ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, η τουριστική ατραξιόν της ΤρΕλλάδας!

downloadΤα τελευταία 25 χρόνια, 3-4 φορές το χρόνο, η πρωτεύουσα του Γιουνανιστάν-Αυνανιστάν, αλλά και οι άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, σκουπιδοστολίζονται για προφανείς τουριστικούς λόγους. Είναι κάτι σαν εθνική εορτή, μια “δημοκρατική” παράδοση που διατηρείται με ευλάβεια. Οι Έλληνες έχουν ανακαλύψει ότι οι τουρίστες τρελαίνονται για σκουπίδι και συνωστίζονται στα τουριστικά γραφεία για να προλάβουν να φτάσουν στο ΕλληνΑυνανιστάν, κοινώς Μαλακιστάν, προτού εξατμιστεί η μπόχα. Τους έχουν πει ότι η έκθεση στη μπόχα των πολύχρωμων σκουπιδολόφων κάνει καλό την υγεία τους και σπεύδουν να εισπνεύσουν την ξυνίλα.

Οι τουρίστες, όμως, έρχονται και για έναν ακόμη λόγο: Θέλουν ν’ ανακαλύψουν πόσο αποτελεσματικός είναι στο λίκνο της “Δημοκρατίας” ο εκβιασμός, για ποιο λόγο οι εργαζόμενοι δε βρίσκουν ποτέ το δίκιο τους άνευ εκβιασμού του κοινωνικού συνόλου, και γιατί όσοι δεν διαθέτουν μοχλό για να εκβιάσουν δεν έχουν καμία ελπίδα να δικαιωθούν στη “Δημοκρατία” της αδικίας και του σαδομαζοχισμού. Απ’ ό,τι με πληροφορούν, οι τουρίστες δεν βρήκαν την εξήγηση ακόμη, κι ούτε πρόκειται να τη βρουν, λέω εγώ.

Τέλος πάντων, τα άσχημα νέα για τους επισκέπτες μας είναι ότι η απεργία ανεστάλη προς το παρόν, και όσοι δεν πρόφτασαν ν’ απαθανατίσουν ψηφιακά τα ποικιλόχρωμα βουνά των σκουπιδιών, για να μας διαφημίσουν στη χώρα τους, πρέπει να σπεύσουν προτού είναι αργά, ώστε να μη χρειαστεί να ξανάρθουν στο επόμενο παραδοσιακό σκουπιδοπάρτι.

Όπως αναμενόταν, μετά από την πενθήμερη απεργία των εργαζομένων η συγκομιδή είναι μεγάλη. Θα χρειαστούν, λέει, τουλάχιστον δέκα ημέρες για την αποκομιδή των 82.000 τόνων σκουπιδιών! Πάντως, οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας ΠΟΕ-ΟΤΑ ψιλοπανηγυρίζουν διότι πέτυχαν λέει σημαντική νίκη. (Πηγή)
Και ερωτώ τους (αν)αρμόδιους της κυβέρνησης:

1: Αν τα αιτήματα των εργαζομένων ήταν εύλογα και δίκαια, γιατί δεν τα ικανοποιούσαν εγκαίρως ώστε να μην εκθέσουν τον πληθυσμό για άλλη μια φορά σε κίνδυνο λοιμωδών νοσημάτων και να μη στρέψουν τους τουρίστες σε άτακτη φυγή, τη στιγμή μάλιστα που μειώνουν δραστικά τον ΦΠΑ στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για να τους προσελκύσουν;

2: Αν τα αιτήματα ήταν άδικα και παράλογα, γιατί υπέκυψαν στους εκβιασμούς, στρώνοντας το χαλί και για άλλους εκβιασμούς από ομάδες εργαζομένων που έχουν μοχλούς πίεσης για να εκβιάσουν το κοινωνικό σύνολο;

Εύλογη απάντηση, φυσικά, δεν πρόκειται να λάβω, διότι ο τρόπος που λειτουργεί η Δημοκρατία-φαυλοκρατία, κι όχι μόνο στο ΤρΕλλαδιστάν, υπόκειται στη λογική του παραλόγου.

Ωστόσο, υπάρχει ένας κλάδος εργαζομένων που δε χρειάζεται ποτέ να καταφύγει σε απεργία για να διεκδικήσει. Φροντίζουν στοργικά για τους εαυτούς των, αφού στις δημοκρατίες Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει. Το μαντέψατε ποιοι είναι αυτοί; Είναι τα κοινοβολευτικά ρεμάλια, με το συμπάθιο!

Χαρείτε τους:
«Τα πολιτικά κόμματα δεν πλήττονται οικονομικά από την κρίση, γιατί κυβερνητική απόφαση αύξησε κατά 30% την ετήσια κρατική επιχορήγησή τους, η οποία από τα 37 εκατ. ευρώ που είχε περιοριστεί θα φτάσει τελικά το 2010 στα 49 εκατ. ευρώ. Συνολικά τα πολιτικά κόμματα χρωστούν 36 εκατ. ευρώ στο ελληνικό δημόσιο και 245 εκατ. ευρώ στις τράπεζες.Πάμε τώρα στους βουλευτές … Το 2010 οι 300 θα μοιραστούν 42,5 εκατ. ευρώ. Συνεπώς ο μέσος όρος των μηνιαίων αποδοχών τους ανέρχεται στα 10.000 ευρώ.Το 50% της βουλευτικής αποζημίωσης φορολογείται αυτοτελώς και μόνο το υπόλοιπο 50% προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήματα. Περίπου 35 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευτές ή οι σύζυγοι των θανόντων και οι άγαμες θυγατέρες θανόντων βουλευτών. Άλλο ένα κονδύλι 4,3 εκατ. ευρώ προορίζεται για τις συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών.»

Αν αντέχετε, διαβάστε τα υπόλοιπα εδώ. Και για ακόμη περισσότερα, κλικ εδώ.

Κατάλαβες τώρα για ποιους θυσιάζεσαι, εσύ συνταξιούχε, που υποφέρεις από ασιτία λόγω των ληστρικών περικοπών της σύνταξής σου; Για τους λειτουργούς της Δημοκρατίας, βρε! Βλέπεις, οι πολυτέλειες στοιχίζουν.

Έτσι, λοιπόν, την επόμενη φορά που θ’ ακούσεις κάποιους ιερόσυλους να φωνάζουν το βλάσφημο σύνθημα: «Να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή», να τους νουθετήσεις αναλόγως. Να τους πεις: «Ειρήνη υμίν! Μη ταρασσέσθω υμών η καρδία, μηδέ δειλιάτω! Με τους 300 βολευτές χρεοκοπήσαμε, και με τους 300 στο σβέρκο η ΤρΕλλάς θα παραδώσει το πνεύμα της!»

Tags: απεργία, βουλευτές, Δημοκρατία, ΠΟΕ-ΟΤΑ, πολιτικά κόμματα, σκουπίδια, υπάλληλοι Βουλής