Σταράτες κουβέντες από το Μάκη Βορίδη

Κάτω τα χέρια από τον υδροκέφαλο δημόσιο τομέα! Μην αγγίζετε τα προνόμια των αργόμισθων! Δώστε τους συντάξεις και παχυλά εφάπαξ στα 45, εν ανάγκη και στα 40, για να κάααθονται! Συνεχίστε αυτό που κάνατε τα τελευταία 38 χρόνια μέχρι τελικής πτώσης του Ελλαδιστάν! 
  
Α, ναι, να μην ξεχάσω να ρωτήσω: Οι περίπου 55.000 εργαζόμενοι στα χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. STAGE, που απολύθηκαν με πρωτοφανή βαρβαρότητα από το Θόδωρο Πάγκαλο, με απόφαση που ελήφθη λίγες μέρες μετά τις εκλογές του 2009, δεν είχαν ψυχή;  Είχαν κι εκείνοι οικογένειες, και κάλυπταν πάγιες ανάγκες του Δημοσίου για τρία και πέντε χρόνια, με τον εξευτελιστικό μισθό των 450 ευρώ, περιμένοντας να μονιμοποιηθούν.  Οι “προοδευτικοί”, όμως, τους πέταξαν έξω χωρίς καμία αποζημίωση, ούτε καν τη δυνατότητα να πάνε στο Ταμείο Ανεργίας, αφού η αχαΐρευτη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή τους είχε και ανασφάλιστους… 
 Ωστόσο, δεν είδα καμία ευαισθησία από δημοσιογράφους τότε. Γιατί άραγε; Μα προφανώς επειδή είχαν προσληφθεί από τη Νέα Δημοκρατία, την ίδια που όταν ανέβηκε στην κυβέρνηση το 2004 μονιμοποίησε τους επι συμβάσει διορισμένους επί ΠΑΣΟΚ! Βλέπετε τα “πράσινα” παιδιά τα φρόντιζε και το “προοδευτικό” ΠΑΣΟΚ αλλά και “συντηρητική” ΝΔ!
Έκτοτε δεν ακούσαμε για καμία άλλη απόλυση, εκτός από πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, εκείνες που είχε απαγορέψει η Τρόικα, ντε!
 Όσο για τις επαπειλούμενες τα τελευταία δυόμισι χρόνια “αξιολογήσεις”,  επιτρέψτε μου να ρωτήσω: ποιος διάολο θα αξιολογήσει τους αξιολογούντας και ποιος θα μας απαλλάξει από την υποψία ότι και οι αξιολογήσεις των ανάξιων αξιολογούντων δε θα γίνουν με κομματικά κριτήρια;

 Να βράσω τη “δημοκρατία” σας!

Tags: Θόδωρος Πάγκαλος, υδροκέφαλο δημόσιο, χρηματοδοτούμενα από Ε.Ε. STAGE