ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΡΑ!

Βομβαρδίζετε αμάχους για να “προστατέψετε” αμάχους, ε; Οποία υποκρισία! Βομβαρδίζετε, όμως, εκ του ασφαλούς, από τους αιθέρες! Δεν έχετε τέτοιο δικαίωμα, μακελλάρηδες! Μολύνατε το Σύμπαν με τα εγκλήματά σας, κολασμένοι! Ο ουρανός κλαίει! Η γη οδύρεται! Λυσσάξατε από μίσος και από δίψα για κυριαρχία και εκμετάλλευση, διαβολόσποροι! Βρισκόμαστε στο 2011, ρεεεε! Δεν έχουμε Μεσαίωνα ακόμη!

Ντροπή σας, Σαρκοζί, Ομπάμα, Κάμερον και όλοι οι πολεμολιγούρηδες, ψευτοχριστιανοί και ψευτομουσουλμάνοι. Ντροπή σου Γιώργο Παπανδρέου, ντροπή σου Ευάγγελε Βενιζέλο, ντροπή σου Αντώνη Σαμαρά, ντροπή σου Δημήτρη Αβραμόπουλε. Είστε όλοι ένοχοι του αίματος που χύνεται στη Λιβύη με τη συμμετοχή, τη στήριξη και την ανοχή σας.

Ντρέπομαι που ανήκω στο ανθρώπινο είδος! Δεν ξέρω πού να κρύψω τα μούτρα μου! Ντρέπομαι ακόμη και από τα ζώα όταν τα αντικρίζω. Αν καταλάβαιναν το ποιον μας θα μας ξέσκιζαν. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου που αυτά τα ανθρωποειδή είναι αδέλφια μου. Αλλά όχι, δεν είναι, δε μπορεί να είναι! Είναι μπάσταρδοι, από άλλο πατέρα, γιοι του Διαβόλου!

Αυτή τη βαρβαρότητα που εκτυλίσσεται στη Λιβύη δεν την αντέχω! Θα την άντεχα ίσως αν πίστευα ότι αυτοί που διοργάνωσαν το μακελειό κι εκείνοι που το εκτελούν είναι τρελοί, σχιζοφρενείς, ότι έχουν το ακαταλόγιστο, ότι είναι σαλεμένοι. Δεν είναι όμως τρελοί, είναι απλά βάρβαροι, κανίβαλοι, ανθρωπόμορφα τέρατα, δαιμονισμένοι και υποκριτές. Ηδονίζονται με το να προκαλούν πόνο και συμφορά! Εκσπερματώνουν στη θέα του αίματος! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτός ο υπέρμετρος ζήλος για θηριωδίες.

Και μη μου πείτε ζωντόβολα ότι υπερασπίζεστε την “εξέγερση” του Λιβυκού λαού για δημοκρατία, διότι η δήθεν αυθόρμητη εξέγερση ενορχηστρώθηκε από το Παρίσι με τη συνδρομή του Λίβυου αρχιπροδότη Nouri Mesmari. Διαβάστε εδώ, δείτε και το video που ακολουθεί:

Το ειδεχθές έγκλημα εναντίον της Λιβύης είναι υπεράνω των δυνάμεών μου για να το συγχωρήσω! Πού το πάτε ρεεε! Φλερτάρετε μ’ έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο; Ας όψεται ο Σαρκοζί, το Συμβούλιο ΑνΑσφάλειας και οι ΗΠΑ που το διαφεντεύουν. Ας όψεται και το δολοφονικό ΝΑΤΟ! Πώς κοιμόσαστε τη νύχτα, ρεεε; Πόσο βαθιά έχετε θάψει τη συνείδησή σας, αν είχατε ποτέ συνείδηση;

Και δυο “τρυφερά” λόγια για την Εκκλησία. Με το να είναι εξαρτημένη σ’ ένα θανάσιμο εναγκαλισμό με το κράτος, με το να είναι ο κλήρος της δημόσιοι υπάλληλοι, τηρεί σιγήν ιχθύος ως προς το έγκλημα που συντελείται στη Λιβύη και με τη στήριξη της Ελλάδας. Δεν άκουσα τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να καταδικάζει τους βομβαρδισμούς. Δεν τον άκουσα να υψώνει στεντόρεια φωνή κάνοντας έκκληση για ειρήνη και συνδιαλλαγή. Δεν τον άκουσα να αποδοκιμάζει τον πρωθυπουργό για τη συμμετοχή του σ’ έναν αποικιοκρατικό πόλεμο. Μια ακόμη περίτρανη απόδειξη ότι η Εκκλησία της Ελλάδος δεν υπηρετεί το Χριστό της αγάπης και της ειρήνης αλλά έχει συνθηκολογήσει με το Μαμμωνά (Αντίχριστο), τον αρχιστράτηγο των δυνάμεων που ισοπεδώνουν τη Λιβύη για να υφαρπάξουν τον πλούτο της…

“Και μετεμελήθη ο Κύριος ότι εποίησε τον άνθρωπον επί της γης. Και ελυπήθη εν τη καρδία αυτού.” Βίβλος

Tags: Nouri Mesmari, επιθέσεις στη Λιβύη, Ιερώνυμος, Κάμερον, ΝΑΤΟ, Ομπάμα, Σαρκοζί