η υπερθέρμανση (που δεν υφίσταται) βοηθά τις μεταλλάξεις και νέους ιούς, θα συνεχίζουν να μας εμβολιάζουν μέχρι να σκοτώσουν τα παιδιά μας.

Τώρα η κυβέρνηση που εμβολιάζεται με Placebo απειλεί ότι οι γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους θα πάνε στη φυλακή.

Κύριε Αρχηγέ των Ενόπλων Δυνάμεων είσθε κατώτερος των περιστάσεων. Δεν υπάρχει ουδεμία δικαιολογία. Δεν ζητάμε να κάνετε αυτό που έκανε ο Ρώσος Υπουργός –Στρατηγός «Προστασίας του Πολίτη» που θυσιάστηκε πέφτοντας στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο για να σώσει έναν οπερατέρ. Ζητάμε να ενημερωθείτε πλήρως για τον σκοπό που θα συνεχίσουν να μας εμβολιάζουν. Δυστυχώς δεν είναι μόνο για τα χρήματα αλλά για να μην τους παραδώσουμε τις ψυχές ημών και των παιδιών μας

=======================

ΥΓ.  Γ. Β. λέει:

 19 Αυγούστου 2021 στις 6:35 μ.μ.

Dear John

Λυπάμαι πολύ γι’ αυτή την προσωπική τραγωδία. Έχω μια παρόμοια βαθιά αποσύνδεση με την κόρη μου που ζει στο Λονδίνο της Αγγλίας, με τα 2 εγγόνια μου. Η σχέση μας έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό. Είναι πεπεισμένη ότι είμαι ένας αφελής, ηλίθιος, αντι-vaxxer,  χαμένος. κ.λπ.

Αυτό που δεν ξέρει, και αρνείται να μάθει είναι ότι έχω περάσει πιθανώς χίλιες ώρες ερευνώντας και συγκεντρώνοντας πληροφορίες από ένα ευρύ φάσμα πηγών για να βοηθήσω να διευρυνθεί η δική μου κατανόηση όλης αυτής της “πανδημίας”.  Αυτή, αντίθετα, δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ παρά να ενδώσει στην κυρίαρχη αφήγηση.

Όσο οι άθλιες δυνάμεις πίσω από όλα αυτά εξακολουθούν να διαδίδουν ψέματα και να εμπλέκονται σε απάτες, μαζί με τους χιλιάδες συνένοχους ηλιθίους τους, χάνουμε ως είδος. Στην πραγματικότητα, τελειώσαμε ούτως ή άλλως. Οπότε, τίποτα από αυτά δεν έχει μεγάλη σημασία. Συγγνώμη, αλλά είναι 100% αλήθεια.

Απάντηση:

 Αγαπητέ Γ. Β., όπως κατέληξε και η έρευνα του Πανεπιστημίου ΜΙΤ, οι αρνητές του εμβολίου ήσαν σχεδόν πλήρως ενημερωμένοι για τον Covid , εν αντιθέσει με τους εμβολιασθέντες που ελάχιστα γνώριζαν.

Το τραγικό είναι ότι ο ΠΟΥ προχθές αναγκάσθηκε να ομολογήσει ότι δεν χρειάζεται κανένας έλεγχος και το μόνο μέτρο που δέχεται είναι να είσαι ασυμπτωματικός. 

Άποψή μου είναι ότι από εδώ και πέρα μόνο οι εμβολιασθέντες που θα έχουν το 5δύνανται να μεταδώσουν εύκολα οποιονδήποτε ιό. Τα τεστ δεν είναι αξιόπιστα.

Φέτος το εμβόλιο της γρίπης δεν θα το κάνω γιατί σε αυτό θα βάλουν και την αναμνηστική δόση του m(RNA).

Τέλος σκέψου αν τα ΜΜΕ ή/και Δικαιοσύνη ήσαν ανεξάρτητες, ποίος ανόητος θα μπορούσε να απειλεί τους ανθρώπους;

======================== 

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Σ. Σ.

Tags: 5G, chemtrails, mRNA, γεωμηχανική, εμβόλιο, ΗΑΑRP, κλιματική αλλαγή, κορωνοϊός, ΝΤΠ, παιδιά