Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο αυτεξευτελισμός ενός ακόμη πολιτικού “ΤΙΠΟΤΑ”

Κρανιδιώτης

Από τη “Νέα Δεξιά” που ευαγγελιζόταν, ξανά στο μαντρί της παλαιάς αμαρτωλής Δεξιάς που ξόρκιζε!

Όπως ο κύων επιστρέφει στο ξέρασμα αυτού και ο δολοφόνος ξαναγυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, έτσι και ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιστρέφει εκεί που έφτυνε, τουτέστιν στη ΝΔ. Και μάλιστα δεν το κρύβει, αλλά χωρίς τσίπα το αναγγέλλει δημοσίως και έχει το θράσος να προτρέπει και τους οπαδούς του πρώην κομματιδίου του να κάνουν κι αυτοί το ίδιο: Να επιστρέψουν στο μαντρί και να ψηφίσουν τη Ν.Δ. την οποία μέχρι χθες έφτυναν.  Απλά εμετικός.

Ντροπή σου, Φαήλο Κρανιδιώτη! Ξεγυμνώθηκες εις κοινή θέα ώστε να δουν ακόμη και οι πολιτικά τυφλοί ότι είσαι κι εσύ ένας πολιτικός οπορτουνιστής χωρίς ηθικές αναστολές, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς αυτοσεβασμό, αντιπροσωπευτικό δείγμα της ηθικής κατάπτωσης και αδιαντροπιάς των σύγχρονων πολιτικάντηδων.

Στην ανάρτησή του ο Φ. Κρανιδιώτης δήλωσε αδιάντροπα, μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Στις ερχόμενες εκλογές θα στηρίξω την ΝΔ με στόχο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα μπορεί χωρίς εξαρτήσεις να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις φορολογικές, διοικητικές, για την ευημερία της χώρας. Θα ψηφίσω ΝΔ και καλώ όλους τους φίλους και υποστηρικτές μου να το κάνουν, αφού σκεφτούν και αποφασίσουν ως ελεύθεροι πολίτες… »

Και δε μου λες βρε Φαήλο, 4 χρόνια αυτοδυναμίας της κυβέρνησης Ν.Δ. δεν της έφταναν να φέρει την “ευημερία της χώρας” κάνοντας τις αναγκαίες φορολογικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις; Ποιος την εμπόδισε να τις κάνει; Η ανύπαρκτη αντιπολίτευση;

Πριν 5 ημέρες ο κωλοτούμπας αυτός έγραφε:

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ

«Κοντολογης, καμμια δεξια στροφη δεν εχει συντελεσθει, απλα ο Μητσοτακης πηρε την μπουκια από το στομα της αριστερας υιοθετωντας συχρονο αριστερο λογο και προγραμμα στην θεση του αραχνιασμενου λογου της ελληνικης αριστερας». (σ.σ. Βάλε και κανένα τόνο, δικηγορίσκε!)

Και αυτή την Δεξιά, ρε Φαήλε, που όπως λες πήρε τη μπουκιά από το στόμα της αριστεράς υιοθετώντας σύγχρονο αριστερό λόγο, εσύ διατυμπανίζεις ότι θα ψηφίσεις, ξεπερνώντας όλους τους προηγούμενους ξεφτίλες σε εντυπωσιακή κωλοτούμπα; Τι σου έταξαν βρε αθεόφοβε; Στασίδι στην Ευρωβουλή;

Δείτε μερικές από τις θέσεις της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” , θέσεις που τώρα τις γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ο Φαήλος, αναρτημένες στο προφίλ  Fb της “ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ”:

4/ Εθνική Κυριαρχία
Δεν παραχωρούμε σπιθαμή εθνικού μας χώρου, αλλά διεκδικούμε όσα μας ανήκουν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.Δεν είναι αποδεκτή καμία συνεκμετάλλευση σε περιοχή της Ελληνικής κυριαρχίας. (…)

7/ Δικαιοσύνη- ποινικός κώδικας. Πραγματική ανεξαρτησία και μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης ώστε να λειτουργεί ως αντίβαρο σε τυχόν κυβερνητική αυθαιρεσία. (…) 

12/ Να ξαναγίνει η Παιδεία Ελληνική, με την επαναφορά της στο συνταγματικό της καθήκον, την εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.

15/ Εμείς οι Έλληνες γράψαμε ιστορία και μείναμε ως Έθνος, χάρη στα ιδανικά μας. Έχουμε ως ανεκτίμητη κληρονομιά τα αιώνια ιδανικά της φυλής μας.Αυτά τα ιδανικά αποτελούν για το Έθνος μας ρίζες ζωής και συνέχειας.: ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΑΡΕΤΗ

16/ (…) Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορούσε και μπορεί να ακυρωθεί εύκολα, με δεκάδες σοβαρά επιχειρήματα. Υποκρισία σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Γνωστή η τοποθέτηση του Κυρ. Μητσοτάκη, μπροστά στις κάμερες, αμέσως μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δηλαδή αμέσως μετά την έξοδό του από την αίθουσα της Βουλής. Το σχετικό απόσπασμα από το video:

“Προσωπικά μίλησα με ειλικρίνεια για τις μεγάλες δυσκολίες που έρχονται από την εφαρμογή της συμφωνίας. Δεσμεύτηκα όμως ότι θα μείνω σταθερός στο εθνικό καθήκον. Το δικαίωμα της Ελλάδος για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν πρόκειται να το απεμπολήσω”.

Αυτά τα ενάρετα και πατριωτικά υποκρινόσουν ότι υποστήριζε το κομματίδιό σου, Φαήλο Κρανιδιώτη, πράγματα αντίθετα προς την πολιτική και τους στόχους της ΝΔ και του Μητσοτάκη, στον οποίο τώρα θέλεις να βάλεις πλάτη για να κυβερνήσει παντοδύναμος ώστε να συνεχίσει ανεμπόδιστος την εθνομηδενιστική, προδοτική, αντιλαϊκή, ανήθικη και δολοφονική πολιτική του.

Εδώ τελειώνω απότομα διότι τρέχω στο μπάνιο να εξεμέσω, με το συμπάθιο.

Η πολλή γαρ αηδία προς πολιτικά μιάσματα τύπου Φαήλου Κρανιδιώτη μου προκαλεί ακατάσχετο εμετό. Ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες μου.

Tags: δικαιοσύνη, Εθνική Δημιουργία, κωλοτούμπα, Νέα Δεξιά, Νέα Δημοκρατία, Συμφωνία των Πρεσπών, Φαήλος Κρανιδιώτης