Το γάλα γαϊδούρας είναι η τελευταία μας ελπίδα!

Επενδύστε στα γαϊδούρια ΤΩΡΑααα!! Όχι στα πολιτικά γαϊδούρια, αλλά στα αληθινά. Η είδηση έρχεται από τη Νιγρίτα Σερρών και πρέπει να διαδοθεί οπωσδήποτε.

Νέοι και νέες της Ελλάδας, εσείς που απελπισμένοι ετοιμάζεστε να πάρετε των ομματιών σας και να μεταναστεύσετε σ’ άλλη γη σ’ άλλα μέρη, γυρίστε στα χωριά των πατέρων σας και επενδύστε στα γαϊδούρια! Αντίθετα με τα πολιτικά γαϊδούρια, τα γνήσια γαϊδουράκια δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Είναι και πάμφθηνο μεταφορικό μέσον για μικρές αποστάσεις, τώρα που η τιμή της βενζίνης έφτασε στα ύψη! Το γάλα γαϊδούρας υπόσχεται πολλά.

Ωστόσο, το τι θα γίνουν τα αρσενικά γαϊδούρια, που δεν παράγουν γάλα, είναι ένα ερώτημα. Όμως, αν σκεφτούμε πως ούτε τα πολιτικά γαϊδούρια παράγουν γάλα, ενώ δεν είναι ικανά να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, κι όμως τα μοσχοσυντηρούμε, τότε θα μακροθυμήσουμε και για τα αρσενικά γαϊδουράκια και θα τα τρέφουμε με αγάπη. Βλέπετε, το κρέας τους δεν τρώγεται διότι είναι ξινό, σαν εκείνο των πολιτικών που μας κυβερνούν που δεν τρώγονται με τίποτα.

Δείτε τα επόμενα χαριτωμένα video. Τα γαϊδούρια κάτι μας λένε, και κάποτε, σαν τους Έλληνες του σήμερα, κλαίνε… Ίσως διαμαρτύρονται, στη δική τους γλώσσα, για τη διαχρονική δυσφήμηση που υφίστανται κάθε φορά που αποκαλούμε ένα χοντρόπετσο άνθρωπο, “γαϊδούρι”. Φρονώ ότι πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τα υπομονετικά υποζύγια, και να κόψουμε την κακιά συνήθεια.

Tags: γάλα γαϊδούρας, Νιγρίτα Σερρών, πολιτικά γαϊδούρια