Το φάντασμα του Ιπποκράτη θα αποδώσει δικαιοσύνη στους εγκληματίες υγειονομικού πολέμου

8photo

Dr. Joseph Sansone

August 30, 2022

Η αρχαία λατρεία του Ασκληπιού, του Έλληνα θεού της θεραπείας, υπήρχε για περίπου χίλια χρόνια και ήταν ανταγωνιστική του πρώιμου χριστιανισμού. Στην πραγματικότητα, τα τελευταία λόγια του Σωκράτη λέγεται ότι ήταν ένας φόρος τιμής στον Ασκληπιό. Λέγεται ότι επισκέφτηκε τον ναό του Ασκληπιού και ο Μέγας Αλέξανδρος.

Διασκορπισμένα σε όλη τη Μεσόγειο, αυτά τα θεραπευτικά κέντρα θα βρίσκονταν στην κορυφή ενός λόφου σε μια απομονωμένη περιοχή, συχνά δίπλα σε ένα ρυάκι ανάμεσα σε δέντρα και φύση. Κατά μήκος του μονοπατιού προς τον ναό οι θαμώνες έβλεπαν μαρτυρίες σε πλακάτ από ξύλο ή μάρμαρο στα αρχαία ελληνικά και λατινικά για όσους θεραπεύονταν από διάφορες ασθένειες.

Καθώς πλησίαζαν στο ναό, έβλεπαν ένα άγαλμα του Ασκληπιού, ενός νεαρού γενειοφόρου, να αποκοιμίζει ένα λιοντάρι. Η τελετουργική διαδικασία του καθαρισμού και της απομόνωσης θα διαρκούσε μέρες μέχρι να μπουν τελικά στο ναό. Όσοι είχαν καθαρό μυαλό και ήταν εμποτισμένοι με πίστη λάμβαναν οδηγίες να εισέλθουν στους ναούς. Θα τους υποδέχονταν Ασκληπιείς ιατροί ιερείς και στη συνέχεια θα τους ξεναγούσαν σε έναν τελετουργικό χώρο κάθαρσης με φόντο την ψαλμωδία και τα τύμπανα.

Υπήρχε ένας εσωτερικός θάλαμος για τους ιερείς και ένας εξωτερικός για τους ασθενείς. Από τη στιγμή που εισερχόταν κάποιος στον εξωτερικό θάλαμο χρησιμοποιούνταν ιαματικές θεραπείες. Γινόταν απογραφή της φυσικής κατάστασης του ασθενούς. Παρέχονταν βότανα και αλοιφές. Συχνά συνταγογραφούνταν υγιεινές δίαιτες και άσκηση. Κατά καιρούς συνταγογραφούνταν με επιτυχία ακόμη και παράδοξες συνταγές. Η υπνωτική επαγωγή ήταν μακρά, καθώς δραστηριοποιείτο κυριολεκτικά για μέρες.

Η αρχαία λατρεία του Ασκληπιού ήταν μια λατρεία ονείρου και ύπνωσης. Καθώς οι ασθενείς έμπαιναν και έβγαιναν από την έκσταση σε μια κατάσταση σαν όνειρο, τους δίδονταν θεραπευτικές προτάσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας σε κατάσταση έκστασης ή ονειρικής κατάστασης, ο Ασκληπιός, ή πιο πιθανό, ένας ιερέας ντυμένος Ασκληπιός, περιφερόταν στην αίθουσα με ένα ραβδί στο δεξί του χέρι και ένα μη δηλητηριώδες κιτρινόμαυρο φίδι στο αριστερό του χέρι. Ο Ασκληπιός άπλωνε το ραβδί του στους ασθενείς, ακόμη και επέτρεπε στο φίδι να γλείψει τον ασθενή ενώ παρείχε θεραπευτικές υποβολές. Σε αυτή την πολύ πραγματική συμβολική θεραπευτική διαδικασία, ο Ασκληπιός συχνά επισκεπτόταν ξανά τον ασθενή σε κατάσταση ονείρου και πρόσθετη μετάδοση θεραπευτικών υποβολών. Στη συνέχεια, το πρωί τα όνειρά τους «ερμηνεύονταν» από τους ιερείς, ενισχύοντας έτσι τη θεραπευτική δράση. Φυσικά, εφαρμόζονταν και χειρουργεία και άλλες επεμβάσεις. Ουσιαστικά ήταν ένας συνδυασμός γνωστικών, συναισθηματικών, συμπεριφορικών, κοινωνικών, σωματικών και πνευματικών θεραπειών.

Το ραβδί και το φίδι φυσικά αποτελούν το έμβλημα της σύγχρονης δυτικής ιατρικής, καθώς ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της δυτικής ιατρικής, ήταν ένας Ασκληπιός ιατρός ιερέας στο νησί της Κω στην αρχαία Ελλάδα. Ο ιερός όρκος του Ιπποκράτη «πρώτα μην κάνετε κακό» λέγεται ότι προέρχεται από αυτή τη λατρεία των ονείρων και της ύπνωσης. Αυτό μπορεί να εκπλήξει πολλούς, ωστόσο, δεν θα έπρεπε, καθώς μια ανασκόπηση της επιστημονικής βιβλιογραφίας θα δείξει περισσότερες ιατρικές μελέτες που περιλαμβάνουν ύπνωση παρά ψυχοθεραπεία.

Δυστυχώς, τα τελευταία δυόμισι χρόνια ο ιερός όρκος του Ιπποκράτη έχει καταπατηθεί. Οι περισσότεροι γιατροί έχουν κοιτάξει από την άλλη πλευρά και έχουν απορρίψει ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα όσον αφορά  τα εμβόλια Covid και έχουν κάνει ελάχιστες έως καθόλου έρευνες από μόνοι τους. Κάποιοι αρνήθηκαν την ενημερωμένη συγκατάθεση λόγω πολιτικής αφοσίωσης, άλλοι από φόβο και άλλοι από γνήσια άγνοια και τυφλή εμπιστοσύνη στην εξουσία.

Για όσους από εμάς δώσαμε προσοχή στα δεδομένα, αυτά τα εγκλήματα είναι ασυγχώρητα. Οι κίνδυνοι αυτών των πειραμάτων γονιδιακής θεραπείας Covid απεικονίστηκαν νωρίς στα δεδομένα VAERS και αλλού. Οι φαρμακοποιοί είναι εξίσου ένοχοι. Στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις, βοήθησαν την κυβέρνηση να εμποδίσει τους έντιμους γιατρούς που προσπάθησαν να παράσχουν έγκαιρη θεραπεία του Covid με Ιβερμεκτίνη και άλλα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα για ενημερωμένη συναίνεση που κατοχυρώνεται στον Κώδικα της Νυρεμβέργης και κωδικοποιείται στη νομοθεσία των ΗΠΑ πηγάζει από αυτήν την αρχή «πρώτα να μην κάνεις κακό». Οι γιατροί δεν έχουν παράσχει ενημερωμένη συναίνεση, τα φαρμακεία δεν έχουν παράσχει ενημερωμένη συναίνεση, τα μεγάλα τεχνολογικά μέσα ενημέρωσης έχουν μπλοκάρει την ενημερωμένη συναίνεση, οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις έχουν αρνηθεί τη συγκατάθεση κατόπιν ενημέρωσης και εξαναγκάζουν ιατρική περίθαλψη, και τα νοσοκομειακά συστήματα αρνούνται την ιατρική περίθαλψη σε όσους δεν έχουν λάβει ένεση γονιδιακής θεραπείας Covid.

Όσοι γενναίοι γιατροί προσπάθησαν να παράσχουν ενημερωμένη συγκατάθεση έχουν συχνά λογοκριθεί ή τιμωρηθεί. Στη Δρα Merryll Nash, ιατρό και ειδικό στα βιοόπλα, ανέστειλαν την ιατρική άδεια λόγω της ενημερωμένης συναίνεσης και της έγκαιρης θεραπείας για τον Covid. Άλλοι, όπως ο Δρ. Peter Mccullough και ο Δρ. Robert Malone έχουν δεχθεί επίθεση και απειλήθηκαν οι άδειές τους.

Για να κατανοήσετε πόσο βάρβαρος και καταχρηστικός έχει γίνει ο τομέας της ιατρικής, εξετάστε τα βασικά δεδομένα που προέκυψαν από την κλινική δοκιμή της Pfizer που διεξήχθη από την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021. Σε αυτήν την κλινική δοκιμή γνωρίζουμε από τη σύνοψη μετά την κυκλοφορία, που δημοσιεύτηκε λόγω δικαστικής απόφασης στις 17 Νοεμβρίου 2021, ότι υπήρξαν πάνω από 42.000 δυσμενείς περιπτώσεις και πάνω από 158.000 ανεπιθύμητα συμβάντα, περίπου 1000 παρενέργειες και 1223 θάνατοι.

Φυσικά, αυτοί οι θάνατοι δεν αποδίδονται στον Covid και ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει αφαιρεθεί από τη μελέτη. Ωστόσο, αρχικά υποτίθεται ότι υπήρχαν 44.000 συμμετέχοντες στη μελέτη. Ακόμη πιο διεστραμμένα, τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας Covid ωθήθηκαν σε έγκυες γυναίκες όταν άλλα έγγραφα της Pfizer που κυκλοφόρησαν με δικαστική απόφαση δείχνουν ποσοστό αποβολής 87,5% μεταξύ των αποδεκτών εμβόλιο γονιδιακής θεραπείας Covid. Απλώς σκεφτείτε αυτό για μια στιγμή.

Το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS) ομαλοποιείται. Ανάλογα με την πηγή δεδομένων, μπορούμε ρεαλιστικά να υποθέσουμε ότι κάπου μεταξύ 1-5 εκατομμύρια έχουν πεθάνει και πάνω από 35 εκατομμύρια έχουν τραυματιστεί και περίπου 10-12 εκατομμύρια σοβαρά τραυματιστεί. Χωρίς μια πραγματική μελέτη που εξετάζει όλες τις αιτίες θνησιμότητας και μια ποικιλία ασθενειών μεταξύ των λεγόμενων εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων, είναι αδύνατο να πούμε πόσοι ανέπτυξαν καρκίνο, καρδιακές παθήσεις, νευρολογικές διαταραχές, αυτοάνοσες διαταραχές κ.λπ.

Υπάρχουν θεωρίες εκεί έξω, όπως η ψύχωση μαζικού σχηματισμού, που επιδιώκουν να εξηγήσουν πώς αυτή η άρνηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνέβη σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε ένα δευτερεύον σημείωμα ο Δρ. Mattias Desmet, συγγραφέας του The Psychology of Totalitarianism, ξεκίνησε πρόσφατα ένα Substack. Σας παρακαλώ ελέγξτε το. Οι συνεισφορές του για την πνευματική υγεία είναι άξιες υποστήριξης.

Ανεξάρτητα από αυτό, σχεδόν κάθε αιρετός αξιωματούχος και κάθε εισαγγελέας σε κάθε πολιτεία έχει αποτύχει. Σε γενικές γραμμές, οι δικηγόροι έχουν επίσης αποτύχει μαζικά. Φοβούμενοι τους κρατικοδίαιτους δικαστές κάθισαν στο περιθώριο τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Σίγουρα, θα υπάρξουν πολλές ομαδικές αγωγές εναντίον εργοδοτών, συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης, πανεπιστημίων και, τελικά, φαρμακευτικών εταιρειών, καθώς η απάτη πιθανότατα θα διαπεράσει την προστατευτική ασπίδα ευθύνης τους. Οι δικηγόροι θα κάνουν μια περιουσία και οι ένοχοι θα πληρώσουν ένα μέρος των κερδών τους για δωροδοκίες, ενώ τα θύματα ζουν τη ζωή τους με χρόνιες ασθένειες και αναπηρίες.

Ο ειδικός στα βιοόπλα και συγγραφέας του νόμου περί βιοόπλων του 1989, καθηγητής νομικής στο Harvard , Δρ. Francis Boyle, στο βιβλίο του «Αντίσταση στην Ιατρική Τυραννία» σκιαγραφεί μια νομική προσέγγιση για την αντίσταση στην ιατρική τυραννία. Προφανώς, επειδή η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι στη δεξαμενή, ο Δρ. Boyle  εμφανίστηκε στην εκπομπή του Alex Jones πέρυσι γράφοντας ένα λεπτομερές σχέδιο για τους κρατικούς εισαγγελείς, τους εισαγγελείς της περιφέρειας και τους εισαγγελείς κομητείας, για να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του Δρα Fauci  και άλλων που φέρεται να εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Τελικά, το φάντασμα του Ιπποκράτη θα αναδυθεί για να αποδώσει δικαιοσύνη για τους εγκληματίες πολέμου. Αυτό θα συμβεί όταν η πίεση αυξηθεί και ο φόβος των εισαγγελέων και των εκλεγμένων αξιωματούχων για το κοινό υπερισχύσει του φόβου των αφεντικών τους.

Με λίγα λόγια, τα πράγματα θα αγριέψουν.

josephsansone.substack.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: COVID, Dr. Joseph Sansone, Dr. Merryll Nash, Dr. Peter McCullough, Dr. Robert Malone, Pfizer, VAERS, Ασκληπιός, εμβόλια, θάνατοι, θεραπεία, ιατρική, Ιβερμεκτίνη, Ιπποκράτης, Κώδικας Νυρεμβέργης, όνειρα, παρενέργειες, ύπνωση