Τα “πυρομαχικά” που χρειάζονται για την κατασκευή μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης»

Οι σύγχρονες κοινωνίες είναι μια συλλογική μάζα δειλών ηλίθιων…

New World Order 1

Πηγή photo

Εξάπλωση φόβου για «κλιματική αλλαγή», «πανδημίες», πόλεμοι με αντιπροσώπους και προγραμματισμένη οικονομική καταστροφή: Τα “πυρομαχικά” που χρειάζονται για την κατασκευή μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».

 May 12, 2022
 «Μπορεί να φτάσουμε στο σημείο όπου ο μόνος τρόπος να σωθεί ο κόσμος θα είναι να καταρρεύσει ο βιομηχανοποιημένος πολιτισμός. Δεν είναι δική μας ευθύνη να το κάνουμε αυτό;» (Εναρκτήριες δηλώσεις του Maurice Strong στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα της Γης (1992) στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας)
Πώς μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος με σώας τα φρένας να κοιτάξει αυτήν τη χώρα και ολόκληρο τον κόσμο σήμερα και να μην καταλάβει πλήρως ότι όλα όσα συμβαίνουν έχουν σχεδιαστεί και σκηνοθετηθεί σκόπιμα και έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα επιτρέπει την εφαρμογή της παγκόσμιας κυριαρχίας μέσω μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης»; 

Φαίνεται αδύνατο, αλλά οι περισσότεροι εξακολουθούν να αγνοούν αυτήν την αλήθεια και έχουν γίνει πρόθυμα σκλάβοι, ακόμα κι αν δεν έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τη συνέργειά τους σε αυτήν την αποτρόπαια μεταμόρφωση της ανθρωπότητας. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι έχουν ελάχιστη έως καθόλου ιδέα για το εύρος αυτής της σκευωρίας  (σ.σ.: της Ελίτ) για να κυβερνήσουν τον κόσμο και αγνοούν τις αδιαμφισβήτητες αποδείξεις που βρίσκονται μπροστά στα μάτια τους.

Όλα έχουν γίνει παραδεκτά, έχουν προβλεφθεί ανοιχτά, έχουν εκτελεστεί σε «ψευδείς» προσομοιώσεις και έχουν τηλεγραφηθεί πολύ πριν από οποιεσδήποτε πραγματικές ψευδείς εκδηλώσεις ή φρικτές αλλαγές στην κοινωνική πολιτική (πρόβλημα-αντίδραση-λύση) που έγιναν από αυτούς που ελέγχουν το κράτος. Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό, καθώς δείχνει ότι η αδιαφορία του κόσμου έχει καταβροχθίσει την ανθρωπότητα σε τέτοιο βαθμό που να απεικονίζει τις σύγχρονες κοινωνίες ως τίποτα περισσότερο από μια συλλογική μάζα δειλών ηλίθιων. Αυτό επί της ουσίας είναι η καρδιά του προβλήματος.  Είναι η βάση της κατάρρευσης του πολιτισμού για την οποία μίλησαν τόσο αλαζονικά κάποιοι όπως ο Maurice Strong, ο Henry Kissinger, η Margaret Sanger, ο Bill Gates, ο Klaus Schwab, ηγεμόνες και πρόεδροι, πολιτικοί, ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και τόσοι άλλοι που εμπλέκονται στην παγκοσμιοποίηση, την ευγονική και τις προσπάθειες μείωσης του πληθυσμού που επιδιώκουν οι κυρίαρχες «ελίτ».

Οι περισσότεροι δηλητηριάζονται καθημερινά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε ψυχολογικά είτε φυσιολογικά. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα καταστράφηκε, οι προμήθειες τροφής μας εξαλείφθηκαν, τα σώματά μας αποδεκατίστηκαν από πειραματικές ενέσεις δηλητηριωδών βιοόπλων, τα μέσα διαβίωσής μας συντρίφτηκαν, η περιουσία μας αφαιρέθηκε, η οικονομία μας χρεοκοπήθηκε και η ελευθερία μας κλάπηκε. Όλα αυτά και πολλά άλλα συμβαίνουν λόγω της εκούσιας συνθηκολόγησης από τον ανίκανο όχλο που αναφέρονται ως πολίτες. Η τεράστια μειοψηφία που καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει, εκείνοι που στην πραγματικότητα δεν υπακούουν και δεν συναινούν, και συνεχίζουν να πολεμούν ενάντια στην τυραννία, είναι τα έντιμα θύματα αυτής της απάτης. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους είναι συνένοχοι και αποτελούν κίνδυνο για οποιονδήποτε από αυτούς που σκέφτονται κριτικά. Οι λίγοι θαρραλέοι που στέκονται ενάντια στο κράτος σε κάθε επίπεδο είναι η μόνη ελπίδα ενάντια σε αυτήν την επίθεση ολοκληρωτικής διακυβέρνησης, και ως εκ τούτου είναι οι πραγματικοί εχθροί του δικτατορικού κρατικού μηχανισμού.

Αυτή η σκευωρία της παγκόσμιας κυριαρχίας και η επιθυμία να μεταμορφώσει και να καταστρέψει ολοκληρωτικά το σημερινό δυτικό σύστημα προς όφελος του απόλυτου τεχνοκρατικού ελέγχου, αναζητείται εδώ και δεκαετίες, και η πλήρης εφαρμογή αυτού του σχεδίου ανέπτυξε υψηλή ταχύτητα με την απάτη που ονομάστηκε «πανδημία του κορωνοϊού» το 2020. Από την εμφάνιση αυτής της φάρσας, η μία έκτακτη ανάγκη ή  αποδιοργάνωση μετά την άλλη έχουν χρησιμοποιηθεί για να ξεγελάσουν τις αδαείς μάζες σε υποταγή. Σε κάθε περίπτωση, το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας έχει πάρει το δόλωμα και αποδέχτηκε συλλογικά όλα τα ψέματα με λίγη αντίσταση, και κάνοντάς το αυτό, εισήλθε οικειοθελώς στο βασίλειο της σκλαβιάς, όπως ακριβώς ήταν επιθυμητό και αναμενόμενο από τις σατανικές κυρίαρχες και πολιτικές τάξεις.

Αυτό που ξεκίνησε με έναν ψεύτικο «ιό», μετατράπηκε σε οικονομική καταστροφή, νομισματική διεύρυνση και καταστροφή της οικονομίας, πλήρη επιτήρηση, δρακόντειες εντολές ελέγχου, σκηνοθετημένες και επιτρεπόμενες πολιτικές αναταραχές, μαζικό πληθωρισμό και κοινωνικό χάος. Έπειτα ήρθε η λεγόμενη «μετάλλαξη» κατόπιν «μετάλλαξης», κάτι το αδύνατο λόγω του γεγονότος ότι κανένας «ιός covid» δεν ελήφθη ποτέ από έναν άρρωστο άνθρωπο και δεν απομονώθηκε ή αναγνωρίστηκε σωστά. Δεν υπήρξε ποτέ. Κάθε λεγόμενο στέλεχος έφερε νέες εντολές κλειδώματος και συμμόρφωσης και χρησιμοποιήθηκε για τη διαιώνιση της απάτης.

Οι απίστευτες φούσκες της αγοράς σε κατοικίες, μετοχές και ομόλογα έγιναν εμφανείς και θα βλάψουν πολύ γρήγορα όλους τους απλούς ανθρώπους. Από τη στιγμή που αυτή η απάτη είχε φαινομενικά κάνει τον κύκλο της, αν και χρησιμοποιείται ακόμα σήμερα για να δημιουργήσει φόβο, ένας ψεύτικης σημαίας πόλεμος δι’ αντιπροσώπων (proxy war) στην Ουκρανία οργανώθηκε για να συσπειρώσει τα πλήθη για να υποστηρίξουν συλλογικά αυτό που προσποιήθηκαν ότι ήταν ένας επιθετικός πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν πάντα μια επιχείρηση ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Αυτό το νέο πολιτικό τέχνασμα ήταν τόσο επιτυχημένο, που ο περισσότερος κόσμος κιτρίνισε από τη μια μέρα στην άλλη. Μια υπενθύμιση ότι οι κοινοί άνθρωποι ελάχιστα διαφέρουν από τα πρόβατα που πηδάνε από έναν γκρεμό. Με αυτό ήρθαν οι προγραμματισμένες ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας, και φυσικά ο συνεχής υπερπληθωρισμός των βασικών προϊόντων που είναι απαραίτητα για τη ζωή. φέρνοντας περισσότερη οικονομική καταστροφή και κατάρρευση περιουσίας, κλείσιμο των γραμμών ανεφοδιασμού, πείνα και φυσικά περισσότερο φόβο, διχασμό και τυραννία.

Καθώς συμβαίνουν όλα αυτά, η σκόπιμη ανθρωπογενής απάτη της «κλιματικής αλλαγής» κερδίζει συνεχώς έδαφος, καθώς θα είναι πάντα το λυχνάρι για μελλοντικές καταχρήσεις και έλεγχο από τους κυβερνώντες και τα πιόνια τους στην πολιτική και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Ενώ οι κυρίαρχοι καταστρέφουν οικονομίες, αποδεκατίζουν όλες τις ποιοτικές πηγές παραγωγής και τροφίμων, εξαλείφουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας που συντηρούν τη ζωή, βλάπτουν πολύ το περιβάλλον και τους ζωτικούς πόρους του που είναι απαραίτητοι για τη ζωή, επιδιώκουν ατζέντα ευγονικής και προωθούν τις προσπάθειες μείωσης του πληθυσμού, η πλειοψηφία των ανθρώπων συνεχίζουν να συναινούν σε όλες τις εντολές και την προπαγάνδα, ενώ είναι απόλυτα προσκολλημένοι και εθισμένοι στα κινητά τους τηλέφωνα και στις απαθείς και ελεεινές υποκριτικές ζωές τους.

Όλα αυτά είναι ενδεικτικά της πτώσης της ανθρωπότητας και της ανόδου των τεχνοκρατών ολιγαρχών. Η σπειροειδής πρόοδος προς τα κάτω οποιασδήποτε λογικής φαίνεται να είναι το νέο «κανονικό» και οποιαδήποτε επιστροφή έστω και σε ένα μικρό ποσοστό ευφυούς σκέψης και ελευθερίας απέχει πολύ από οποιαδήποτε πραγματική δυνατότητα σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι κυνισμός που εκφράζεται, αλλά είναι αποδοχή της πραγματικότητας, όσο αξιολύπητη κι αν είναι. Η ακραία ηλιθιότητα και οι πολύ ουτοπικές αντιλήψεις έχουν διαβρώσει την κοινωνία, και την έχουν αφήσει στο έλεος των αφεντικών της. Αυτό είναι αναμφισβήτητο αν θέλουμε να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε ειλικρίνεια και αλήθεια.

Ποιο θα είναι το επόμενο ταρακούνημα που θα προκληθεί; Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έχει σημασία, γιατί ανεξάρτητα από το ποια νέα αντιληπτή «απειλή» ανακοινώνεται, ανεξάρτητα από το τι μπαμπούλας παρουσιάζεται στο κοινό, ανεξάρτητα από το τι νέος πόλεμος ή πόλεμος δι’ αντιπροσώπων δημιουργείται, ανεξάρτητα από το ποια ψεύτικη «πανδημία» επίκειται, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα είναι στην εξουσία, και ανεξάρτητα από τυχόν γεω-κατασκευασμένα καιρικά φαινόμενα, ο διχασμός και η βλακεία σίγουρα θα βασιλέψουν αν η ιστορία είναι καθόλου κριτής. Αυτή είναι η τρέχουσα κατάσταση της ύπαρξης και, ως σύνολο, είναι άχρηστη πέρα ​​από την αναγνώριση.

Όπως ειπώθηκε τόσο συνοπτικά από τον Étienne de La Boétie πριν από 500 χρόνια:

«Προς το παρόν, πρέπει να κατανοήσω πώς συμβαίνει τόσοι πολλοί άνθρωποι, τόσα πολλά χωριά, τόσες πολλές πόλεις, τόσα πολλά έθνη, μερικές φορές υποφέρουν κάτω από έναν μόνο τύραννο (ή τυράννους) που δεν έχει άλλη δύναμη από τη δύναμη που του δίνουν· που είναι σε θέση να τους βλάψει μόνο στο βαθμό στον οποίο έχουν την προθυμία να τον αντέξουν· που δεν θα μπορούσε να τους κάνει κανένα απολύτως κακό, εκτός κι αν προτιμούσαν να τον ανεχθούν παρά να τον αντικρούσουν. Σίγουρα είναι μια συγκλονιστική κατάσταση. Ωστόσο, είναι τόσο συνηθισμένη που πρέπει κανείς να στεναχωριέται περισσότερο και να αναρωτιέται λιγότερο στο θέαμα ενός εκατομμυρίου ανδρών που υπηρετούν σε άθλια κατάσταση, με το λαιμό τους κάτω από τον ζυγό, μη όντας αναγκασμένοι να το κάνουν από πλήθος μεγαλύτερο από αυτούς, αλλά απλά, όπως φαίνεται, να είναι ευχαριστημένοι και γοητευμένοι από το όνομα ενός και μόνο ανθρώπου του οποίου τη δύναμη δεν χρειάζεται να φοβούνται, γιατί είναι προφανώς το μόνο άτομο του οποίου τις ιδιότητες δεν μπορούν να θαυμάσουν εξαιτίας της απανθρωπιάς και της ωμότητάς του απέναντί ​​τους».

Ο Gary D. Barnett [στείλτε του mail] είναι ένας συνταξιούχος επαγγελματίας που γράφει για θέματα ελευθερίας και ανεξαρτησίας, για την πολιτική και την ιστορία εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι ενάντια σε κάθε πόλεμο και επιθετικότητα και ενάντια στο κράτος. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την πρώην βουλευτή των ΗΠΑ, Cynthia McKinney, και συμμετείχε στο νέο της βιβλίο, “When China Sneezes” From the Coronavirus Lockdown to the Global Political-Economic Crisis. Επί του παρόντος, ζει στη Μοντάνα με τη γυναίκα και τον γιο του. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.

Προηγούμενο άρθρο του Gary D. Barnett: The Invasion of Humanoids Makes Me As Mad As Hell!

 
Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου
Tags: Étienne de La Boétie, Gary D. Barnett, κλιματική αλλαγή, Νέα Παγκόσμια Τάξη, πανδημίες, Χωρίς κατηγορία