Χοιροτρομοκρατία και Παγκόσμια Υστερία

images%2B(6)

Το σκηνικό πανικού της παγκόσμιας κοινότητας γύρω από τη γρίπη των χοίρων και τον δήθεν απαραίτητο εμβολιασμό είναι καλά στημένο από τους αδίστακτους εμπόρους του φόβου. Στη Βρετανία η υστερία έχει χτυπήσει κόκκινο, και όχι τυχαία. Όπως αποκαλύπτει ο Patrick Wood εδώ, ένας κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος της Βρετανικής κυβέρνησης είναι επίσης υψηλόμισθο μέλος (£116,000) του διοικητικού συμβουλίου της φαρμακοβιομηχανίας Glax­o­SmithK­line

Ο καθηγητής Sir Roy Anderson ήταν ένας από τους πρώτους επιστήμονες που φώναξαν Πανδημία!” τον Απρίλιο. Από τότε, σύμφωνα με τον Patrick Wood, έχει δουλέψει με τηλεόραση και ραδιόφωνο για να διαλαλήσει την αποτελεσματικότητα των αντι-ιικών εμβολίων για την αντιμετώπιση της γρίπης των χοίρων (χωρίς φυσικά ν’ αποκαλύπτει την οικονομική συμφωνία του με την φαρμακοβιομηχανία GSK).
Στις ΗΠΑ, εξάλλου, σύμφωνα με το Associated Press, η κυβέρνηση προχώρησε ένα ακόμη βήμα: Οι κατασκευαστές εμβολίων και οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι θα είναι απρόσβλητοι στις μηνύσεις που θα προέρχονται από (θύματα) του οποιουδήποτε καινούργιου εμβολιασμού για τη γρίπη των χοίρων, σύμφωνα με έγγραφο που υπέγραψε η υπουργός Υγείας Kathleen Sebelius. 

Το εμβόλιο μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο από τη γρίπη των χοίρων, γράφει εδώ ο Dr. Russell Blaylock. «Αυτός ο ιός συνεχίζει να είναι ένα αίνιγμα για τους επιδημιολόγους. Στο τεύχος της 30ης Απριλίου του 2009, του περιοδικού “Nature”, ένας επιδημιολόγος αναφέρθηκε ότι είπε, “Πώς διάβολο απόκτησε όλα αυτά τα γονίδια δεν γνωρίζουμε”. Εμπεριστατωμένη ανάλυση του ιού βρήκε ότι περιέχει τον αρχικό ιό της γρίπης H1N1 του 1918, τον ιό της γρίπης των πτηνών, και δύο καινούργια γονίδια ιών H3N2 από την Ευρασία. Η συζήτηση συνεχίζεται πάνω στην πιθανότητα ότι η γρίπη των χοίρων είναι ένας γενετικά κατασκευασμένος ιός.» (Δείτε και προηγούμενα άρθρα μου πάνω στο θέμα εδώ κι εδώ.)


Η τρομοκρατία με τη γρίπη των χοίρων έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, συγκεκριμένα το 1976. Τότε, στις ΗΠΑ, ένα άτομο πέθανε (υποτίθεται) από τη γρίπη των χοίρων, και εικοσιπέντε άτομα πέθαναν από το εμβόλιο κατά της γρίπης αυτής, όπως ομολογεί ο γιατρός και Γερουσιαστής Ron Paul.

Tags: H1N1, Ron Paul, γρίπη των χοίρων, εμβόλιο, τρομοκρατία, υστερία