Το τερμάτισε ο Kou Lee Baba, χαϊδευτικά “Ψιχουλάκιας”

Αρπάζει καρβέλια και στη συνέχεια μοιράζει επιλεκτικά ψίχουλα!  Αυτός είναι ο “Ψιχουλάκιας” που ταπείνωσε τον ελληνικό λαό έως εδάφους και τον αντιμετωπίζει ως ζητιάνο. 

Food Pass

Όπως γνωρίζετε χιλιοδαρμένοι συμπατριώτες μου, ο ως άνω “ελεήμων” και “φιλάνθρωπος” γκουρού του κακού μας του καιρού επανήλθε πρόσφατα  πανικόβλητος (ας όψονται οι άτιμες οι δημοσκοπήσεις…) με νέο ψιχουλοφτύσιμο, που τούτη τη φορά επισήμως το ονόμασε “Market Pass”  ή “Food Pass”.

Καλά, εδώ μιλάμε για τον ορισμό του εμπαιγμού και της ταπείνωσης!

Τούτη τη φορά ο “Ψιχουλάκιας” προσφέρει στα μονομελή νοικοκυριά (πάντα με εισοδηματικά κριτήρια) το τιτανοτεράστιο μηνιαίο επίδομα των 22,00 ευρώ, αν φτιάξουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα εξάμηνης ισχύος ή 17,60 ευρώ, αν προτιμούν το γιγαντιαίο αυτό ποσόν να κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό τους. Όπερ μεταφράζεται σε περίπου 72 λεπτά την ημέρα επιδότηση τροφής για την πρώτη περίπτωση και περίπου σε 58 λεπτά στη δεύτερη περίπτωση.

Πείτε μου τώρα εσείς που με διαβάζετε, πρόκειται ή δεν πρόκειται για το άκρον άπατον του εξευτελισμού των Ελλήνων;

Και σα να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν και  ανεξήγητες με την κοινή λογική εξαιρέσεις από τα ψίχουλα αυτά. Δείτε τες στην επίσημη ανάρτηση της κυβέρνησης vouchers.gov.gr/marketplace:

δικαιούνται να αιτηθούν

Γνωρίζω ζευγάρια με δύο παιδιά που από ανάγκη ζουν ως φιλοξενούμενοι από τους γονείς τους. Τρεις γενιές κάτω από την ίδια στέγη! Η νύφη πρέπει να συμβιώσει αρμονικά με την πεθερά και η πεθερά με τη νύφη, πράγμα καθόλου εύκολο. Ωστόσο, “ανάγκα και θεοί πείθονται”. Ε, λοιπόν,  από αυτές τις οικογένειες ο αιμοβόρος Ψιχουλάκιας, που μεγάλωσε με χαβιάρι, στερεί ακόμη και τούτα τα ψίχουλα! Πρέπει ο γονιός ή οι γονείς, αν ζουν και οι δύο, να μοιραστούν τα ψίχουλα αυτά με την τετραμελή οικογένεια που φιλοξενούν!.

Ντροπή σου Kou Lee Baba. Πού έχεις θάψει τη συνείδησή σου αναρωτιέμαι… Ποιοι άκαρδοι και ηλίθιοι αυλοκόλακες σε συμβουλεύουν να ξεφτιλίζεις έτσι τον Ελληνικό λαό, αλλά και τον εαυτό σου;

Και δε μου λες ρε Ψιχουλάκια, Πιστεύεις ότι με τα ψίχουλα που ρίχνεις θα κερδίσεις ψήφους στις επερχόμενες εκλογές;

Tags: Food Pass, Kou Lee Baba, Market Pass, εκλογές, επιδότηση, ψίχουλα