Μαζική γενοκτονία απαραίτητη για την υποσχεθείσα «Μεγάλη Επανεκκίνηση»

444

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab ζητά «γεγονός μαζικού αφανισμού» για να ξεκινήσει η Μεγάλη Επανεκκίνηση

By Ethan Huff
31/10/2022

Ένα άλλο βίντεο που διέρρευσε βγήκε στο φως για να δείξει ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), με επικεφαλής τον διαβόητο βασιλιά της παγκοσμιοποίησης Klaus Schwab, σχεδιάζει να εξαπολύσει μαζική γενοκτονία ως καταλύτη για την υποσχεθείσα «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Ο Yuval Noah Harari, ο οποίος περιγράφεται ως το «δεξί χέρι» του Schwab, βρίσκεται σε μια περιοδεία προωθητικής ενέργειας αυτή τη στιγμή, παρουσιάζοντας ένα νέο βιβλίο που φέρεται να έγραψε. Αυτό το χειρόγραφο θέτει ερωτήσεις όπως: Τι χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;

Τώρα που οι παγκοσμιστές έχουν αποκτήσει σχεδόν απόλυτο έλεγχο περίπου σε όλα, φαίνονται έτοιμοι να εξοντώσουν το κοπάδι των ανθρώπινων σκλάβων. Ξεκίνησε σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο με την πανδημία του κορωνοϊού της Wuhan  (Covid-19), και ακολούθησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Υπάρχει επίσης εκτοξευόμενος πληθωρισμός, αποτυχίες της εφοδιαστικής αλυσίδας, ελλείψεις τροφίμων, καταστροφή καλλιεργειών και άλλη οικονομική αστάθεια – όλα αυτά που στροβιλίζονται σε μια τέλεια καταιγίδα παγκόσμιου σοκ και δέους.

Αναφερόμενοι στους μη-παγκοσμιστές ως «κοινούς ανθρώπους» που είναι πλήρως αναλώσιμοι, οι τελευταίες δηλώσεις του Harari που διέρρευσαν αποκαλύπτουν μια βαθιά διάθεση αυτοθεωρούμενης ανωτερότητας και παγκοσμιστικής  υπεροχής.

Ο Harari λέει ότι οι απλοί άνθρωποι κάτω απ’ αυτόν έχουν δίκιο να φοβούνται για το μέλλον διότι η ζωή τους μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή. Και δεν θα ήταν μεγάλη απώλεια, λέει, γιατί οι μη-παγκοσμιστές είναι «περιττοί».

«Απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία από εσάς», λέει ο Ισραηλινός παγκοσμιστής.

Σε ένα μέλλον που θα διοικείται από «έξυπνους ανθρώπους», συνέχισε ο Harari, οι απλοί άνθρωποι φυσικά θα αντιμετωπίσουν αυξημένα συναισθήματα άγχους και φόβου ότι θα μείνουν πίσω. Και τεχνικά έχει δίκιο: όσοι αρνούνται να επιβιβαστούν στην “κιβωτό του Χριστού”, στην πραγματικότητα, θα μείνουν πίσω στην παγκοσμιστική δυστοπία του Harari.

«Απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητά σας», δήλωσε ο Harari δυνατά χωρίς ντροπή, πιστεύοντας ότι είναι αήττητος.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ο Harari, Ισραηλινός ιστορικός και καθηγητής στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ο ίδιος και η υπόλοιπη παγκοσμιστική κλίκα του εξαπολύουν τον διανθρωπισμό ως τη δική τους προσωπική «τεχνολογική Κιβωτό του Νώε» – που σημαίνει ότι πιστεύουν το ψέμα ότι το να πειράξουν το DNA τους και τα γενετικά τους πρότυπα θα τους χαρίσει κατά κάποιο τρόπο αιώνια ζωή ενώ εμείς οι υπόλοιποι είτε θα εξαλειφθούμε είτε θα μετατραπούμε σε μόνιμους σκλάβους τους.

Το να μιλάμε για τέτοιου είδους πράγματα κάποτε το λοιδορούσαν και το ονόμαζαν θεωρία συνωμοσίας, αλλά τώρα έχουμε το σχέδιο να βγαίνει κατευθείαν από τα στόματα της ίδιας της παγκοσμιστικής κλίκας – ευθέως αποκαλυπτόμενο χωρίς ντροπή.

Ο αξιωματούχος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Alan Gregg, είναι ένας άλλος ωμός παγκοσμιστής που πρόσφατα δήλωσε ότι η υφήλιος έχει καρκίνο και ότι ο καρκίνος είναι η ανθρωπότητα – εξαιρώντας τον εαυτό του, φυσικά.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο σύζυγος της μακαρίτισσας βασίλισσας Ελισάβετ, πίστευε επίσης ότι η ανθρωπότητα είναι ένας καρκίνος τον οποίο θα ήθελε να μπορούσε να εξαλείψει πεθαίνοντας και να επιστρέψει στη ζωή ως δολοφονικός ιός.

Οι τώρα κατεστραμμένοι Guidestones (Κατευθυντήριοι Λίθοι) της Georgia αποκάλυψαν ότι το παγκοσμιστικό σχέδιο για την οραματιζόμενη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» περιλαμβάνει τη μείωση του σημερινού πληθυσμού του πλανήτη από περίπου οκτώ δισεκατομμύρια – αυτός είναι ο σημερινός αριθμός – σε μόλις 500 εκατομμύρια.

Ο πρώην Πρόεδρος Bill Clinton, εν αγνοία των πολλών, υπέγραψε τη λεγόμενη «βιοποικιλότητα» κατά τη διάρκεια της θητείας του, που περιέχει έναν ρητά δηλωμένο στόχο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, τουλάχιστον ως αρχή.

Στο επίπεδο της «λαϊκής βάσης», οι παγκοσμιστές έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά προγραμματίζοντας εκατομμύρια Δυτικούς να υποστηρίξουν τη μαζική γενοκτονία μέσω αμβλώσεων, ακόμη και βρεφοκτονίας, η οποία συνιστά τη δολοφονία ενός παιδιού αφού έχει ήδη φύγει από τη μήτρα.

«Ο George Orwell μας προειδοποίησε γι’ αυτές τις στιγμές», γράφει ο Baxter Dmitry για το Newspunch. «Είπε ότι θα μας έπειθαν ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη. Πόσο δίκιο είχε».

Θέλετε να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα για τους παγκοσμιστές; Επισκεφτείτε το Globalism.news.

newstarget.com

Οι πηγές γι’ αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:
Newspunch.com
NaturalNews.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Alan Gregg, COVID-19, George Orwell, Klaus Schwab, WEF, Wuhan, Yuval Noah Harari, γενοκτονία, επισιτιστική κρίση, θεωρία συνωμοσίας, Κατευθυντήριοι Λίθοι της Georgia, Μεγάλη Επανεκκίνηση, Νέα Παγκόσμια Τάξη, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, παγκοσμιοποίηση, Παγκοσμιοποιητές, παγκοσμιστές, συνωμοσιολόγοι