Τα πρόστιμα των αποθανόντων ανεμβολίαστων άνω των 60 περνάνε στους κληρονόμους τους!

Η κυβέρνηση δεν διαγράφει τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων άνω των 60 ετών – «Τοκίζονται και περνάνε και στους κληρονόμους»!

«Για να διαγραφούν θα πρέπει να εμβολιαστούν ακόμα και τώρα».

Pronews – 07.08.2023

Βαγγελης Θεοδωρουλακης

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι ένας θίασος μισάνθρωπων και κομπλεξικών δίποδων ανθρωποειδών. Και τίποτα περισσότερο….

Προσέξτε μια ΤΕΡΑΤΩΔΗ απόφαση. Μεταβιβάζουν το “χρέος” από την άρνηση μιας υποχρεωτικής ιατρικής πράξης (που όλοι μας γνωρίζουμε πόσο “ασφαλής” και “αποτελεσματική” ήταν) κάποιων 60χρονων και άνω, συμπολιτών μας στους άμεσους κληρονόμους τους. Και μάλιστα με τόκο…..

Η πλάκα είναι ότι ενδεχομένως η απόφαση αφορά και κάποιους που έχουν “εμβολιαστεί” αλλά είχαν την “ατυχία” να έχουν γονείς που ακόμα… το σκέφτονται.

Βάζω στοίχημα ότι όποιος πήρε τέτοια απόφαση, δεν τον έπαιζαν μπάλα στα μικράτα του-ακόμα κι όταν ήταν ο μοναδικός που είχε μπάλα. Όταν δε μεγάλωσε, οι “επιτυχίες” του με το άλλο (ή το ίδιο) φύλο μόνο δια πληρωμής ολοκληρώνονταν….

Εσείς που συνεχίζετε να στηρίζετε αυτό τον θίασο δεν ντρέπεστε; Αλήθεια πώς κοιμάστε τα βράδια; Εσείς της “αντιπολίτευσης” μούγκα; Τίποτα; Όλα καλά;

ΥΓ: Nα σας εκμυστηρευτώ ότι έχω δώσει ένα χρονικό όριο στον εαυτό μου, ένα deadline, που λένε και στο χωριό μου. Αν μέχρι το 2025, άντε 2026, δεν έχει αλλάξει δραστικά κάτι σ’ αυτόν τον βόθρο που δυστυχώς αποκαλείται ακόμα Ελλάδα, ντροπιάζοντας τους προγόνους μας, θα σκεφτώ πολύ σοβαρά την μετανάστευση. Πάρα πολύ σοβαρά….Δεν αντέχεστε ρε σκουπιδάνθρωποι. Πραγματικά δεν αντέχεστε. Καθημερινά σας σιχαίνομαι και πιο πολύ

———————————

Ολόκληρο το άρθρο από το pronews.gr

Η εκδικητικότητα που επιδεικνύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε όσους επέλεξαν να προστατέψουν τον εαυτό τους και να μην εμβολιστούν ξεπερνάει κάθε όριο καθώς δεν διαγράφει τα πρόστιμα που είχε επιβάλει στους ανεμβολίαστους άνω των 60 και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά τοκίζονται και για να διαγραφούν θα πρέπει να εμβολιαστούν ακόμα και τώρα που η πανδημία έχει τελειώσει!

Πολίτης έστειλε μήνυμα σε τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του, η οποία δεν είχε κάνει το εμβόλιο, πέθανε και το πρόστιμο που της είχε επιβάλει η κυβέρνηση πέρασε στον ίδιο!

Οι δημοσιογράφοι απάντησαν πως, σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία, για να διαγραφούν τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, πρέπει να κάνουν το εμβόλιο!

Πρόσθεσαν μάλιστα πως αλλιώς όχι μόνο δεν διαγράφονται αλλά τοκίζονται κιόλας!

Κι όλα αυτά για ένα εμβόλιο για το οποίο παγκοσμίως διεξάγονται εισαγγελικές και ιατρικές έρευνες για το κατά πόσο ευθύνονται για το κύμα θανάτων από ανακοπές καρδιάς, εγκεφαλικά και από καρκίνους «turbo» που έχει εξαπλωθεί σε όσες κοινωνίες εμβολιάστηκαν σε ποσοστά της τάξης του 90%, ανάμεσά τους και η ελληνική.

Φυσικά το να ζητάει η κυβέρνηση από ανθρώπους άνω των 60 ετών, τώρα σε μία στιγμή όπου έχει εκλείψει ακόμα και η αιτία δημιουργίας αυτών των εμβολίων, να εμβολιαστούν, είναι μία εντελώς παράλογη απαίτηση που από μόνη της είναι ένα μεγάλο κενό λογικής.

pronews.gr

Tags: Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης, εμβόλιο, κορωνοϊός, Κυβέρνηση Μητσοτάκη, πρόστιμα άνω των 60