Το ΚΑΛΑΜΙ των ΗΠΑ ψέλνει τον “εξάψαλμο” στον Κούλη

yyy

Ο Κούλης «ζει και βασιλεύει»
Παραμένει πρωθυπουργός εξαιτίας
ανικανότητας και γραφικότητας
ΣΥΡΙΖΑ-ίων και λοιπών.
Η ”οικογένεια” δεν αφήνει εύκολα
 ”εξουσία” και ”κουτάλα”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας, γνωστός και ως Κούλης, από το Κυριακούλης, εκλέχτηκε πρωθυπουργός 7 Ιουλίου 2019. Έλαβε ποσοστό ψήφων 39.85%, και 158 έδρες στην Βουλή με τους 300. Σημαντικό ποσοστό.

Αποδείχτηκε άτρωτος. Ούτε πανδημίες, ούτε πληθωρισμός, ούτε υποκλοπές-παρακολουθήσεις, ούτε ανεργία, ούτε ξενοδουλεία, ούτε αντιπολίτευση μπορούν να τον θίξουν.

Ας δούμε με τα δικά μας μάτια, των ”εκτός συνόρων”, καθαρά, εξαιτίας απόστασης, πώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Κούλης λέει θα εξαντλήσει την τετραετία και όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει. Παρά τα μεγάλα λάθη, τις ανακολουθίες, τον αυταρχισμό, παραμένει πρωθυπουργός. Το κόμμα του δεν τον αμφισβητεί, η αντιπολίτευση, ειδικά η αξιωματική, είναι ”της πλάκας” και αναξιόπιστη.

Λέγει ότι έχει κυβέρνηση ”αρίστων”. Αν κρίνουμε από την γραφικότητα του ‘Αδωνι και μερικών άλλων, δεν είναι κυβέρνηση ”αρίστων”. Περισσότερο δείχνει ως ομάδα διαπλεκόμενων του ρουσφετιού και του βολέματος. Μην ξεχνάμε ότι παραδοσιακά η οικογένεια Μητσοτάκη έχει άμεση σχέση με ρουσφέτι, ”αρπαχτές” και βόλεμα.

Τελευταία απασχολεί την ειδησεογραφία και την Βουλή, το ζήτημα της παρακολούθησης του τηλεφώνου του πρόεδρου ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, από την ΕΥΠ. Αφεντικό της ΕΥΠ είναι ο πρωθυπουργός. Και όποιος ηλίθιος έκανε την πράξη, την ζημιά την παθαίνει 100% ο Κούλης.

Οι εκτός συνόρων Έλληνες, με την απλή λογική, καταλήγουμε σε απλά συμπεράσματα: Η παρακολούθηση ξεκίνησε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση Ανδρουλάκη ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Και σταμάτησε δύο ημέρες μετά τις εκλογές και την νίκη Ανδρουλάκη.

Η κυβέρνηση ήθελε πολύ να εκλεγεί πρόεδρος ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος. Τα δεξιόστροφα ΜΜΕ τον προωθούσαν με μανία. Παραδοσιακά όσοι προωθούνται από τα δεξιόστροφα ΜΜΕ στην Ελλάδα ”καίγονται”, αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι και ένα νήπιο καταλαβαίνει γιατί έγινε η παρακολούθηση. Άτυπα, για λογαριασμό, για όφελος κυβέρνησης και Λοβέρδου.

Και είναι αστείο το γεγονός ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα να ερωτούν δημόσια ”πείτε μας γιατί γινόταν η παρακολούθηση”. Ερώτημα που πιστοποιεί την ηλιθιότητα της αντιπολίτευσης. Να πει τι η κυβέρνηση;;; Ότι νιάου νιάου στα κεραμίδια είναι από σκύλο;;; Ποιοι λόγοι ”εθνικής ασφαλείας” και λοιπά γραφικά;;; Τέτοια δεν γίνονται στο διεφθαρμένο, διαπλεκόμενο, σάπιο ψευδοκράτος των Αθηνών.

Φυσικά η υπόθεση θα ξεχαστεί σε 1-2 εβδομάδες, επειδή ανέλαβε η Βουλή, με Επιτροπές. Δηλαδή εγγυημένο το κουκούλωμα. Στην μπανανία Ελλαδιστάν, ”κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”.

Η πορεία του Κούλη

Όταν ο Κούλης εκλέχτηκε πρόεδρος της ”Νέας Δημοκρατίας”, οι εκτός συνόρων καταλάβαμε ότι θα γίνει πρωθυπουργός. Οι κινήσεις του αυτό έδειχναν. Φαινόταν η βοήθεια που είχε από Μαρινάκη και άλλους. Ο Κούλης προετοίμαζε τα πράγματα, μεθοδικά και ψυχρά.

Με δεδομένο ότι ο Τσίπρας καταστράφηκε με την απάτη ”δημοψήφισμα 2015” και αποδείχτηκε δουλοπρεπής ειδικά έναντι των ΗΠΑ, καταλάβαμε ότι οι ”προστάτες”, αφού τον χρησιμοποίησαν, θα τον πετούσαν ως ”στυμμένη λεμονόκουπα”. Κι έτσι έγινε.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι μεγάλο και κρατά χρόνια. Είναι η πολιτική ανωριμότητα του λαού. Στην εποχή του διαδικτύου, ο ‘Έλληνας αντιμετωπίζει τις εκλογές ως είδος συναλλαγής, ρουσφετιού, βολέματος. Το πελατειακό κράτος, ό,τι χειρότερο σε μια Δημοκρατία, ζει και βασιλεύει. Και συντηρείται από κυβερνήσεις, κόμματα, πολιτικούς. Αν σε αυτό προστεθεί και η εξάρτηση από ”ξένες δυνάμεις”, τα συμπεράσματα – όχι ευχάριστα – βγαίνουν εύκολα.

Ο Αμερικανός διπλωμάτης George Horton, μεγάλος φιλέλληνας, που έζησε στην Σμύρνη την τραγωδία του 1922, έγραψε: «… για λίγους επί πλέον μήνες ή και ημέρες ακόμη παραμονής στην εξουσία, είναι ικανοί οι Έλληνες να θυσιάσουν την πατρίδα τους».

Δυστυχώς, η τραγωδία της Ελλάδας είναι ότι τα τελευταία 20 χρόνια είχε πρωθυπουργούς δουλοπρεπέστατους. Μιας χρήσης. Πετάγονταν, από συμφέροντα και ”προστάτες”, μόλις ”τακτοποιούσαν” ορισμένα ζητήματα και συμφέροντα.

Εξυπακούεται ότι και ο Κούλης Μητσοτάκης, θα είναι μιας χρήσης πρωθυπουργός. Άσχετα από το εκλογικό σύστημα. Παραήταν δουλοπρεπής στις ΗΠΑ, σε ενοχλητικό βαθμό. Και αυτό δεν αρέσει στην Ουάσιγκτον και στο αμερικάνικο κατεστημένο. Και αποδείχτηκε από την ”επίθεση” την ομαδική, από αμερικάνικα ΜΜΕ στον Κούλη, για  το ζήτημα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, αυταρχισμού, ανελευθερίας ΜΜΕ.

Τα δημοσιεύματα αυτά – από ΗΠΑ και Ευρώπη – τον ”τέλειωσαν” τον Μητσοτάκη. Η ”εικόνα” που έχτιζε προσεκτικά για χρόνια, σε μία εβδομάδα καταστράφηκε ολικά.

Σήμερα, οι Υπηρεσίες των ΗΠΑ, γνωρίζουν και πότε πάνε στην τουαλέτα οι Έλληνες πολιτικοί. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουν και για τις… μίζες (εξοπλιστικά και άλλα). Άρα ”ελέγχονται” και ”καθοδηγούνται” εύκολα οι ‘Έλληνες πολιτικοί ή πετάγονται όταν χρησιμοποιούνται.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κούλης το παράκανε ως δουλοπρεπής (στις ΗΠΑ). Ειδικά σε ζητήματα όπως Ουκρανία, Ρωσία, αγορά F-35 κ.ά. για να δείξει ότι είναι αμερικανότερος των Αμερικανών. Με αποτέλεσμα να δημιουργήσει άσχημη εντύπωση ειδικά στις ΗΠΑ. Ο τρόπος που τον ”βάρεσαν” τα αμερικάνικα ΜΜΕ τελευταία, το πιστοποιεί.

Ο Κούλης σπούδασε στις ΗΠΑ και θα έπρεπε να γνωρίζει πώς λειτουργεί το πολιτικό σύστημα, το κατεστημένο. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι ”χρήσιμοι-πρόθυμοι ηλίθιοι” πετάγονται μετά την χρησιμοποίηση.

Την έπαθε και ο Τσίπρας, που ”πετάχτηκε” από ΗΠΑ, Γερμανία, μετά την χρησιμοποίησή του για την ”Συμφωνία Πρεσπών”, άσχετα αν ήταν ”αριστερός δουλοπρεπής” στην Ουάσιγκτον, με βάσεις Ελλάδα,, αναβάθμιση F-16 κ.ά.

Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης ΔΕΝ ξαναγίνεται. Είναι μίας χρήσης. Τώρα το γνωρίζει. Παρά τις μεγάλες και φιλότιμες προσπάθειες των δεξιόστροφων εξαγορασμένων ΜΜΕ. Το γεγονός ότι είναι εξαγορασμένα, τα καθιστά αναξιόπιστα με σχεδόν μηδενική απήχηση.

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;;; Όχι, ούτε για αστείο. Σέρνεται, κραυγάζει, κατάντησε κόμμα διαμαρτυρίας. Ουσία μηδέν. Δεν πείθει. Ο Τσίπρας δεν έχει ”ομάδα”. Με τα ίδια ”χαλασμένα τούβλα” νέο οικοδόμημα ΔΕΝ χτίζεται. Δεν έχει να πει κάτι για το αύριο. Μόνο αντιπολιτευτικές κραυγές, που δεν συγκινούν, ειδικά τώρα που σχεδόν καταργήθηκαν οι διαδηλώσεις. Κορόιδα για να διαδηλώνουν, δεν υπάρχουν.

Κυβέρνηση συνεργασίας, σε λίγους μήνες. Ναι, γιατί πρέπει να… ”τακτοποιηθούν” και τα ελληνοτουρκικά.

Κατεβάστε ολόκληρη την εφημερίδα σε μορφή PDF: ΚΑΛΑΜΙ – 5 Σεπτεμβρίου 2022

(Η συνέχεια την επόμενη Δευτέρα 12/09/2022)

Tags: ΄ρουσφέτι, George Horton, διαπλεκόμενοι, Ελλαδιστάν, ΗΠΑ, ΚΑΛΑΜΙ ΗΠΑ, Κούλης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Συμφωνία των Πρεσπών, Υποκλοπές