Φαρσοκωμωδία στον παιδότοπο της Συγγρού

%25CE%259D%25CE%25AD%25CE%25B1%2B%25CE%2594%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25BF%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25AF%25CE%25B1
Μέχρι χθες είχα αποδώσει τον τιμητικό τίτλο της “παιδικής χαράς” μόνο στην Κυβέρνηση του GAP με τα πολλά και επικίνδυνα gaps. Σήμερα όμως οι περιστάσεις με υποχρεώνουν ν’ αποδώσω τον ίδιο τίτλο και στη Συγγρού. Τον αξίζουν, κι εγώ πρέπει να είμαι ακριβοδίκαιη.

Τον τίτλο τον κέρδισαν με το σπαθί τους μεγαλοβδομαδιάτικα, κατά την αναψηλάφηση σκελετών του παρελθόντος, ήγουν με την αποκήρυξη της απογραφής του 2004 ως εγκληματικής πράξης!

«Όσο εγκληματικό είναι αυτό που κάνουν ο κ. Πάγκαλος και ο κ. Παπανδρέου, δυσφημώντας τη χώρα στο εξωτερικό, άλλο τόσο καταστροφική ήταν και η απογραφή Αλογοσκούφη!» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχελάκης, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash. (Δείτε εδώ)

Ω της παραφροσύνης και της ΝΟΥΔΟκτονίας, της των ελπιδοκτόνων!

Κι εκεί που ο ελληνικός λαός, όσοι τέλος πάντων έχουν επίγνωση της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, περιμένει εναγωνίως το Ζάππειο ΙΙ για να μάθει αν η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά έχει συγκεκριμένες ρεαλιστικές προτάσεις εξόδου από την κρίση, την ώρα που το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έπρεπε ν’ ασχολείται εναγωνίως μόνο με το σήμερα και το αύριο της χώρας, σκάει μύτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και μας αφήνει αποσβολωμένους με στοχευμένο αυτογκόλ!

Περσινά ξινά σταφύλια, τα περί απογραφής του 2004! Είναι εκείνο που λέει η άλλη παροιμία, πέρσι κάηκε φέτος μύρισε. Το σπουδαιογελοίο της υπόθεσης είναι ότι συνεργάτες του κυρίου Μιχελάκη, που μέχρι προχτές τον νόμιζα για σοβαρό άνθρωπο, προχώρησαν στην υπεράσπιση του Βούδα της Ραφήνας – άτομο με ειδικές ανάγκες; – λέγοντας ότι στη δήλωση-φάουλ δεν υπήρχε αιχμή κατά του τέως πρωθυπουργού, ο οποίος προφανώς απλώς προήδρευε και δεν ήξερε τι έκανε και τι δεν έκανε ο Γιώργος Αλογοσκούφης, δηλαδή δε γνώριζε η δεξιά του τι ποιούσε η αριστερά του! Η γελοία διευκρίνιση έγινε προφανώς δια τον φόβο των λεγόμενων καραμανλικών

Βρε για σοβαρευτείτε επιτέλους εκεί στη Συγγρού! Ή μήπως σας έβλαψε η μετακόμιση; Εάν θέλει ο Αντώνης Σαμαράς ν’ απαλλαγεί από το βάρος των αμαρτιών της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να έλθει σε ρήξη με τον Καραμανλή και τους καραμανλικούς. Ο λαός δεν τρώει πια κουτόχορτο. Ή κόβει το γόρδιο δεσμό με το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο του παρελθόντος, ή θα είναι δέσμιος του καραμανλισμού και τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις δεν θα παίρνουν τα πάνω τους. Ας θυμηθούν την αλληγορική ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης για τη γυναίκα του Λωτ, η οποία, κοιτώντας προς τα πίσω τα φλεγόμενα Σόδομα και Γόμορρα, έγινε στήλη άλατος. (Γεν. 19: 26)

Ωστόσο, εάν οι διάφορες κατά καιρούς δηλώσεις από πολιτικά πρόσωπα εντός ή εκτός κόμματος θίγουν και αδικούν τον Κώστα Καραμανλή, ας βγει ο ίδιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Εκτός κι αν είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και χρειάζεται συνεχώς συνηγόρους υπεράσπισης, ενώ εκείνος παριστάνει το Βούδα.

Κι αν ο Καραμανλής ο Μικρός αγαπάει το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής και δεν θέλει την πολυδιάσπασή του και τη μόνιμη καταδίκη του στην αντιπολίτευση, ας καταδικάσει τους εκ του πονηρού χαρακτηρισμούς του Τύπου περί καραμανλικών. Ας βγει κι ας αναλάβει ευθαρσώς τις ευθύνες του για όσα του καταμαρτυρούν εχθροί και φίλοι, είτε απολογούμενος είτε επιτιθέμενος, κι ας δηλώσει πως ούτε έχει ούτε θέλει να έχει ομάδα καραμανλικών μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο ο ΚΑΚ παραμένει βουβός και αμέτοχος στις δραματικές εξελίξεις και στην τραγωδία του ελληνικού λαού, παριστάνοντας το βουλευτή και εισπράττοντας την παχυλή βολευτική αποζημίωση, χωρίς να συμμετέχει ενεργά στα κοινοβουλευτικά δρώμενα, απλά επιβεβαιώνει ότι είναι ανεύθυνος, δηλαδή άτομο με ειδικές διανοητικές ανάγκες.

Τα περί Σαμαρικών και Καραμανλικών βουλευτών και πρώην υπουργών είναι καραγκιοζιλίκια, που βλάπτουν σοβαρά όχι μόνο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τη χώρα που χρειάζεται σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για να μη βουλιάξει στον πάτο της χρεοκοπίας – επίπεδο από το οποίο ελάχιστα απέχει τούτη τη στιγμή.

Ξυπνήστε βρέεεε! Σοβαρευτείτε αν θέλετε να έχετε προοπτική εξουσίας! Ελάτε στα συγκαλά σας αν θέλετε να είστε χρήσιμοι για τη χώρα!
Tags: Αντώνης Σαμαράς, απογραφή του 2004, Γιώργος Αλογοσκούφης, καραμανλικοί, Κώστας Καραμανλής, Σόδομα και Γόμορρα