Συνέδριο για τη συγγραφή της νέας «Χάρτας» του ΠΑΣΟΚ

1/10/2009

Τα μεγάλα όνειρα που έγιναν εφιάλτες… Τα μεγάλα λόγια που ήταν κούφια… Ο μέγας ενθουσιασμός που έγινε θρήνος… Οι ζητωκραυγές που έγιναν μοιρολόι… Η ελπίδα που έγινε απόγνωση… Η Δημοκρατία που είναι κίβδηλη…

«Πρώτα Συνέδριο Θέσεων και μετά εκλογή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ από την βάση, ανακοίνωσε στο τέλος της συνεδρίασης
(λίγο μετά τις 4 το ξημέρωμα) ο κ. Γ. Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός (…) πρότεινε νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στις αρχές Γενάρη, το οποίο και θα συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο. Αμέσως μετά θα προετοιμαστεί η διοργάνωση Συνεδρίου με στόχο την συγγραφή της νέας “Χάρτας” Θέσεων του ΠΑΣΟΚ.» ethnos.gr, 28/12/2011

Ώστε η νέα Σοσιαλιστική “Χάρτα” είναι τώρα το ζητούμενο του ΠΑΣΟΚ! Εδώ δε νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα. Με τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργο Παπανδρέου, παρόντα, θα μπορούν ν’ ανασύρουν διάφορα ελκυστικά παραμύθια από τα διεθνή κιτάπια του απατηλού Σοσιαλισμού, και πολλοί αθεράπευτα ευκολόπιστοι οπαδοί-πρόβατα θα επιστρέψουν στο πράσινο μαντρί για περισσότερο κουτόχορτο, ανακράζοντας μπέεε, μπέεε!

29/9/2009

Η θέση του αγριονεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ είναι δεινή, όπως καταλαβαίνετε, σε μια εποχή που η μόνη επικρατούσα ιδεολογία παγκοσμίως είναι η “Χάρτα” των Αγορών, η προστασία των λαμογιών και τα προγράμματα του ΔΝΤ για την ευθανασία των λαών. Το Κούνημα πρέπει τώρα να πείσει τους απογοητευμένους οπαδούς ότι πρεσβεύει κάτι άλλο από εκείνο που επί δύο χρόνια, αλλά και στην οκταετία του απόστολου του “λαϊκού καπιταλισμού”, Κώστα Σημίτη, εφάρμοζε, για το καλό μας…

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του ΠΑΣΟΚ δεν θα ήθελα να ήμουνα τούτη την εποχή.

Για να βγει το ΠΑΣΟΚ από το εφιαλτικό αδιέξοδο, η μόνη λύση είναι να αυτοκαταργηθεί λόγω έλλειψης αντικειμένου. Ακριβώς όπως λένε ότι θα καταργήσουν όλους τους Δημόσιους Οργανισμούς που δεν έχουν αντικείμενο και λόγο ύπαρξης.

Όσοι από δαύτους επιμένουν να παραμείνουν στην πολιτική, καθότι πολλά τα ευεργετήματα , ας συγχωνευτούν με τη ΝΔ, που μάλιστα φέρεται ως έχουσα πιο φιλολαϊκές ιδέες. Έτσι θα αναβαθμιστούν κιόλας!

Και οι αριστερές κοτσουλιές ας ενωθούν σε ενιαίο μέτωπο, ώστε να διεκδικήσουν την εξουσία. (Χα, χα, χάαα! Τζήζ!) Και φυσικά, το έχω ξαναπεί αυτό, ας μειωθεί ο αριθμός των βολευτών στους 200 και οι μισθοί τους στο ήμισυ, ας καταργηθούν όλα τα προνόμια, δωρεάν αυτοκίνητα, τηλέφωνα και δε συμμαζεύεται, και ας καταργηθούν οι συντάξεις όλων, αφού διατηρούν τα επαγγέλματά τους και παίρνουν σύνταξη από αλλού.

Αν δεν κάνουν αυτά τα αυτονόητα την ώρα της μεγαλύτερης κρίσης που περνάει η Ελλάδα, θα επιβεβαιωθεί περίτρανα εκείνο που υποστηρίζω πάγια, ότι δηλαδή είναι όλοι τους φιλοτοματιστές και αμετανόητοι πολιτικάντηδες για φτύσιμο. Και επαναλαμβάνω, κανείς από όσους υπέγραψαν το μνημόνιο κατοχής και ασιτίας δεν πρέπει να ξανακαθίσει σε βολευτικό έδρανο.

Αν τους επιβραβεύσουμε ξαναστέλνοντάς τους στο Κοινοβούλιο, θα είμαστε άξιοι της τύχης μας, μαζοχιστές και ηλίθιοι, και τα έσχατα θα γίνουν χείρονα των πρώτων.

2/10/2009

Tags: Γιώργος Παπανδρέου, Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, λαϊκός καπιταλισμός, νέα "Χάρτα" του ΠΑΣΟΚ