Τάιλερ Μακμπέθ: προβληματισμένος έως μελαγχολικός… Γιατί άραγε;

ΚασσελάκηςΗ στιγμή της άφιξης Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ στο εστιατόριο

Βλέποντας τις φωτογραφίες, ανησυχώ για τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, μήπως, ο μη γένοιτο, κάποια στιγμή σκυλοβαρεθεί από τα Συριζαίικα ξεκατινιάσματα και σηκωθεί και μας φύγει, με απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες για τις πολιτικές φιλοδοξίες του Στέφανου και τη “σωτηρία” της Ελλάδας που ευαγγελίζεται. Τι να πω κι εγώ; Ο Άγιος Σεβαστιανός, που είναι, λέει, προστάτης των ΛΟΑΤΚΙ, ας βάλει το χέρι του.

και ΤάιλερΚασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ, οι δυο τους περιμένουν την παρέα τους, έχουν ήδη φθάσει τα πρώτα ορεκτικά.

Βράδυ Παρασκευής και ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι είναι σε αναμμένα κάρβουνα, ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, να συζητήσει τις εσωκομματικές εξελίξεις σε βραδυνή έξοδο για φαγητό.

με Τάιλερ και Συριζαίους

Στην φωτογραφία, στο τραπέζι του Στέφανου Κασσελάκη, η Ράνια Σβίγγου δεξιά, και αριστερά ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, ο οποίος αναμένεται κατά το ρεπορτάζ να τοποθετηθεί στη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου. (…)


Τα υπόλοιπα βαρυσήμαντα, ου μην αλλά και ευτράπελα Συριζαίικα (ας είναι καλά που μας κάνουν και γελάμε στους χαλεπούς καιρούς που σερνόμαστε ΚΑΙ εξαιτίας τους), στο protothema

Tags: Άγιος Σεβαστιανός, ΛΟΑΤΚΙ, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ Μακμπέθ