Όπου μίζα και φαΐ κι ο Δημητράκης μέσα!

Τσιόδρας

Αλήθεια ή ψέματα; Είναι δυνατόν ο Δημητράκης, γνωστός και ως κύριος Τίποτα, να έχει ποτέ εμπλακεί σε οικονομικά σκάνδαλα; Άπαγε της βλασφημίας! Δεν είδες που η εν Ελλάδι ανοιχτομάτα Δικαιοσύνη τον αθώωσε πανηγυρικά για το σκάνδαλο-μαμούθ της Novartis; Απλά τον συκοφαντούν διότι τον ζηλεύουν που η… πεθερά του είχε βγει το 1962 Σταρ Ελλάς. Ναι, ναι, ναι! Όπως το ακούτε!

“Εκπληκτική” πεθερά! Να φανταστείτε ότι το 2007 είχε καταθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 100.000 ευρώ (200 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ)! Αλλά μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Είπαμε, η Δικαιοσύνη  έστειλε την υπόθεση του σκανδάλου Novartis στο αρχείο.

Και όταν αποφαίνεται η εν Ελλάδι Δικαιοσύνη, τότε κάθε αμφιβολία στο μυαλό των ζηλιάρηδων συκοφαντών παυσάτω!

Για όσους δεν γνωρίζετε την συγκεκριμένη “συκοφαντική” ιστορία γι’  αγρίους, δείτε την παρακάτω εικόνα δημοσιεύματος της Ελευθεροτυπίας – τον Ιούνιο του 2014 – για να πάρετε μια ιδέα για τις αγαθοεργίες του κ. Τίποτα.: Διαβάστε και εδώ.

Νοβάρτις

Έλα μου όμως που οι συκοφάντες του κ. Τίποτα μετακόμισαν στις Βρυξέλλες, όπου ο εν λόγω είχε δοξαστεί ως Επίτροπος Μετανάστευσης… Καλά δεν σέβονται Τίποτα εκεί στις Βρυξέλλες; Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Δημητράκης εμπλέκεται και στο σκάνδαλο Qatargate, αλλά εγώ δεν τα πιστεύω αυτά.

Σοβαρό ζήτημα διαφάνειας προκύπτει από το εύρος της εμπλοκής του πρώην Επιτρόπου Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Δημήτρη Αβραμόπουλου όπου όπως προκύπτει δεν ήταν απλώς μια συμμετοχή σε ένα συνέδριο, αλλά ήταν μισθοδοτούμενος με χρήματα τα οποία προέρχονταν πρακτικά από το Κατάρ”. (πηγή)

Qatargate

Λέτε να τον παρέσυρε η Εύα σε κακές παρέες; Όλα είναι πιθανά! Εδώ η Εύα εξαπάτησε κοτζάμ Αδάμ, τον κ. Τίποτα θα άφηνε;

Πάντως ο ίδιος αρνείται σθεναρά τις κατηγορίες, όπως διάβασα εδώ.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Stampa», αναφορικά με τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ του φερόμενου «εγκεφάλου» του Qatar Gate απάντησε πως η συμμετοχή του ήταν «τιμητική»

«Η συμμετοχή μου στον οργανισμό Fight Impunity ήταν εξ’ αρχής απολύτως χωρίς εκτελεστικές ή διαχειριστικές αρμοδιότητες. Η επιτροπή που συμμετείχα, μεταξύ των άλλων μαζί με προσωπικότητες όπως η Φ. Μογκερίνι, ο Γάλλος πρώην ΠΘ Bernard Cazeneuve και η Γερουσιαστής Emma Bonino, ήταν τιμητική. Για την συμμετοχή μου και την αποζημίωση που θα την συνόδευε ζήτησα την έγκρισή της Ευρωπαϊκής επιτροπής η οποία και μου δόθηκε γραπτώς, από την Πρόεδρό Φον ντερ Λάιεν». (pronews)

Όπως υποστηρίζει ο reporter, το Qatar-gate έχει πολλές ουρές κάτι που φαίνεται ήδη και μπορεί κανείς να υποθέσει με βεβαιότητα ότι θα γίνουν περισσότερες.

Εγώ πάντως ανησυχώ μπας και ο Kou Lee Baba αποκλείσει το μπουμπούκι αυτό από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, και χάσει η Βενετιά βελόνι. Εσείς;

Μητσοτάκης
Tags: Novartis, Qatar Gate, Βρυξέλλες, Δημήτρης Αβραμόπουλος, δικαιοσύνη, σκάνδαλα