Το σκορποχώρι που ονομάζεται “Νέα Δημοκρατία”

download%2B(3)

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας διότι θα τους στενοχωρήσω. Από την 5η Οκτωβρίου του 2009 και μετά, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θυμίζει σκουληκαντέρα της οποίας η αξίνα του κηπουρού έκοψε το κεφάλι, αλλά το υπόλοιπο σώμα της για μερικά λεπτά συνεχίζει να σέρνεται ελικοειδώς στο έδαφος, προφανώς μη γνωρίζουσα ότι είναι πια νεκρή. Σα να μην έφτανε η συντριπτική εκλογική ήττα της 4ης Οκτωβρίου, το Μητσοτακέικο φαίνεται ότι έχει βαλθεί να δώσει τη χαριστική βολή στο κόμμα, επειδή η Ντόρα επιδιώκει αρχηγιλίκι με κάθε κομματικό και εθνικό κόστος.
Από την άλλη, ο Αντώνης Σαμαράς αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να κρατήσει το κόμμα ενωμένο, μη συνειδητοποιώντας προφανώς ότι “όλα εδώ πληρώνονται” κι ότι “μάχαιραν έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις”. Στα λάθη του προστίθεται και το πρόσφατο λιβάνισμα του Κώστα Καραμανλή, τον οποίο θα έπρεπε να είχε διαγράψει από το κόμμα από την πρώτη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ.

«Θέλουμε να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του και όχι να είμαστε απλώς καλύτεροι από τους προηγούμενους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου «Αγώνας ιδεών, ισχυρό κόμμα, ισχυρό πολιτικό σύστημα». (skai.gr) Καλή η επιθυμία σου Αντώνη, όπως το ίδιο καλή είναι και η επιθυμία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που δεν μπορείτε, και δεν σας πιστεύουμε πια! Μεταξύ καλών προθέσεων και υλοποίησής τους παρεμβάλλονται πολλά “δημοκρατικά” δαιμόνια και αλλότρια συμφέροντα…

Στο video που παρέθεσα ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να πείσει το ακροατήριό του για την ελπιδοφόρα “ιδεολογία” του κόμματός του, ξεχνώντας φαίνεται ότι στην εποχή μας μία είναι η κρατούσα “ιδεολογία”: η ιδεολογία του διεθνούς τραπεζικού κεφαλαίου και της κερδοσκοπίας. Οι λαοί υπάρχουν απλά για να εξυπηρετούν ακριβώς αυτό το βάρβαρο μονεταριστικό σύστημα, κι έχουν μειωθεί σε τίποτα περισσότερο από άψυχους αριθμούς.

Στην εποχή μας τα κόμματα που θα επικρατήσουν θα είναι εκείνα που θα εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής μαφίας, και στον τομέα αυτό ο Τζέφρυ φαίνεται να κάνει καλή δουλειά. Γιατί λοιπόν να τον αλλάξουν; Ο Αντώνης δεν υπόσχεται όσα τους πρόσφερε ο Γιώργος. Ίσως γι’ αυτό επιδιώκουν τη διάσπαση της Ν.Δ., ώστε η δικιά τους Ντόρα ν’ αποτελέσει την εναλλακτική λύση όταν ο λαός απαυδήσει από τον Τζέφρυ. Θα έχουμε τότε να διαλέξουμε μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, με βλοσυρά αφεντικά πάντα τα ίδια: Βρυξέλλες και ΔΝΤ.

Τι θα μπορούσε να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς για ν’ ανατρέψει το αρνητικό κλίμα κατά της Νέας Δημοκρατίας; Τίποτα, δυστυχώς… Το κεντροδεξιό κόμμα, όπως και όλα τα άλλα, όπως και η ίδια η Δημοκρατία, έχουν ανεπανόρθωτα χρεοκοπήσει, και είναι πια θέμα χρόνου να εμφανιστούν ριζοσπαστικές ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό, διεθνές και εθνικό.

Εάν, όμως κάνω λάθος, και αν βεβαίως δεν επακολουθήσει κοινωνικό χάος, τότε, με μια διάσπαση της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ θα γίνει καθεστώς για τα επόμενα είκοσι χρόνια – μια άτυπη κοινοβουλευτική δικτατορία με ό,τι οδυνηρό για το λαό αυτό συνεπάγεται…

Tags: Αντώνης Σαμαράς, Βρυξέλλες, ΔΝΤ, Μητσοτακέικο, Νέα Δημοκρατία, Σκύλλα και Χάρυβδη, χρηματοπιστωτική μαφία