Υπερβάλλουσα θνησιμότητα πάνω από 36% αφανίζει τη Γερμανία

θνησιμότητα 36 τοις εκατό στη Γερμανία

Ο υπουργός Υγείας Lauterbach παραδέχεται τα «λάθη» τώρα που η υπερβάλλουσα θνησιμότητα στη Γερμανία είναι 36% πάνω από το κανονικό.

Θα συγχωρέσουν τον Lauterbach οι Γερμανοί πολίτες…;

υπερβάλλουσα θνησιμότητα

Η είδηση ​​ότι το υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας στη Γερμανία είναι 36% πάνω από το κανονικό και το ποσοστό γεννήσεων 10% κάτω από το κανονικό γίνεται δεν μπορεί να καλυφθεί. Ο πάντα σωστά, πολυπιστοποιημένος ειδικός στον τομέα της υγείας και υπουργός Υγείας της Γερμανίας Karl Lauterbach παραδέχεται ότι «έγιναν λάθη», γράφει ο Igor Chudov.

θνησιμότητα Γερμανία

Δεν παραδέχεται ότι το κλείσιμο των σχολείων ήταν λάθος. Δεν παραδέχεται ότι ο αναγκαστικός εμβολιασμός των Γερμανών με αναπόδεικτα, θανατηφόρα εμβόλια που προκαλούν 36% περισσότερη υπερβολική θνησιμότητα ήταν λάθος. Το μικρό λάθος που παραδέχεται είναι ότι τα σχολεία έκλεισαν για «πολύ καιρό».

Από εδώ χειροτερεύει. Ποιον κατηγορεί ο Lauterbach για αυτό;

Σωστά, κατηγορεί ανώνυμους «επιστήμονες»:

Θνησιμότητα
Οι ανώνυμοι επιστήμονες έδωσαν στον καημένο τον Καρλ κακές συμβουλές, γι’ αυτό «έγιναν λάθη».

Ποιος είναι όμως ο Karl Lauterbach; ΕΙΝΑΙ επιστήμονας ο ίδιος, εκπαιδεύτηκε στο Χάρβαρντ, στο Πανεπιστήμιο του Ντίσελντορφ και πολλά άλλα!

Είναι δύσκολο να ζητήσεις συγχώρεση, λέει ο Καρλ.

Ο Karl λέει ότι είναι «δύσκολο να ζητήσεις συγχώρεση», επειδή κατηγορεί άλλους «επιστήμονες» και δεν παραδέχεται καν ότι δηλητηρίασε νεαρούς Γερμανούς με εμβόλια Covid, προκαλώντας μια πλημμύρα υπερβολικών θανάτων.

Θα άξιζε όμως ο Karl συγχώρεση αν είχε το θάρρος να ρωτήσει;

Το να ζητάς συγχώρεση απαιτεί μια ειλικρινή παραδοχή της ενοχής αντί να κατηγορείς ανώνυμους «άλλους επιστήμονες»;

korakas-news.gr

Tags: COVID, Igor Chudov, Karl Lauterbach, Γερμανία, εμβόλια, κορωνοϊός, παρενέργειες, υπερβάλλουσα θνησιμότητα, υπογεννητικότητα