Χθες σκότωσα δύο μυρμήγκια και… πόνεσα

Ants Δεν ήταν η πρώτη φορά που σκότωνα μυρμήγκια, αλλά ήταν η μοναδική φορά που μετά το φόνο πόνεσα. Όχι, ας μην παρεξηγηθώ, δεν σκοτώνω μυρμήγκια που συναντάω σε χωματόδρομους να περπατάνε συγκροτημένα προς τον προορισμό τους. Ίσα-ίσα προσέχω να μην τα πατήσω. Όμως, όταν μου εμφανιστούν στην κουζίνα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Νιώθω ότι απειλούμαι από τα μικροσκοπικά έντομα και αρπάζω αμέσως το baygon spray για να τα εξολοθρεύσω ψεκάζοντάς τα, χωρίς ίχνος ενοχής.

Τούτη η περίπτωση όμως ήταν αλλιώτικη από τις άλλες. Η εξόντωση δύο μικροσκοπικών μυρμηγκιών μου προκάλεσε μεγάλη θλίψη. Όταν άνοιξα το ντουλάπι της κουζίνας πάνω από τον πάγκο, ελπίζοντας ότι μετά το ψέκασμα της προηγούμενης μέρας δεν υπήρχε ίχνος από τα ενοχλητικά ζωύφια, βλέποντας δύο μυρμηγκάκια (μελιγκόνια) να πηγαίνουν πέρα έγινα έξω φρενών.

Στάθηκα μερικά δευτερόλεπτα να τα παρατηρήσω πριν τα λιώσω με το δάχτυλό μου, και τα θαύμασα, αλλά ο θαυμασμός μου δεν ήταν αρκετός για ν’ ανακόψει τη φονική μου διάθεση. Πήγαιναν πλάι-πλάι, εν επαφή, και στη μικροσκοπική τους ράχη έφεραν ένα μεγαλούτσικο ψίχουλο. Προφανώς είχαν συνεννοηθεί στη γλώσσα τους και είχαν καταλήξει ότι το φορτίο ήταν πολύ βαρύ για να σηκωθεί από ένα μόνο του. Έτσι συζεύχτηκαν για να σηκώσουν την πολύτιμη για την επιβίωσή τους λεία. Και πριν φτάσουν στον άγνωστο για μένα προορισμό τους, εγώ η ανάλγητη τα έλιωσα. Εκτός από τύψεις, νιώθω και ντροπή.

Ο φόνος των δύο μυρμηγκιών μου προκάλεσε έναν ατέλειωτο συνειρμό θλιβερών σκέψεων για το πώς οι ισχυροί της γης λιώνουν τους λαούς σα να ’ναι μυρμήγκια… Σκέφτηκα τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, με την Τρόικα ν’ αποφασίζει και να διατάσσει χωρίς αναστολές μέτρα εξοντωτικά για τα μυρμήγκια, εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Όμως ο νους μου δεν σταμάτησε εκεί. Σκέφτηκα και τα ανθρωπόμορφα τέρατα που μας ψεκάζουν από ψηλά προκαλώντας εξοντωτικές ασθένειες. Θυμήθηκα τα διαβόChemtrailsητα chemtrails, τις ουρές αερίων που βλέπουμε συχνά στον ουρανό και οι οποίες απλώνονται και απλώνονται μυστηριωδώς πάνω από τα κεφάλια ημών των ανυποψίαστων μυρμηγκιών. Για κάποιους επίγειους δαίμονες η ανθρώπινη ζωή δεν έχει μεγαλύτερη αξία από τη ζωή των μυρμηγκιών.

Όπως διάβασα στο hellasxg, «Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons. Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων που έχουν την ασθένεια Morgellons σχετίζονται με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.

Ο Ερευνητής Clifford Carnicom έχει πρόσφατα αναφερθεί σε κάποιες ανωμαλίες του αίματος και λοιμώξεις που έχουν σχέση με αυτές τις ίνες. Η νεότερη έρευνα του Clifford Carnicom δείχνει ότι οι αιωρούμενες ίνες των chemtrails και οι ίνες (blood cell) που βρίσκονται στους ιστούς των ασθενών με προχωρημένη ασθένεια Morgellons είναι ίδιες. (…)

Οι συνέπειες αυτών των ευρημάτων είναι τεράστιες. Έχουμε άραγε όλοι εκτεθεί στην ασθένεια Morgellons μέσω των chemtrails; Αυτές οι φρικτές πληροφορίες οδηγούν σε σκέψεις. Δολοφονία του ανθρώπινου πληθυσμού εκ προθέσεως, με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας που δημιούργησε τεχνητά έναν παθογόνο οργανισμό που διασκορπίζεται μέσα από τον συνεχιζόμενο chemtrails ψεκασμό.

Ο Jan Smith έχει υποστεί ζημία από την ασθένεια Morgellons προϊόν της Νανοτεχνολογίας για πάνω από 10 χρόνια τώρα. Τεκμηριώνει την εντυπωσιακή έρευνά του και την έχει θέσει στην πρώτη γραμμή σε εκείνους που εργάζονται για να ξετυλίξουν το μυστήριο αυτής της τρομακτικής νέας ασθένειας. »

Για την έρευνα και τεκμηρίωση των ευρημάτων δείτε εδώ. Και για την αυτόματη μετάφραση (όχι ό,τι καλύτερο) εδώ. Τα video που ακολουθούν είναι από εδώ.

Επιστροφή στα μυρμήγκια: Πόσο μυρμήγκια θεωρούμαστε οι άνθρωποι για τους πλανητάρχες που ανησυχούν για τον υπερπληθυσμό της γης και μηχανεύονται δολοφονικούς τρόπους για να τον λιγοστέψουν; Πόσο μυρμήγκια μας βλέπουν οι διεφθαρμένοι ισχυροί του πλανήτη που βάζουν πάνω από την ανθρώπινη ύπαρξη το υλικό τους κέρδος; Μπορούν τα μυρμήγκια ν’ αποτρέψουν τα δολοφονικά σχέδια των ισχυρών; Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη, επειδή πιστεύω ότι στην προαιώνια μάχη του κακού με το ΚΑΛΟ τελικά θα επικρατήσει το δεύτερο.

Tags: chemtrails, Clifford Carnicom, Morgellons, μυρμήγκια, νανοτεχνολογία