Χτυπάνε και τους φτωχούς φαντάρους οι κυβερνοδήμιοι

Οι ανάλγητοι πλιατσικολόγοι της συγκυβέρνησης έβαλαν στο στόχαστρο ακόμη και τους φουκαράδες τους φαντάρους μας που υπηρετούν – με ποιο ηθικό άραγε; – σε ακριτικές περιοχές κάτω από τρισάθλιες συνθήκες.

Καλά, βρε αθεόφοβοι, δεν έχετε ίχνος από φιλότιμο; Δεν έχετε τσίπα πάνω σας; Τόσο πολύ, λοιπόν, έχει πετρώσει η καρδιά σας; Τόσο ανεπανόρθωτα έχει σκουριάσει ο νους σας και δε γεννάει τίποτα το δημιουργικό; Μέρα νύχτα σκέπτεστε πώς θα κάνετε τους φτωχούς να υποφέρουν περισσότερο; Νιώθετε σαδιστική ικανοποίηση με το να προκαλείτε πόνο στο λαό;

Αντί να κόψετε τα προκλητικά προνόμιά σας, τις παχυλές βολευτικές αποζημιώσεις των 300 αργόσχολων γιεγιέδων, τα υπέρογκα κονδύλια για τα κινητά τους τηλέφωνα, τα πολυτελή  βολευτικά αυτοκίνητα, τις έξτρα αμοιβές για επιτροπές και δε συμμαζεύεται, βάζετε χέρι και στα  έξοδα μετακίνησης του φτωχού φαντάρου, που ίσως ο πατέρας του να είναι άνεργος, ώστε να μη μπορεί να πάει να δει την οικογένειά του;

%CE%A6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%BF%CE%B9

“Με υπουργική απόφαση περιορίζεται σε μία η κατάσταση επιβίβασης, από δύο που ήταν μέχρι τώρα, για τους στρατιώτες, και κόβεται το δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο.

Αποτέλεσμα όσοι μετατίθενται σε Έβρο-νησιά-Κύπρο πρέπει από το υστέρημα τους να καταβάλλουν το κόστος της μεταφοράς τους στις άδειες που λαμβάνουν.

Ουσιαστικά δηλαδή, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων καταργεί τις άδειες στους περισσότερους στρατιώτες, καθώς μόνο οι ‘έχοντες’ θα έχουν τη δυνατότητα να την εκμεταλλευτούν.” (πηγή)

Τελικά ο βλοσυρός φανταροπνίχτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά από τις αντιδράσεις “διέταξε”, λέει, επανεξέταση του θέματος. Ίδομεν!

Tags: κόβεται το δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο στους φαντάρους, Πάνος Παναγιωτόπουλος