Τα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία θανάτων από/με COVID-19 αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει πανδημία

images


There Is no Coronavirus Pandemic, So How About a Dose of Reality?

By Gary D. Barnett

October 1, 2020

Δεν υπάρχει πανδημία κορωνοϊού. Λοιπόν, τι θα λέγατε για μια δόση πραγματικότητας;

“Ή αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα, ή να είσαι βέβαιος ότι η πραγματικότητα θα αντιμετωπίσει εσένα”. (~ Alex Haley – My Soul Looks Back, “Less I Forget : A Collection of Quotations”. Book by Dorothy Winbush Riley, 1993.)

Όταν λαμβάνονται υπόψιν η αλήθεια, η ειλικρίνεια και τα γεγονότα, μπορεί να υπάρχει μόνο μία έγκυρη πραγματικότητα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η “πραγματικότητα” που γίνεται κατανοητή ή αποδεκτή από τον κοινό. Λαμβάνοντας υπόψη την τρομερή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε σήμερα με αυτήν την πλασματική πανδημία, η έννοια της πραγματικότητας όπως τη βλέπουν οι μάζες είναι απλώς αντίληψη. 

Αυτή η αντίληψη μπορεί επομένως να αλλάξει με κάθε στιγμή που περνά, οπότε δεν είναι καθόλου πραγματικότητα, εκτός υπό την έννοια του τι πιστεύεται ψευδώς ως αλήθεια σε οποιοδήποτε δεδομένο χρονικό πλαίσιο. Με άλλα λόγια, κάθε άτομο βλέπει την πραγματικότητα ως αυτό που σκέπτεται ή πιστεύει στο φλας του παρόντος, και αυτή η πίστη βασίζεται κυρίως σε αυτό που ταιριάζει στο δικό του ενδιαφέρον. Επομένως, κάθε άτομο αντιλαμβάνεται τη δική του πραγματικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου επίγνωση της πραγματικότητας. 

Υπήρξε μια τεράστια ποσότητα αληθινών πληροφοριών σχετικά με αυτόν τον ψεύτικο τρόμο του κορωνοϊού, και πολλοί εξαιρετικά καταρτισμένοι ερευνητές δημοσιογράφοι έχουν αποκαλύψει συνεχώς τα ψέματα που προέρχονται από τα κύρια Μέσα Ενημέρωσης. Η αποκάλυψη των ψεμάτων των αυτοαποκαλούμενων «ελίτ» που κυριαρχούν και του συνόλου της πολιτικής τάξης είναι διαθέσιμη, αλλά είτε αγνοείται είτε κρύβεται από εκείνους που επιδιώκουν να προωθήσουν πολύ μοχθηρές ατζέντες. 

Λίγες ή και καμία από αυτές τις ειλικρινείς πληροφορίες φτάνει στο μέσο αμερικανικό κοινό, καθώς η εμπιστοσύνη στις επικρατούσες ειδήσεις εξακολουθεί να είναι εμφανής στην τάξη του προλεταριάτου. Αυτό είναι μια παρωδία, καθώς αυτά τα ίδια τα ΜΜΕ είναι ο βραχίονας που ενεργοποιεί την κρατική προπαγάνδα. Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες διαθέσιμες, αλλά πολλές από αυτές είναι αντιφατικές που αφήνουν τις μάζες του δημόσιου σχολείου σε τέτοια αποχαύνωση ώστε ν’ αναζητούν την εύκολη διέξοδο που τους ευθυγραμμίζει με το μεγαλύτερο πλήθος των μη στοχαστών.

Εξαιτίας αυτού, είναι χρήσιμο να επικεντρωθούμε σε ορισμένα βασικά στοιχεία που μπορούν να γίνουν κατανοητά από μεγάλο μέρος των ανθρώπων σε αυτήν τη χώρα (ΗΠΑ). Μιλώ για τα συνολικά ποσοστά θανάτου και τη θνησιμότητα, δύο όρους που αφήνουν ελάχιστο περιθώριο για διαφωνία ή εικασία. Απορρίπτοντας για μια στιγμή τους ψευδείς θανάτους που ισχυρίζονται ότι οφείλονται αυστηρά σε έναν ιό που δεν έχει ποτέ προσδιοριστεί, οι πραγματικοί αριθμοί θανάτων παγκοσμίως λένε μια διαφορετική ιστορία.

Για τους σκοπούς εδώ, όλα τα νούμερα που εξετάζονται θα είναι για το τρέχον έτος του 2020. Μέχρι τη στιγμή αυτή, σύμφωνα με τους πίνακες προσδοκίας ζωής του κόσμου, οι συνολικοί θάνατοι έχουν φτάσει πάνω από 44 εκατομμύρια σε ένα συνολικό πληθυσμό 7,734 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Εάν αυτός ο αριθμός προεκταθεί για το τρέχον έτος, οι συνολικοί θάνατοι παγκοσμίως θα είναι περίπου 58,7 εκατομμύρια. 

Ο μέσος όρος θανάτων ανά έτος παγκοσμίως σήμερα είναι περίπου 60 εκατομμύρια θάνατοι ετησίως, οπότε φέτος σίγουρα δεν είναι αφύσικος και στην μάλιστα φαίνεται να είναι ελαφρώς μικρότερος από τον κανονικό. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, δεδομένου ότι μας λένε ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας από τις πιο θανατηφόρες πανδημικές περιόδους στην ιστορία, τόσο θανατηφόρας που ο κόσμος έχει βάλει λουκέτο;

Οι συνολικοί θάνατοι που «αποδόθηκαν» στο λεγόμενο Covid-19 έχουν φθάσει, σύμφωνα με αυτούς τους πίνακες, περίπου στα 1,009 εκατομμύρια μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων όλων των θανάτων Covid-19 παγκοσμίως που μετρήθηκαν από πέρυσι. Αυτό δεν λαμβάνει υπόψη ότι το CDC έχει δηλώσει ότι μόνο το 6% όλων των θανάτων Covid στις Η.Π.Α. (και ως εκ τούτου πιθανότατα στον κόσμο) προέρχονται αποκλειστικά από τον Covid. 

Χρησιμοποιώντας τον τρέχοντα αριθμό κρουσμάτων που δηλώθηκαν στα περίπου 34 εκατομμύρια παγκοσμίως και τους τρέχοντες θανάτους που δηλώθηκαν στα 1,009 εκατομμύρια, αυτό ισοδυναμεί με ποσοστό θανάτου 0,0297. Εάν ληφθούν υπόψη αποκλειστικά οι θάνατοι λόγω Covid χωρίς πολλαπλές συννοσηρότητες, το ποσοστό θανάτου πέφτει στο 0,0018. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει πανδημία!

Για να ενισχύσετε αυτόν τον ισχυρισμό, εξετάστε τους θανάτους λόγω άλλων παραγόντων που προφανώς δεν αξιολογούνται ως πανδημία. Για άλλη μια φορά, χρησιμοποιώντας τον υψηλότερο και σίγουρα ανακριβή αριθμό ενός εκατομμυρίου θανάτων που ισχυρίζονται ότι οφείλονται μόνο στο Covid-19, οι καρδιαγγειακοί θάνατοι την ίδια χρονιά είναι 12,854 εκατομμύρια, ή σχεδόν 13 φορές περισσότεροι από τον Covid. Ο καρκίνος είναι 5,7 φορές υψηλότερος,  τα αναπνευστικά 3 φορές υψηλότερα, τα περιγεννητικά 2,3 φορές υψηλότερα, τα εντερικά 1,6 φορές υψηλότερα, τα πεπτικά 1,5 φορές υψηλότερα και η φυματίωση 1,1 φορές υψηλότερη. 

Για να τονιστεί η γελοία φύση αυτής της απάτης χρησιμοποιώντας το πραγματικό ποσοστό του CDC για τους θανάτους των ασθενών Covid στις ΗΠΑ στο 6% των καταγεγραμμένων, οι μόνες νοσηρότητες που είναι λιγότερο θανατηφόρες από τον Covid είναι ο δάγκειος πυρετός, μια ασθένεια που μεταδίδεται από τα κουνούπια και οι φυσικές δυνάμεις. Γιατί λοιπόν όλο αυτό ονομάζεται πανδημία;

Ακόμα και τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα θα αντιπροσωπεύουν τον ίδιο αριθμό θανάτων όπως οι δηλωμένοι φέτος θάνατοι Covid, (θάνατοι από αυτοκινητιστικά συμβαίνουν κάθε χρόνο), αλλά δεν έχω δει τις κυβερνήσεις των χωρών να απαγορεύουν τη χρήση όλων των μηχανοκίνητων οχημάτων στον πλανήτη. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει κάποια λογική μεταξύ του παγκόσμιου πληθυσμού, σκεφτείτε τη βλακεία αυτού του γεγονότος, ενός ιού ψεύτικης σημαίας, που έχει ως μοναδικό σκοπό μια παγκόσμια επανεκκίνηση, που θα επιτρέπει τον έλεγχο ολόκληρου του πλανήτη από τους λίγους.

Οι επιθέσεις στην ελευθερία των παγκόσμιων πληθυσμών και η προπαγανδιστική εκστρατεία, που διαπράχθηκαν από τις κυρίαρχες δυνάμεις και τους επιτελείς τους στην κυβέρνηση, ήταν πολύ επιτυχημένες λαμβάνοντας υπόψη την ατζέντα του κράτους. 

Ο τεράστιος βαθμός τυραννίας που έπληξε τους κατοίκους του κόσμου τους τελευταίους μήνες είναι συγκλονιστικός, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή του τρόμου, καθώς για να επιτύχει το κράτος απόλυτη εξουσία και έλεγχο, πολύ περισσότερος θάνατος και καταστροφή είναι σχεδιασμένος.

Το επόμενο σημαντικό βήμα σε αυτήν την προσπάθεια να κατακτήσουν όλους μας και, κατά τη διαδικασία, να υποβιβάσουν το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας σε υποκλάση σκλάβου που θα χρησιμοποιηθεί ως ζωοτροφή για τις δεδηλωμένες ελίτ, είναι μια στρατηγική εμβολίων που θα επιδιώξει να παραδώσει το δηλητήριό της σε 7 δισεκατομμύρια άτομα. Αυτή η απόπειρα μαζικού ελέγχου του πληθυσμού θα δοκιμαστεί πρώτα κερδίζοντας την εθελοντική αποδοχή από τους πολίτες σε όλο τον κόσμο. Αυτό θα απαιτήσει πολύ περισσότερη φοβοκαπηλεία, και το κράτος είναι έτοιμο να τρομάξει τους ανθρώπους αρκετά ώστε να κερδίσει μαζική συμμόρφωση. 

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει όπως έχει προγραμματιστεί, θα ακολουθήσει η υποχρεωτική ένεση, καθώς η διανομή τοξικών δηλητηρίων και ιών, πιθανών προσθέτων στειρότητας, παρακολούθησης και ιχνηλάτησης τεχνολογικών παραγόντων, νανοσωματιδίων τροποποίησης γονιδίων και οποιουδήποτε αριθμού άλλων επικίνδυνων στοιχείων αλλοίωσης του νου, θα αναζητηθούν και η επιβολή τους θα αυξηθεί σε ακραία επίπεδα. Αυτός είναι ένας λόγος που η σημερινή διοίκηση εδώ σε αυτήν τη χώρα (ΗΠΑ) κάλεσε τον στρατό να διανείμει εμβόλια.

Πιστεύω ότι το κρίσιμο σημείο αυτού του τρομερού πραξικοπήματος που προορίζεται να υποτάξει την κοινωνία είναι πάνω μας, και ότι αυτές οι επερχόμενες εκλογές θα είναι το σημείο καμπής που θα σηματοδοτήσει την οριστικότητα οποιασδήποτε πιθανής εξέγερσης ενάντια σε αυτήν την τυραννία, εφόσον η απάθεια και η αδιαφορία συνεχίσουν να καταστρέφουν τους ανθρώπους. 

Σηκωθείτε τώρα και πολεμήστε ενάντια στα τέρατα που προγραμματίζουν τον θάνατό μας, διαφορετικά η μοίρα μας θα σφραγιστεί με την τρέλα του ολοκληρωτισμού.

«Και πώς καήκαμε αργότερα στα στρατόπεδα, σκεπτόμενοι: Πώς θα ήταν τα πράγματα αν κάθε πράκτορας Ασφάλειας, όταν έβγαινε τη νύχτα για να κάνει μια σύλληψη, ήταν αβέβαιος αν θα επέστρεφε ζωντανός και έπρεπε να αποχαιρετήσει η οικογένειά του;

 Ή εάν, κατά τη διάρκεια περιόδων μαζικών συλλήψεων, όπως για παράδειγμα στο Λένινγκραντ, όταν συνέλαβαν το ένα τέταρτο ολόκληρης της πόλης, οι άνθρωποι δεν είχαν καθίσει απλώς εκεί στα κρησφύγετά τους, κατάχλωμοι από τον τρόμο σε κάθε κτύπημα της πόρτας του κάτω ορόφου και σε κάθε βήμα στη σκάλα, αλλά είχαν καταλάβει ότι δεν είχε απομείνει τίποτα για να χάσουν και είχαν τολμήσει να στήσουν στην αίθουσα του κάτω ορόφου μια ενέδρα μισής δωδεκάδας ανθρώπων με τσεκούρια, σφυριά, σιδηρολοστούς ή οτιδήποτε άλλο είχαν στα χέρια;… 

Τα όργανα θα υπέφεραν πολύ γρήγορα από έλλειψη αξιωματικών και μεταφορικών μέσων και, παρά τη δίψα του Στάλιν, η καταραμένη μηχανή θα σταματούσε! Εάν… εάν… 

Δεν αγαπήσαμε αρκετά την ελευθερία. Και ακόμη περισσότερο – δεν είχαμε επίγνωση της πραγματικής κατάστασης…. Καθαρά και απλά αξίζαμε όλα όσα συνέβησαν μετά». ~ Aleksandr I. Solzhenitsyn , “The Gulag Archipelago”, written 1958 in 1968—Published 1973 by Editions du Seuil 

                                                          The Best of Gary D. Barnett

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: CDC, COVID-19, Gary D. Barnett, ΗΠΑ, θάνατος, κορωνοϊός, κρούσματα, παγκόσμια επανεκκίνηση, πανδημία, φόβος