“Ταύρος εν υαλοπωλείω” ο Ηλίας Κασιδιάρης!

Βαβαί! Παπαί! Σήμερα βεβηλώθηκε η “αγία” Δημοκρατία μας! 
Ποιος είδε τον Κασιδιάρη και δεν τον εφοβήθη! Να μου το θυμηθείτε, όμως, θα τιμηθεί ως ήρωας ο Ηλίας! Βράζει το αίμα του παιδιού!
Σημειώστε, πάντως, στα ημερολόγιά σας την αποφράδα ημέρα της 7ης Ιουνίου 2012 ως ημέρα πένθους… Πω, πω, συμφορά! Τι ρεζιλίκι ήταν αυτό, σύντροφοι!  Έμεινα άναυδη με το επεισόδιο! 
Όχι, δεν το χάρηκα, όπως ίσως σπεύσουν να μου καταμαρτυρήσουν οι κακές γλώσσες.  Απεναντίας, πόνεσα πολύ και ανησυχώ περισσότερο για το τι θα μας ξημερώσει…

 Στο θλιβερό επεισόδιο, οι “δημοκράτες” και “δημοκράτισσες” που σκυλοκαβγαδίζουν καθ’ έξη και “δημοκρατικά” στα τηλεπαράθυρα, κι όταν είναι ανοιχτό το Κυνοβούλιο εξαπολύουν ακατονόμαστες ύβρεις εναντίον αλλήλων από τα “άγια” έδρανα της Βουλής, ναι, οι εκπρόσωποι των “δημοκρατικών” κομμάτων που δεν καταδέχονται να συγκυβερνήσουν με αντίπαλα κόμματα ίνα μη μιανθώσι, αλλά σύρουν  ανεύθυνα τη χώρα σε επαναληπτικές εκλογές εν μέσω κρίσης για να εξαναγκάσουν, κάτω από τον εκβιασμό της ακυβερνησίας, το λαό να ψηφίσει αλλιώς,  βρίσκουν άλλοθι για να κινδυνολογήσουν και να διαρρήξουν τα ιμάτιά τους για την προσβολή που υπέστη τάχα σήμερα η δημοκρατία-κουρελού, έτσι όπως την κατάντησαν…
 Επειδή ένας εθνικιστής βουλευτής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, όντας περιθωριοποιημένος και συκοφαντημένος από πολιτικάντηδες και ΜΜΕ, έχασε την ψυχραιμία του όταν προκλήθηκε και χειροδίκησε, μη αντέχοντας να τον  βρίζουν φασισταριό και να του λένε ότι το κόμμα του θα γυρίσει την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω,  βρήκαν ευκαιρία οι ψευτοδημοκράτες πάσης αποχρώσεως να διαρρήξουν τα ιμάτιά τους και ν’ αφορίσουν ομαδικά, για πολλοστή φορά, τη Χρυσή Αυγή. 
 Είμαι κατά της λεκτικής και σωματικής βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται,  όπως είμαι και κατά των διχαστικών πολιτικών συνθημάτων και πρακτικών που έχουν κατακερματίσει την κοινωνία. Όμως είμαι παθιασμένα εναντίον της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ των πολιτικών και των ΜΜΕ! 
 Ωστόσο, όλοι εκείνοι που βίασαν και βιάζουν την Ελλάδα επί δεκαετίες, όλοι εκείνοι που βιαιοπραγούν εναντίον του λαού με οδυνηρά μέτρα λιτότητας, όλοι εκείνοι  οι ψευτοπροοδευτικοί  που σαν άλλοι ηδονοβλεψίες παρακολουθούσαν απαθείς την πατρίδα τους να βιάζεται και δεν αντιδρούσαν, και οι διεθνιστές μπαχαλάκηδες που ντρέπονται να υψώσουν έστω και μία ελληνική σημαία στις κομματικές συγκεντρώσεις τους,  δεν δικαιούνται να ομιλούν για αυγό του φιδιού και άλλα παραμύθια.
Αν υπάρχει αυγό του φιδιού, οι ίδιοι είναι εκείνοι που το εξέθρεψαν! Για μένα, πάντως, το αυγό του φιδιού είναι η κοινοβολευτική χούντα που μας εξαθλίωσε, κι όχι όσοι αντιδρούν εναντίον αυτής της καμουφλαρισμένης χούντας.
Και μια συμβουλή προς τους Χρυσαυγίτες:  Φρόνιμα παιδιά! Ψυχραιμία!  Πείτε ΟΧΙ στη βία όσο κι αν σας προκαλούν.  Μην ξαναπατάτε σε τηλεοπτικούς διαλόγους ώστε να μην προσφέρετε άλλοθι στους υποκριτές και εθνοπροδότες. Άλλωστε, τι διάλογος μπορεί να γίνει με υποκριτές που σας θεωρούν ναζιστές και φασίστες;  Τι επιχειρήματα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για ν’ αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας;
Αφήστε τους φαυλοδημοκράτες να σκυλοτρώγονται  συναμεταξύ τους κατά τα δημοκρατικά αήθη κι έθιμα της φυλής μας.  Αφήστε τους υποκριτές να μιλάνε για σας χωρίς εσάς. Η παροιμία λέει της καλής προβατίνας κουδούνια της κρεμάνε. Αφήστε τους να σας δαιμονοποιούν όσο θέλουν. Μη διαμαρτύρεστε και μην εξοργίζεστε με τις συκοφαντίες. Ο κόσμος έμαθε πια καλά όλη την πολιτική χλαπάτσα της χώρας μας.
Εσείς μόνο να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, ώστε να είναι ΕΙΡΗΝΙΚΗ.   Για την κοινωνική κόλαση την οποία δημιούργησαν οι εφιάλτες που μας κυβέρνησαν επί δεκαετίες, ψάχνουν τώρα  να βρουν αποδιοπομπαίο τράγο για να του φορτώσουν όλες τις αμαρτίες τους. Και τον βρήκαν στη Χρυσή Αυγή… Προσέξτε να μην τους διευκολύνετε με βίαιες συμπεριφορές σαν τη σημερινή!
Περισσότερα για την “δημοκρατική” βία δείτε εδώ, κι εδώ.

Αλήθεια, τι έγινε με τους δράστες του άγριου ξυλοκοπήματος του Κωστή Χατζηδάκη; Ακόμη τους ψάχνουν; Μα τα πρόσωπά τους φαίνονται ολοκάθαρα. Θα μου πεις αυτοί ενδέχεται να ήταν πράσινοι συνδικαλιστές και ετύγχαναν ασυλίας στις μέρες της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ…

Τώρα, το πώς βρέθηκαν οι κάμερες στο καυτό σημείο εν ριπή οφθαλμού μη με ρωτάτε διότι δεν ξέρω να σας απαντήσω. Πάντως το θέμα πάει ξεχάστηκε…  Όμως το  θλιβερό επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη το “σύστημα” θα φροντίσει ώστε να μην ξεχαστεί…

*********
  Προστέθηκε στις 10/6/2012

 Ανακοίνωση Ηλία Κασιδιάρη
 Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012 – 12:06

 “Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. 

Λυπούμαι προσωπικώς που – χωρίς τη θέλησή μου – ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή. 
Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες.
Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα. 
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. 
Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα.
 Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο. 
Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. 
 Ηλίας Κασιδιάρης”
Tags: αυγό του φιδιού, Ηλίας Κασιδιάρης, ξυλοδαρμός Κωστή Χατζηδάκη, Χρυσή Αυγή