Το ΔΝΤ δεν πιστεύει στη θεραπευτική αγωγή του;

«Την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους φαίνεται να μελετά το ΔΝΤ σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, “πιέζοντας τους πιστωτές να μετέχουν στη διάσωσή της χώρας. Οι κάτοχοι μετοχών του υπερχρεωμένου κράτους θα πρέπει να δεχθούν να χάσουν ένα μέρος των αποδόσεων που θα είχαν” σημειώνει το περιοδικό.» (πηγή)

Λίγο αργότερα το ΔΝΤ διέψευσε το συγκεκριμένο άρθρο του περιοδικού Der Spiegel. Ποιοι τέλος πάντων μας κοροϊδεύουν; Μακάρι το ΔΝΤ να λέει την αλήθεια!

Πάντως, ο GPAPAK αρνείται κατηγορηματικά τα περί αναδιάρθρωσης.

«Ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου απέκλεισε απολύτως το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας, σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο συνεδρίου στο Τσερνόμπιο της Βόρειας Ιταλίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dow Jones Newswires. “Δεν είμαι ο μόνος” που απορρίπτει την ιδέα αυτή, είπε ο Υπουργός σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του πρακτορείου Bloomberg ενώπιον δημοσιογράφων.» (πηγή)

Δείτε το video για να καταλάβετε πόσο ο Γ. Παπακωνσταντίνου πιστεύει αυτά που λέει…

Μη στενοχωριέστε όμως, σύντροφοι, αυτά έχει η “Δημοκρατία”. Κι αν είναι να χρεοκοπήσουμε λόγω “Δημοκρατίας”, θεία είναι η δάφνη. Πολλές φορές οι “δημοκρατικές” χώρες χρεοκοπούν… Και μη χαίρεστε κάποιοι για το κούρεμα των Ομολόγων, διότι Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου έχουν και τα καχεκτικά Ασφαλισικά Ταμεία μας…

Α, ναι, να μην ξεχάσω να ρωτήσω, τα εκκαθαριστικά του ΕΤΑΚ για το 2009 γιατί δεν τα έχετε στείλει ακόμη σε ένα εκατομμύριο φορολογούμενους; Σας τρέχει το χρήμα από τα παντζάκια και δεν χρειάζεστε άλλο, βρε άχρηστοι;

Από κοντά στο κατ’ εικόνα και ομοίωση και οι υπερχρεωμένοι Δήμοι μας! Διαφθορά ή κακοδιαχείριση λόγω ανικανότητας και βλακείας; Μάλλον το πρώτο… Βλέπεις όλοι πρέπει να φάνε, και το σύνθημα δίνεται από την κεφαλή.

Όλοι οι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων, κλπ., των καταχρεωμένων Δήμων να ελεγχθούν για τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν εν υπηρεσία, και να τους δημευθούν εκείνα που δεν δικαιολογούνται.

Tags: Der Spiegel αναδιάρθρωση, Γιώργος Παπακωνσταντίνου Τσερνόμπιο, ΔΝΤ αναδιάρθρωση, υπερχρεωμένοι Δήμοι