Τι σημαίνει “δημοκρατική” ΒΙΑ, Οέο;

21-4-2012

Την απάντηση μας τη δίνει η επάρατη «Χρυσή Αυγή», και την παραθέτω αυτούσια χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, παίζοντας τον άχαρο ρόλο του συνηγόρου του Διαβόλου.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Μετά από το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο Μαρούσι, ακολούθησε μία όχι πρωτοφανής, αλλά εντυπωσιακή και σύμφωνη με το προεκλογικό κλίμα των ημερών τερατολογία, με στόχο όπως πάντα το Κίνημά μας. Σύσσωμο το πολιτικό, δημοσιογραφικό και συστημικό εν γένει κατεστημένο, έσπευσε να καταδικάσει την «ειδεχθή αυτή πράξη βίας» και να καλέσει τους πολίτες να «θωρακίσουν την δημοκρατία». Βία λοιπόν, μας λένε, είναι λίγες σταγόνες νερού, μία ελάχιστη συμβολική και υγιής αντίδραση εναντίον όσων μας κατάντησαν στα σημερινά χάλια. Τέτοιο θράσος έχουν, τόσο αναίσχυντοι είναι και για τόσο ηλίθιο περνούν τον ελληνικό λαό οι καλοπληρωμένοι έμμισθοι κονδηλοφόροι και πολιτικάντηδες.

Βία, όμως, δεν είναι λίγο νερό στην μούρη.

Βία είναι να ψεκάζονται με επικίνδυνα χημικά και να ξυλοκοπούνται πολίτες που εκφράζουν ειρηνικά την αντίθεσή τους προς την καταστροφική πολιτική της διεφθαρμένης εξουσίας. Να επιτίθενται απρόκλητα οι κρατικές δυνάμεις καταστολής για να διαλύσουν νόμιμες πολιτικές συγκεντρώσεις. Να απαγορεύονται και να καταστέλλονται με τρόπο αντισυνταγματικό, ανοικτές πολιτικές εκδηλώσεις. Να επιστρατεύεται η αστυνομία για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, την στιγμή που κάθε λογής εγκληματίες και παρακρατικοί αλωνίζουν ελεύθεροι. Να απασχολούνται αμέτρητοι αστυνομικοί για την προσωπική φρουρά κάθε επαγγελματία πολιτικάντη την στιγμή που ο λαός ζει υπό την βαριά σκιά του φόβου και της ανασφάλειας.

Βία δεν είναι το ξεμπρόστιασμα των ενόχων, για το κατάντημα της Πατρίδας μας, πολιτικών.

Βία είναι να δολοφονούνται εργαζόμενοι από κουκουλοφόρους αναρχικούς του παρακράτους, χωρίς να οδηγηθεί κανείς ποτέ στην δικαιοσύνη. Να καίγονται και να λεηλατούνται οι περιουσίες των Ελλήνων παρουσία της αμέτοχης αστυνομίας. Να ξυλοκοπούνται ομιλητές σε πανεπιστημιακούς χώρους από ομάδες αριστεριστών. Να συγκρούονται κομματικές νεολαίες με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, τούβλα και καδρόνια. Να εξορμούν ομάδες κουκουλοφόρων από τους χώρους αυτούς, προστατευμένοι από το άσυλο. Να οργανώνονται αντισυγκεντρώσεις, αντιδιαδηλώσεις και ομαδικές επιθέσεις κατά πάντων αντιφρονούντων στην αριστερή, διεθνιστική, παγκοσμιοποιητική δικτατορία. Να είναι η χώρα έρμαιο “γκρουπούσκουλων και συνδικάτων”, σε συνεχή ομηρία υπό των φόβο επεισοδίων, εμπρησμών και καταστροφών.

Βία δεν είναι να εκφράζεται ο θυμός και η αγανάκτηση του λαού μας για όσα δεινά του έχουν επιβάλλει.

Βία είναι να κατακλύζεται η χώρα απ’ άκρη σε άκρη από λαθρομετανάστες κάθε φυλής, έθνους και θρησκείας, οι οποίοι λεηλατούν, σκοτώνουν, βιάζουν, ληστεύουν, διακινούν ναρκωτικά, πόρνες και εισάγουν ασθένειες. Να μην μπορεί ο Έλληνας και η Ελληνίδα να κυκλοφορήσουν στον δρόμο ελεύθεροι και ασφαλείς, να μην μπορούν καν να πάνε τα παιδιά τους σε μια πλατεία ή ένα πάρκο, γιατί όλα έχουν καταληφθεί από κάθε λογής λαθραίους εγκληματίες. Να κλειδαμπαρώνονται οι ηλικιωμένοι και όχι μόνον Έλληνες μέσα στα σπίτια τους, από φόβο για την ζωή, την σωματική ακεραιότητα και την περιουσία τους. Βία είναι ο εποικισμός της χώρας από τις ορδές των τριτοκοσμικών μεταναστών, την παρουσία των οποίων επέβαλαν στον λαό μας χωρίς να τον ρωτήσουν.

Βία δεν είναι το να γυρίσεις στο αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο την πλάτη.

Βία είναι η πλαστογράφηση της ιστορίας μας και ο τεχνητός αφανισμός της ιστορικής και εθνικής μνήμης. Η ασφυξία των εθνικών αντανακλαστικών μέσω της μεθοδευμένης αποσιώπησης, αλλοίωσης ή και απόκρυψης των ιστορικών γεγονότων. Η ανταλλαγή της εθνικής παιδείας με τα ψευδοεπιστημονικά, δήθεν ανθρωπιστικά, ψευδή και ανιστόρητα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης.

Βία είναι η δολοφονία της Ελληνικής γλώσσας και, μέσω αυτής, η αλλοίωση της εθνικής συνείδησης και ταυτότητας. Η μετατροπή των Ελληνόπουλων σε διεθνείς γενίτσαρους της νέας τάξης πραγμάτων.

Βία είναι να αποδομούν το σύστημα υγείας. Να εξευτελίζουν και να ταλαιπωρούν τον Έλληνα ασφαλισμένο, ενώ ταυτόχρονα περιθάλπουν τους ξένους εισβολείς. Να μην έχουν φάρμακα, υλικά, επαρκείς εγκαταστάσεις και προσωπικό τα νοσοκομεία.

Βία είναι η φορολογική αφαίμαξη του Έλληνα εργαζομένου.

Βία είναι να σου δημεύει η τράπεζα το σπίτι.

Βία είναι να εξισώνεται ο Έλληνας με τον ξένο εργάτη.

Βία είναι να φιμώνεται κάθε ελεύθερη ελληνική φωνή.

Βία είναι να αυτοκτονούν οι συμπατριώτες μας, ωθούμενοι εκεί από την ωμή, προδοτική πολιτική (ψευδο)κράτους, τραπεζών, διεθνών οικονομικών οίκων.

Βία είναι να καρατομούνται οι μισθοί στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, καθώς και οι συντάξεις, την ίδια ώρα που οι πολιτικοί ζουν πλουσιοπάροχα, αμειβόμενοι με παχυλούς μισθούς. Να γονατίζει οικονομικά και ηθικά ο ελληνικός λαός, να στερείται τα απαραίτητα ο εργαζόμενος, να μετατρέπεται η εργασία σε κάτεργο, να καταντάει η καθημερινότητα αφόρητη και τα προβλήματα να γίνονται αδιέξοδα. Να αποδομείται, να σαμποτάρεται και να απαξιώνεται η οικογένεια, το σημαντικότερο κύτταρο του Έθνους. Να στερείται η νεολαία την δυνατότητα να σχεδιάζει, να δημιουργεί, ακόμη και να ονειρεύεται. Να απαξιώνεται η νιότη, να ωθούνται οι νέοι στον εκχυδαϊσμό και τον μηδενισμό, να μαραζώνει και να εκφυλίζεται το έθνος σε μία άβουλη, νωθρή μάζα ζωντανών – νεκρών.

Βία είναι να σου στερούν την Πατρίδα, την ιστορία, την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, το μέλλον και το παρόν – την ίδια σου την ζωή.

Το να σηκώσεις όμως το ανάστημά σου και να αγωνιστείς για όλα αυτά μέχρι την νίκη, δεν είναι βία. Είναι καθήκον και μέγιστη τιμή ταυτόχρονα!

Ένας “Λυκάνθρωπος”»

Βρε σεις, λέτε να είμαι κρυφοχρυσαυγίτισσα και να μην το ξέρω;  Μπα, δε νομίζω ότι θα ήθελαν ανάμεσά τους μια “πυγολαμπίδα” που έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο με την Ορθοδοξία, και που πιστεύει ότι ο Έλληνας και ο νόμιμος ξένος εργάτης έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις. Το τονίζω: και ίσες υποχρεώσεις. Π.χ. να υπηρετούν και οι νόμιμοι ξένοι στο στρατό ή να προσφέρουν δωρεάν κοινωνική εργασία αντίστοιχης χρονικής διάρκειας. Αμ πώς; Ισότητα δε θέλουν;

 Τελικά εγώ πού κολλάω, παίδες; Πουθενά δυστυχώς… Κάποιος σοφός είπε ότι η Αλήθεια πορεύεται μόνη της…  Όχι βέβαια πως έχω την ψευδαίσθηση ότι όλα όσα λέω είναι η απόλυτη αλήθεια. Την ψάχνω, όμως.   Πάντως σκληρή  είναι η ιδεολογική μοναξιά πατριώτες… Ωστόσο δεν παραπονιέμαι, αφού απεχθάνομαι τις  “δημοκρατικές” αγέλες και τα “μπέεε”…
 Επ’ ευκαιρία, να ρωτήσω τους χρυσαυγίτες: Είναι αλήθεια ότι χαιρετάτε ναζιστικά;  Τι διαστροφή είναι αυτή; Θέλετε σώνει και καλά ν’ αυτοκτονήσετε πολιτικά; Θα μου πεις  κάποιοι άλλοι, εντός και εκτός Βουλής, χαιρετούν με ανοιχτές παλάμες, δηλαδή μουντζώνοντας το λαό, ενώ πολλοί χαιρετούν δείχνοντας τα γεννητικά τους όργανα, δηλαδή εκεί που μας γράφουν.

 Τέεελος πάντων… Δε θέλω να σας χαλάσω τη διασκέδαση με τα προεκλογικά καραγκιοζιλίκια. Η πόρνη η “δημοκρατία” τούτες τις μέρες έχει την τιμητική της!

 Ο οπαδός ποτέ δεν πεθαίνει,
 Δεν τον σκιάζει κοροϊδία καμιά, 
 Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, 
 Και ξανά τη ντουντούκα κρατά, κρατά, κρατά.
 Και ξανά μακακία τραβά!

 OLE, OLE!

Πάρτε τώρα και το κερασάκι στη “δημοκρατική” τούρτα:

Tags: δημοκρατική βία, χρυσαυγίτες, Χρυσή Αυγή