Το αίμα χύνεται για να έρθει παγκόσμιος ηγέτης

Ερυθρός ΣταυρόςΙσοπεδωμένα κτίρια κατοικιών στη Λωρίδα της Γάζας (Foto: Palestine Red Crescent Society)

«Η Δύση θα χάσει στην Μέση Ανατολή»!

Στρώνεται ο δρόμος τους σκότους…

Η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει να υποστεί ένα νέο πληθωριστικό σοκ από τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, προειδοποίησε κορυφαίος οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, εν μέσω αυξανόμενης ανησυχίας για την απότομη άνοδο των τιμών του πετρελαίου και ενώ οι διεθνιστές επιδιώκουν περαιτέρω φτωχοποίηση των λαϊκών μαζών για να επιβάλλουν αλλαγή πολιτεύματος, εν αρχή, στην Δύση.

Η Standard & Poor’s, η οποία αξιολογεί την πιστοληπτική ικανότητα κυβερνήσεων και εταιρειών, είπε ότι η σύγκρουση απειλεί να επιδεινώσει μια ήδη εύθραυστη παγκόσμια προοπτική, καθώς οι κορυφαίες κεντρικές τράπεζες του κόσμου μάχονται τις πληθωριστικές πιέσεις που πυροδότησε η πανδημία του Covid και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Επομένως, κορωνοϊός, Ουκρανία και τώρα Μέση Ανατολή επιδεινώνουν την τεχνητή, κατά πολλούς, οικονομική κρίση!!!

Και για αυτόν τον λόγο, η Δύση, ειδικά οι ΗΠΑ, έχουν προ πολλού σηματοδοτήσει ότι θα δεχτούν μια σφαγή των Παλαιστινίων στην Γάζα, σχολιάζει για την σύγκρουση στη Μέση Ανατολή στην εβδομαδιαία εφημερίδα Our Time, η δημοσιογράφος Karin Leukefeld!

Το αίμα που χύνεται στρώνει τον δρόμο στον παγκόσμιο ηγέτη, που άλλοι τον περιμένουν ως σωτήρα και λιγότεροι ως δυνάστη, ο οποίος θα αποδώσει στην αρχή φαινομενικά δικαιοσύνη, αλλά ο ίδιος είναι η κεφαλή όλου αυτού του «σκοτεινού» συστήματος που έχει προκαλέσει όλη αυτή την κατάσταση!!!

Η Δύση θα ταπεινωθεί και θα πληγεί ακόμα περισσότερο, καθώς οι χώρες της περιοχής αρνούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες της. Η Αίγυπτος δεν ανοίγει το συνοριακό πέρασμα της Ράφα. Κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο, ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντουλάχ Β’ αρνήθηκε να δεχθεί άλλους πρόσφυγες από την Παλαιστίνη. ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ!!!

Η Karin Leukefeld προβλέπει ακόμα μία δυτική ήττα, μετά την Ουκρανία, και γράφει:

«Τα αιματηρά γεγονότα που προκύπτουν με την στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ και τις απειλές τους εναντίον άλλων κρατών στην περιοχή – Λίβανος, Συρία, Ιράκ, Ιράν – θα αλλάξουν οριστικά το Status Quo. Τα αραβικά κράτη απομακρύνονται από τις ΗΠΑ και πλησιάζουν Ρωσία και Κίνα. Το Ισραήλ θα μείνει αποδυναμωμένο, οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποσυρθούν από την περιοχή με ήττα. Η ΕΕ δεν θα παίζει πλέον ρόλο στην περιοχή».

el.gr


Ακούστε προσεκτικά και αυτό το video μέχρι το τέλος.

newsbomb.gr

Tags: Karin Leukefeld, ΓΑΖΑ, ΗΠΑ, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Ουκρανία, Παλαιστίνιοι, Χαμάς