Τρόποι αντιμετώπισης της τοξικότητας από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

Untitled 1 24

Δείτε Θεραπείες για την ανακούφιση των τοξικών και παθολογικών επιδράσεων του πειραματικού «Εμβολίου» Covid-19!

Toυ Δρα Ανδρέα Ράλλη:

Από την εισαγωγή του διεθνούς προγράμματος «εμβολιασμού» covid-19 που ανατέθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον Δεκέμβριο του 2020 και προωθήθηκε από τους βασικούς παραγωγούς των «εμβολίων» covid-19 – Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Janssen, υπήρξε έλλειψη επιστημονικής συναίνεσης
σχετικά με το αν αυτά τα χαρακτηρισμένα φαρμακευτικά προϊόντα είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά».

Είναι πειραματικά:

Καθώς δεν έχουν διεξαχθεί μακροπρόθεσμες μελέτες υγείας για την αξιολόγηση του αντίκτυπου αυτών των Covid19 «εμβολίων» και αν υπάρχει αιτιολόγηση για την παραβίαση της υγειονομικής αυτονομίας του παγκόσμιου πληθυσμού από τον ΠΟΥ και τις εθνικές κυβερνήσεις με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας;

Στην πραγματικότητα, επιστήμονες όπως ο Δρ Geert Van de Bossche, (ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός εμβολίων), ο καθηγητής Luc Montagnier (ο παγκοσμίου φήμης ιολόγος και νομπελίστας για την ανακάλυψη του HIV – μακαρίτης τώρα) και ο Δρ. Sucharit Bhakdi (πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Mainz) υποστηρίζουν ότι τα «εμβόλια» Covid-19 δεν είναι«ασφαλή» και «αποτελεσματικά», είναι πειραματικά με την επιβολή υποχρεωτικοτήτων εμβολιασμού από τον ΠΟΥ και τις υποταγμένες εθνικές κυβερνήσεις, αποτελώντας απειλή για τη Δημοκρατία και τις Πολιτικές Ελευθερίας καθώς και παραβίαση της αυτονομίας της υγείας.

Αντίθετα, ο Μπιλ Γκέιτς (Αμερικανός μεγιστάνας των επιχειρήσεων και ιδρυτής της GAVI της παγκόσμιας συμμαχίας εμβολίων), ο Άλμπερτ Μπουρλά (ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer) και ο Δρ Άντονι Φάουτσι (διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και ο Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ) υποστηρίζουν ότι το διεθνές πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της Covid-19 είναι απαραίτητο για τον περιορισμό της «Πανδημίας» covid-19 και των αναδυόμενων παραλλαγών Covid-19.

Θνησιμότητα και νόσος μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο Covid-19.

Οι θάνατοι και οι σοβαρές βλάβες που άλλαξαν τη ζωή τους μετά τον εμβολιασμό με τα πειραματικά φαρμακευτικά προϊόντα «εμβολίου» Covid-19 (από Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Jannsen) όπως καταγράφηκαν από τις επίσημες ευρωπαϊκές (EudraVigilance) και αμερικανικές (Vaers/CDC) βάσεις δεδομένων ανέρχονται επί του παρόντος στις δεκάδες χιλιάδες και εκατομμύρια αντίστοιχα.

Μέχρι τις 4 Ιουνίου 2022, το EudraVigilance έχει αναφέρει 45.316 νεκρούς και πάνω από 4 εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες (4.416.778) εκ των οποίων το 45,1% είναι σοβαρές που απαιτούν νοσηλεία. Επιπλέον, το VAERS/CDC από τις 24 Ιουνίου 2022 έχει αναφέρει 29.162 θανάτους και πάνω από 1 εκατομμύριο ζημιωθέντες (1.314.594).

Δείτε περισσότερα στον σύνδεσμο: Θεραπείες για την ανακούφιση των τοξικών και παθολογικών επιδράσεων του πειραματικού «Εμβολίου» Covid-19. Απο τον Δρα Ανδρέα Ράλλη.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο!

Ο Δρ Ανδρέας Ράλλης, εχει τους τίτλους: PhD BSc Kings College Λονδίνο – Βιοϊατρική Επιστήμη MSc Imperial College of London – Ιολογία PhD Kings College of London – Νευροβιολογία
Μεταδιδακτορικό Δίπλωμα – Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ – Παθολογική Ανατομική
Ανώτερος Ερευνητής – Πανεπιστήμιο Côte d’Azur – αντιγηραντική μοριακή έρευνα

Δείτε ακόμα: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) δήλωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τις κρυφές συμφωνίες των εμβολίων, της επικεφαλής της κομισιόν Φόν Ντε Λάιεν και της φαρμακοβιομηχανιας Pfizer!

anazitiseis.gr

Tags: Albert Bourla, Anthony Fauci, Bill Gates, COVID, Dr. Sucharit Bhakdi, GAVI, Luc Montagnier, Pfizer, εμβόλιο, θάνατος, κορωνοϊός, πανδημία, παρενέργειες, ΠΟΥ