Το “εμβόλιο” Covid είναι μια εσκεμμένη προσπάθεια για παγκόσμια γενοκτονία

εμβόλια covid σκοτώνουν

Το “εμβόλιο” κατά του Covid είναι μια σκόπιμη απόπειρα  παγκόσμιας γενοκτονίας.

Paul Craig Roberts
January 8, 2023

Ποτέ πριν δεν υπήρξαν μαζικοί υπερβάλλοντες θάνατοι μετά από εμβολιασμό.

Ποτέ πριν δεν υπήρξαν παιδιά, νεαροί ενήλικες, αθλητές στην ακμή τους, διασκεδαστές, που έπεσαν νεκροί από «άγνωστη αιτία» μετά τον εμβολιασμό.

Φυσικά η αιτία είναι γνωστή. Κορυφαίοι γιατροί και ιατρικοί επιστήμονες της εποχής μας – εξαιρούνται οι γραφειοκράτες των Υπηρεσιών Υγείας, όπως ο Fauci, που χρησιμεύουν ως πράκτορες μάρκετινγκ για Big Pharma και διεφθαρμένα πολιτικοποιημένα κρατικά ιατρικά συμβούλια και HMOs – έχουν εξηγήσει γιατί και πώς τα “εμβόλια” mRNA, τα οποία δεν είναι εμβόλια, σκοτώνουν, καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλούν τραυματισμούς στην υγεία.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι γιατί κάποιοι πεθαίνουν αμέσως μετά τη λήψη της θανατηφόρας ουσίας, άλλοι ένα μήνα αργότερα και άλλοι παραμένουν, μέχρι στιγμής, ζωντανοί. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι το περιεχόμενο των “εμβολίων” διέφερε κατά πολύ, και κάποιοι πιστεύουν ότι ορισμένα από τα τρυπήματα ήταν εικονικά φάρμακα (placebos) με σκοπό τη δημιουργία ενός ακίνδυνου στελέχους για να διαφημίσουν την ασφάλεια των ενέσεων.

Ο καθηγητής Michel Chossudovsky έχει συγκεντρώσει εδώ έναν αριθμό βίντεο που καταγράφουν τα εκτεταμένα δεινά και τους θανάτους των εμβολιασμένων. Δεν είναι οι μη εμβολιασμένοι που πεθαίνουν «μυστηριωδώς» σε όλο τον κόσμο. Είναι οι εμβολιασμένοι.

Ωστόσο, η συγκάλυψη συνεχίζεται. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης – μια συλλογή από πόρνες – εργάζονται για να καλύψουν τον εαυτό τους καθώς και τους Fauci, Biden, Bill Gates, Big Pharma, the FDA, NIH, CDC, και το εντελώς διεφθαρμένο και ανεύθυνο ιατρικό επάγγελμα. Η Big Pharma και η FDA συνεχίζουν να πιέζουν για το τρύπημα των μωρών με το δολοφονικό εμβόλιο, και υπάρχουν ακόμα γονείς τόσο ηλίθιοι και αδιάφοροι που συμμετέχουν στη δολοφονία των δικών τους παιδιών.

Με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να είναι τόσο ανόητοι και να εμπιστεύονται τόσο τυφλά την εξουσία, μπορούμε να δούμε γιατί ο Σατανικός Bill Gates και ο Σατανικός Klaus Schwab είναι σίγουροι ότι μπορούν να επιτύχουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό και να πραγματοποιήσουν τη Μεγάλη Επανεκκίνησή τους.

Τι εννοώ όταν λέω ότι ο Gates και ο Schwab είναι σατανικοί; Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο. Από καιρό σε καιρό, όταν συζητάμε το θέμα, κάποιος θα πει ότι οι άνθρωποι ενδέχεται να είναι τόσο απαίσιοι που θα ήταν πρόθυμοι να κατανοήσουν γιατί κάποιοι θα ήθελαν να τους γενοκτονήσουν. Τους ρωτάω αν θα ήταν πρόθυμοι να πατήσουν το κουμπί της γενοκτονίας και μου λένε «όχι». Κατανοούν ότι δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν θανάτους ανθρώπων για λογαριασμό της γνώμης τους ή ενός κλίματος ή ιδεολογικής ατζέντας. Η διαφορά μεταξύ τους και των Bill Gates και Klaus Schwab είναι ότι ο Gates και ο Schwab είναι πρόθυμοι και ανυπόμονοι να πατήσουν το κουμπί της γενοκτονίας.

Αυτό που είναι τόσο τρομακτικό είναι ότι αυτή η προθυμία έχει αποκτήσει υψηλή ηθική υπόσταση. Η εξόντωση ανθρώπων έχει γίνει ο τρόπος για να σωθεί ο πλανήτης.

Οι δράστες αυτής της μαζικής δολοφονίας είναι βέβαιοι ότι το έγκλημά τους είναι πολύ τεράστιο για να αναγνωριστεί ως τέτοιο. Οι αφελείς πληθυσμοί απλά δεν θα πιστέψουν ότι οι κυβερνήσεις «τους» θα τους το έκαναν αυτό. Κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι εκτέλεσαν τα μέλη της οικογένειάς τους και τα δικά τους παιδιά εμπιστευόμενοι τυφλά τις «αρχές» που είχαν προαναγγείλει την ατζέντα τους για τη γενοκτονία.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο ένα μικρό ποσοστό των ανθρώπων έχει ιδέα του τι συμβαίνει. Ο χρόνος και η ενέργεια του πληθυσμού καταναλώνεται για να τα βγάλουν πέρα ​​και να διασκεδάσουν. Χάφτουν το ένα προφανές έγκλημα μετά το άλλο. Οτιδήποτε η κυβέρνηση ανακοινώσει το αποδέχονται – τη δολοφονία του Προέδρου John Kennedy, τη δολοφονία του Γερουσιαστή Robert Kennedy, τον Κόλπο του Tonkin, την 9/11, τα όπλα μαζικής καταστροφής του Saddam Hussein, την πανδημία του Covid, το «ασφαλές και αποτελεσματικό» εμβόλιο Covid. Δεν μαθαίνουν ποτέ.

Τώρα αντιμετωπίζουν τη γενοκτονία, και ακόμα δεν έχουν μάθει.

Οι δράστες της μαζικής γενοκτονίας εξακολουθούν να έχουν τον έλεγχο.

Αν δεν είναι γενοκτονία, πείτε μου τι είναι όταν διακεκριμένοι ιατρικοί επιστήμονες προειδοποιούν εκ των προτέρων για το «εμβόλιο» mRNA και λογοκρίνονται και τιμωρούνται, όταν ο εφευρέτης του PCR «τεστ Covid» δηλώνει ότι το τεστ δεν υποδεικνύει την παρουσία του ιού και αγνοείται, όταν τα στοιχεία για τις βλαβερές συνέπειες του “εμβολίου” κρατούνται μυστικά από την Pfizer και τον FDA, όταν οι γιατροί εμποδίζονται να θεραπεύσουν τον Covid με γνωστές θεραπείες Ivermectin και HCQ, όταν τα φαρμακεία αρνούνται να συμπληρώσουν τις συνταγές των γιατρών για τις θεραπείες, όταν χρησιμοποιούνται παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές για να εξαναγκάσουν τους πολίτες, υπό την απειλή να χάσουν τη δουλειά τους, να υποταχθούν και να κάνουν την ένεση, όταν δεν δίνεται επίσημη προσοχή στη μαζική αύξηση των υπερβαλλόντων θανάτων μεταξύ των εμβολιασμένων, όταν τα μέσα ενημέρωσης κάνουν μια παραπλανητική εκστρατεία ψεύδους και προπαγάνδας;

Οι Αμερικανοί – και στην πραγματικότητα όλος ο κόσμος – βρίσκονται αντιμέτωποι με μια τερατώδη εγκληματική επιχείρηση. Έχουν τη δύναμη και την εξυπνάδα να το αναγνωρίσουν; Θα κάνουν κάτι για αυτό;

paulcraigroberts.org

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Biden, Big Pharma, Bill Gates, COVID, Fauci, Klaus Schwab, Michel Chossudovsky, mRNA, Paul Craig Roberts, PCR, Pfizer, γενοκτονία, Ιβερμεκτίνη, Μεγάλη Επανεκκίνηση, υδροξυχλωροκίνη