Τη “γιάφκα” των κλεπτοκρατών ποιος θα αποκαλύψει;

%CE%A4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 Τα πιστά όργανα των κλεπτοκρατών μας έχουν ζαλίσει τ’ αυτιά θριαμβολογώντας για την ανακάλυψη της γιάφκας των τρομοκρατών και την εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας». Φωτογραφίζουν και θέτουν κάτω από το μικροσκόπιο χειροβομβίδες, καλάσνικοφ, υποπολυβόλα MP5, ρουκέτες, πιστόλια, φυσίγγια και δε συμμαζεύεται (δείτε εδώ) και τα επιδεικνύουν κομπάζοντας για το κατόρθωμα, ενώ οι πραγματικοί τρομοκράτες του σάπιου πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου παραμένουν στο απυρόβλητο και οι “γιάφκες” με τη λεία των αρπαγών της διαπλεκόμενης κλεπτοκρατίας των τεσσάρων εξουσιών είναι στεγανά προστατευμένες.

Κι ενώ η άχρηστη κυβέρνηση των νανοσοσιαλιστών μας ρίχνει με περισσή αναλγησία και αδιαντροπιά στην κόλαση του Δου Νου Του, τάχα για να μας σώσει, της ήρθε μάννα εξ ουρανού η δήθεν εξάρθρωση της τρομοκρατίας για ν’ αποπροσανατολίσει το λαό από τα δεινά που τον περιμένουν. Βέβαια η χρονική σύμπτωση γεννά πολλά ερωτηματικά, ωστόσο τα αντιπαρέρχομαι διότι τίποτα δεν μπορεί να αποδειχτεί. Εγώ θα υποθέσω ότι η χρονική στιγμή της εξάρθρωσης τυχαία συνέπεσε με το ξεπούλημα της Ελλάδας σε ξένα βλοσυρά αφεντικά, ότι ο Επαναστατικός Αγώνας με τα συγκοινωνούντα δοχεία του ήταν γνήσια επαναστατικός, και ότι οι τρομοκράτες αγωνίζονταν με τον τρόπο τους για μια δικαιότερη κοινωνία.

Εάν όμως ο Επαναστατικός Αγώνας και άλλες διαπλεκόμενες τρομοκρατικές οργανώσεις δεν είναι εντολοδόχοι των αόρατων παγκόσμιων εξουσιαστών, ή έστω καπελωμένοι από δαύτους, για να εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοτεινούς στόχους, αλλά είναι γνήσιοι ιδεολόγοι που κάνουν ένοπλη αντίσταση εναντίον του σάπιου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου, τότε καμία αποκάλυψη ονομάτων και γιάφκας δεν θα οδηγήσει στην εξάρθρωσή τους, απλούστατα διότι οι ιδέες δεν φυλακίζονται.

Οι γνήσιοι αγωνιστές, αν φυσικά έχουμε να κάνουμε με τέτοιους και δεν είναι αδίστακτοι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, δεν πρόκειται να εξαρθρωθούν ποτέ αν δεν εκλείψει η αιτία που τους γεννά και τους κάνει να οργανώνονται και να μάχονται. Είναι σαν τη λερναία Ύδρα. Κόβεις ένα κεφάλι και φυτρώνουν δύο. Χρειάστηκε ένας Ηρακλής για να σταματήσει τον πολλαπλασιασμό των κεφαλών του τέρατος.

Προσωπικά για λόγους αρχών τάσσομαι κατά της ένοπλης βίας και των πολέμων γενικώς, διότι εκτός από την απώλεια ζωής και τον πόνο που η βία συνεπάγεται, είναι νομοτελειακά καθορισμένο ότι η βία γεννά βία. Πιστεύω ότι σε μια πολιτισμένη κοινωνία οι άνθρωποι οφείλουν να λύνουν τις διαφορές τους με ειρηνικούς τρόπους. Όμως στο άρθρο τούτο δεν θα κάνω κήρυγμα στους τρομοκράτες, αν και μου είναι εξαιρετικά αντιπαθείς όταν σκοτώνουν αθώους ανθρώπους και βυθίζουν στον πόνο ολόκληρες οικογένειες. Θα καταγγείλω όμως για πολλοστή φορά τους ψευτοδημοκρατικούς εξουσιαστές που καλλιεργούν εύφορο έδαφος για ν’ αναπτύσσεται η τρομοκρατία. Και αυτοί είναι το διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της τελευταίας 30ετίας.

Σε πια “γιάφκα” είναι άραγε κρυμμένα τα κλεμμένα τους που καταδικάζουν κάθε αθώο παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα να χρωστάει 30.000 ευρώ; Ποιος θα εξαρθρώσει την πολιτική τρομοκρατία από τούτο τον έρμο τόπο; Πού είναι οι ακαδημαϊκοί, οι πανεπιστημιακοί, οι συγγραφείς, οι ποιητές, οι κατ’ ευφημισμό αποκαλούμενοι “πνευματικοί άνθρωποι” (χα, χα, χα) να καταγγείλουν την οργανωμένη πολιτική τρομοκρατία των διαχρονικών κλεπτοκρατών και να ξεσηκώσουν τον κόσμο σε καθολική αντίσταση;

Βέβαια απορία άλλων εκφράζω, διότι προσωπικά γνωρίζω ότι οι ψευτοπνευματικοί άνθρωποι έχουν συμβιβαστεί με το σάπιο κατεστημένο, και με τον ένα ή τον άλλο παράνομο ή νομιμοφανή τρόπο έχουν λάβει μέρος στο πλιάτσικο. Εγώ δεν περιμένω τίποτα από δαύτους διότι είναι πνευματικά ανύπαρκτοι και σε πολλές περιπτώσεις και οι ίδιοι διεφθαρμένοι.

Ας αποκαλύψει, λοιπόν, εδώ και τώρα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ποιοι ροκάνισαν τα 380 δις ευρώ από τα ευρωπαϊκά πακέτα στήριξης της τελευταίας εικοσιπενταετίας. Μόνο όταν επιστραφούν τα κλεμμένα στον κρατικό κορβανά και διατεθούν για έργα υποδομών και καλύτερες υπηρεσίες στην Υγεία, στην Παιδεία, και γενικά στην καθημερινότητά μας, δεν θα έχουν αντικείμενο ή πρόσχημα ύπαρξης και δράσης οι τρομοκρατικές οργανώσεις. Μόνον όταν οι αλητήριοι επαγγελματίες της πολιτικής φυλακιστούν ισόβια αφού τους κατασχεθούν οι κινητές και ακίνητες περιουσίες εντός κι εκτός Ελλάδας, οι τρομοκράτες θα χάσουν κάθε λαϊκό έρεισμα.

Προς το παρόν, η πλειοψηφία των πολιτών δε συγκινείται με τα ευρήματα στις γιάφκες και δεν χειροκροτεί. Άλλωστε ο κοσμάκης τρομοκρατείται καθημερινά και υποφέρει από την έκρηξη της εγκληματικότητας. Φοβάται να κυκλοφορήσει στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι. Φοβάται να επιστρέψει στο σπίτι του μόλις σουρουπώνει. Φοβάται να κοιμηθεί και μένει ξάγρυπνος μπας και μπουν αδίστακτοι ληστές από τη μπαλκονόπορτα. Τα καθημερινά δελτία ειδήσεων είναι γεμάτα από εγκλήματα εναντίον ανυποψίαστων και συχνά αβοήθητων ηλικιωμένων ανθρώπων που τρομοκρατούν ακόμη και τους πιο γενναίους.

Ωστόσο αυτή την πραγματική τρομοκρατία που προκαλεί στους πολίτες η έξαρση της εγκληματικότητας δε μπορεί ν’ αντιμετωπίσει η ανίκανη κυβέρνηση του Ελληνοαμερικάνου, όπως δε μπόρεσε να την αντιμετωπίσει και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κωστάκη των σκανδάλων. Και φυσικά η παρούσα κυβέρνηση δε μπορεί ή δεν θέλει ν’ αντιμετωπίσει την τρομοκρατία της κλεπτοκρατίας που βούλιαξε τη χώρα μας. Διατηρεί μάλιστα εν ισχύει τους κατάπτυστους νόμους περί ευθύνης Υπουργών και ασυλίας βολευτών, ενώ ο μεγαλοπαραμυθάς του «λεφτά υπάρχουν» μάζεψε όλους τους άχρηστους στην κυβέρνησή του, λόγω στενών προσωπικών σχέσεων και όχι βάσει ικανοτήτων, και μας παρέδωσε στο ΔΝΤ για να μας κυβερνήσει (αλλάξει τα φώτα) αυτό στη θέση τους, ενώ εμείς οι μαζοχιστές εξακολουθούμε να τους χρυσοπληρώνουμε!

Εάν όμως το ΔΝΤ είχε στην ατζέντα του και την έρευνα «πού πήγαν τα λεφτά;» με συνεπαγόμενη σκληρή τιμωρία των ενόχων, θα του παρέδιδε ποτέ ο Γιωργάκης τα κλειδιά της χώρας; Αστεία πράγματα!

Ξυπνήστε πατριώτες! Δεν πάει άλλο!

Προσέξτε, παρακαλώ, το ύφος και τον τόνο της φωνής του Πρωθυπουργού καθώς ανακοινώνει τη “μεγάλη επιτυχία” της Αστυνομίας. Αντί για ενθουσιασμό, διακρίνω χαμηλή (subdued) διάθεση. Γιατί άραγε; Για σκεφτείτε κι εσείς. Δείτε και εδώ.

Tags: γιάφκα, ΔΝΤ, επαναστατικός αγώνας, κλεπτοκρατία, τρομοκρατία