Τ’ όνειρο του Τζέφρυ ήταν να μεθοδεύσει τη μεθαδόνη

Από το 2009 ο GAP, κοινώς Παπανδρέου ο Ελάχιστος, πριν ακόμη κατακτήσει τον τίτλο του Πρωθυπουργού Εθνικής Συμφοράς, είχε ένα όνειρο το οποίο κοινοποιούσε και δημόσια: να διευκολύνει τους χρήστες να παίρνουν το υποκατάστατο του ναρκωτικού τους δημοσία δαπάνη. Δείτε το video-μαρτυρία:

Ήγγικε, λοιπόν, η ώρα, και νυν εγγύς εστί, που τ’ όνειρό του αυτό πραγματοποιείται στα στιβαρά χέρια του θείου Ανδρέα Λοβέρδου! Κι επειδή δεν περισσεύουν κονδύλια, κόβουν από τους μισθωτούς και συνταξιούχους, κλείνουν ή συγχωνεύουν νοσοκομεία, προκειμένου να βοηθήσουν τους τοξικομανείς να συνεχίσουν τη μαστούρα δαπάναις της αποχαυνωμένης Πολιτείας! Η ενίσχυση του προγράμματος μεθαδόνης ακολουθεί τη νομιμοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών για την οποία η πυγολαμπίδα τους είχε κράξει εδώ.

«Το σύνολο των νοσοκομείων της Αττικής (τουλάχιστον 30, πλην από εκείνα των Παίδων), θα χορηγούν υποκατάστατα σε εξαρτημένους χρήστες ουσιών από τις 15 Σεπτεμβρίου. » (tanea)

OLEOLE!!! Ποιος είπε, βρε συκοφάντες, ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε κοινωνικό κράτος; Δηλαδή τι πειράζει αν ο ασθενής αντί να περιμένει στη λίστα για να χειρουργηθεί τέσσερις μήνες, τώρα με το συνωστισμό τοξικομανών στα νοσοκομεία για τη μεθαδόνη θα περιμένει έξι; Και ποιος συκοφάντης ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές;

«Ο κ. Λοβέρδος τόνισε, επίσης, ότι μισοί από τους αναμένοντες είναι μετανάστες, “γεγονός το οποίο πρέπει να γνωρίζουν οι εταίροι μας στην Ευρώπη και να μας βοηθήσουν συνολικά στα προβλήματα, που συνεπάγεται η μετανάστευση”.»

Ώπα! Καινούργια κονδύλια εν όψει! Κόβει μονέδα η ΕΚΤ (δεν της στοιχίζει τίποτα!), για να παραμένει η Ελλάδα πολυτοξική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Και γιατί δεν φτιάχνετε περισσότερες θεραπευτικές κοινότητες, αντί να χορηγείτε τοξικά υποκατάστατα; Έτσι για να μην υστερείτε σε μοντερνισμό;

«”Δεν μπορούμε να εκριζώσουμε τη χρήση των ναρκωτικών, αλλά θα δώσουμε μία μεγάλη μάχη” είπε ο υπουργός.»

Ποια είναι η μεγάλη μάχη που δίνετε, Ανδρέα μου; Θεωρείτε μάχη κατά των ναρκωτικών το υποκατάστατο της μεθαδόνης και τη νομιμοποίηση της χρήσης που τελευταία νομοθετήσατε; Βοηθάνε βέβαια οι τοξικές ουσίες για να δραπετεύουν οι απογοητευμένοι νέοι από την τοξική πολιτικο-οικονομική πραγματικότητα στον τοξικό κόσμο των παραισθήσεων, και να σας αφήνουν ήσυχους να ολοκληρώνετε την εθνική διάλυση… Έτσι δεν είναι κύριε Λοβέρδο;

Ας είναι καλά, όμως, το ΚΚΕ που αντιδρά στους παραλογισμούς:

«”Ο υπουργός Υγείας ισχυρίστηκε ότι η μετατροπή των νοσοκομείων, τα οποία βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, σε κέντρα χορήγησης υποκατάστατων ναρκωτικών είναι σωστή γιατί συμφωνούν σε αυτή η ΝΔ, ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ! Τους παραδίδουμε στην κρίση του λαού και της νεολαίας. Αυτή την εγκληματική πολιτική των υποκατάστατων και της νομιμοποίησης της χρήσης ο λαός έχει χρέος και ευθύνη να την αντιμετωπίσει”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.» (tanea)

Βέβαια, παρά τα παραμύθια που μας λένε, και η μεθαδόνη σκοτώνει, διότι απλούστατα είναι κι αυτή άκρως τοξική. Δείτε τα video που ακολουθούν:


Tags: Ανδρέας Λοβέρδος, Παπανδρέου ο Ελάχιστος, Πρωθυπουργός Εθνικής Συμφοράς, χορήγηση μεθαδόνης