Όλες οι δυτικές κυβερνήσεις είναι εκκολαπτόμενες τυραννίες

Dr. Reiner Fuellmich arrestedphoto

Δεν είναι πλέον σωστό να αναφέρεται κανείς σε καμία δυτική κυβέρνηση ως δημοκρατική. Κάθε δυτική κυβέρνηση είναι μια εκκολαπτόμενη τυραννία.

Paul Craig Roberts

Ακούγεται γελοίο να το λέμε, αλλά είναι γεγονός:  η εποχή της ελευθερίας στη Δύση έχει τελειώσει.   Η επίθεση ψεύτικης σημαίας της 11ης Σεπτεμβρίου χρησιμοποιήθηκε για την έναρξη των πολέμων των νεοσυντηρητικών για λογαριασμό του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή. Το πιο σημαντικό, ο φόβος των «μουσουλμάνων τρομοκρατών» χρησιμοποιήθηκε για να παραμεριστούν οι συνταγματικές προστασίες όπως η habeas corpus και η δέουσα διαδικασία και να εφαρμοστούν άλλες εισβολές στην ελευθερία, όπως ο νόμος Patriot και η μαζική κατασκοπεία πολιτών των ΗΠΑ χωρίς ένταλμα από την NSA.

Σήμερα μπορεί να συλληφθείς στη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο επειδή κυματίζεις μια παλαιστινιακή σημαία. Στις ΗΠΑ η άσκηση της ελευθερίας του λόγου σε ακυρώνει και σε απολύει. Μόνο εγκεκριμένες απόψεις μπορούν να διατυπωθούν με ασφάλεια. Τα γεγονότα απλά δεν έχουν σημασία. Οι επίσημες αφηγήσεις έχουν θριαμβεύσει επί της αλήθειας.

Αυτή η καταστροφή της ελευθερίας ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό. Δημοσίευσα ένα βιβλίο πριν από 23 χρόνια σχετικά με τη μετατροπή του νόμου από ασπίδα του λαού σε όπλο στα χέρια της κυβέρνησης, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις ψευδείς κατηγορίες εναντίον του Trump και τη φυλάκιση 1.000 ανθρώπων που χρησιμοποίησαν το δικαίωμα της Πρώτης Τροποποίησης για να διαμαρτυρηθούν για τη νοθεία των εκλογών του 2020 εις βάρος του Προέδρου Trump. Σχεδόν κανένας δεν πιστεύει τις κατηγορίες εναντίον του Trump, ούτε καν οι Δημοκρατικοί εισαγγελείς, δικαστές, το υπουργείο Δικαιοσύνης και μέλη του Κογκρέσου. Αυτό που είναι σημαντικό για αυτούς είναι να καταστρέψουν το αντικείμενο μίσους τους. Τα γεγονότα δεν τους ενδιαφέρουν. Οι ΗΠΑ βιώνουν σήμερα δίκες σταλινικής εκκαθάρισης. Ο Στάλιν ήξερε ότι οι Μπολσεβίκοι δεν ήταν καπιταλιστές κατάσκοποι, όπως το γνώριζε και το σοβιετικό δικαστικό σύστημα, αλλά ο Στάλιν παρ’ όλα αυτά επέβαλε οι ηγέτες των Μπολσεβίκων να εκτελεστούν.

Στις ΗΠΑ δεν είναι μόνο οι Δημοκρατικοί που ζητούν περισσότερη λογοκρισία και καταστολή της Πρώτης Τροποποίησης (First Amendment). Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι το ίδιο αποξενωμένοι από την ελευθερία με τους Δημοκρατικούς. Η Nikki Haley, ο Tim Scott, ακόμη και ο Ron DeSantis ζητούν περισσότερη λογοκρισία και περιορισμούς της ελευθερίας του λόγου ως τρόπο καταστολής της παλαιστινιακής πλευράς της ιστορίας. Η Δημοκρατική Αριστερά και η Ρεπουμπλικανική Δεξιά συμφωνούν τώρα ότι η ελευθερία του λόγου πρέπει να περιοριστεί, ότι μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα, να αισθάνονται απειλή και να διαδίδουν παραπληροφόρηση απομακρυνόμενοι από τις επίσημες εξηγήσεις.  Η Αριστερά και η Δεξιά διαφέρουν ως προς το τι θέλουν να κατασταλεί, αλλά είναι και οι δύο πρόθυμοι να καταστείλουν την ελευθερία του λόγου προς το συμφέρον της ατζέντας τους.

Οι τρέχοντες περιορισμοί στην Πρώτη Τροποποίηση ξεκίνησαν με την «πολιτική ορθότητα» στα πανεπιστήμια. Κάποια πράγματα μπορούσαν να ειπωθούν και άλλα όχι. Κάποιες φυλές και φύλα μπορούσαν να τις πουν και άλλες όχι. Οι άνδρες θα μπορούσαν να δεχτούν λεκτική επίθεση, αλλά όχι οι γυναίκες. Οι λευκοί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν με ονόματα αλλά όχι οι μαύροι.

Η ενορχηστρωμένη πανδημία του Covid έφερε εθνική λογοκρισία.  Η αφήγηση του Covid δεν μπορούσε να αμφισβητηθεί, ούτε καν από διακεκριμένους ιατρικούς επιστήμονες. Ούτε το εμβόλιο. Τα γεγονότα δεν είχαν σημασία. Η χρήση φθηνών προληπτικών και θεραπειών –ιβερμεκτίνη και HCQ– απαγορευόταν.  Κατά συνέπεια, η Big Pharma κέρδισε δισεκατομμύρια δολάρια από ένα «εμβόλιο» που δεν απέτρεψε τον Covid αλλά είχε σοβαρές παρενέργειες – θάνατο και μόνιμο τραυματισμό στην υγεία για εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο Δρ. Reiner Fuellmich, ο διακεκριμένος Γερμανός ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, έχει ηγηθεί μιας μεγάλης ομάδας ιατρικών επιστημόνων και δικηγόρων για αρκετά χρόνια που προετοιμάζουν μια αγωγή για λογαριασμό των εκατομμυρίων ανθρώπων που πέθαναν ή τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα του «εμβολίου» του Covid. Αυτό ενόχλησε τη Big Pharma και τους υποτρόφους τους σε κυβερνήσεις που είναι συνένοχοι στο έγκλημα της επιβολής της ένεσης σε δισεκατομμύρια ανθρώπων με μια ουσία που είναι γνωστό ότι είναι επικίνδυνη και απειλητική για τη ζωή.

Οι προσπάθειες για την απαξίωση και τη φίμωση του Dr Fuellmich ξεκίνησαν σύντομα. Ένας δικαστής τον καταδίκασε τον περασμένο Μάιο για εξύβριση ανθρώπων και τον διέταξε να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό που μειώθηκε στα 2.100 ευρώ. Έτσι, το γερμανικό δικαστήριο καθιέρωσε την αρχή ότι η ελευθερία του λόγου μπορεί να είναι προσβλητική και να τιμωρείται.

Ενώ ταξίδευε με τη γυναίκα του στο Μεξικό, τα διαβατήριά τους χάθηκαν ή κλάπηκαν. Στις 13 Οκτωβρίου πήγαν στη γερμανική πρεσβεία στο Μεξικό για να τα αντικαταστήσουν, χωρίς να γνωρίζουν ότι είχε εκδοθεί ένταλμα στη Γερμανία για τον Fuellmich σχετικά με κατηγορίες για δόλια απάτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ειδήσεων, το Μεξικό βρίσκεται εκτός δικαιοδοσίας της ΕΕ και το ένταλμα δεν μπορούσε να εκτελεστεί, έτσι ο Fuellmich απήχθη από τη γερμανική κυβέρνηση και μεταφέρθηκε στη Γερμανία και φυλακίστηκε. Οι δικηγόροι του εξέτασαν τις κατηγορίες για απάτη, που φαίνεται να ισοδυναμούν με κλοπή των χρημάτων της οργάνωσής του και θεωρούν τις κατηγορίες παράλογες. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα μόνα στοιχεία αποτελούνται από μια κατηγορία, πιθανώς κατόπιν δωροδοκίας ή εξαναγκασμού.

Αλλά οι δυτικές κυβερνήσεις δεν είναι πλέον υπόλογες και μπορούν να ασκήσουν όλες τις δόλιες κατηγορίες που επιθυμούν ακόμη και κατά του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο σκοπός αυτού φαίνεται να είναι να δυσφημήσει τον Fuellmich και να αποτρέψει την περαιτέρω αγωγή του. Αφού απογοητεύτηκε από την άρνηση των δικαστηρίων του δυτικού κόσμου να δικάσουν την υπόθεση Covid με βάση τα συλλεχθέντα στοιχεία, ένα δικαστήριο συμφώνησε τελικά. Κατά τη γνώμη μου, για να αποτραπεί η λογοδοσία της Big Pharma και των κυβερνητικών συμμάχων της, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο Fuellmich φυλακίστηκε. 

Φαίνεται ότι σήμερα στη Γερμανία ο νόμος είναι ένα όπλο ενάντια στην αλήθεια, όπως πιστεύεται ότι ήταν στη ναζιστική Γερμανία. Η γερμανική κυβέρνηση με την εξαιρετική καταστολή της ελεύθερης έρευνας, της ελευθερίας του λόγου και της διαμαρτυρίας αποκτά γρήγορα τα χαρακτηριστικά της ναζιστικής Γερμανίας, όπως και η Μεγάλη Βρετανία με την επ’ αόριστον φυλάκιση του Julian Assange κατά παράβαση του habeas corpus.

https://leohohmann.substack.com/p/attorney-and-international-freedom 

https://www.globalresearch.ca/not-a-single-court-in-the-western-world-is-willing-to-examine-the-covid-19-evidence-crimes-against-humanity-revealed- by-dr-reiner-fuellmich/5829809 

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα
Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου
Tags: COVID, Dr. Reiner Fuellmich, Trump, Γερμανία, ελευθερία, εμβόλιο, ΗΠΑ, λογοκρισία, Στάλιν, τυραννία