2022- Άλλος ένας χρόνος τυραννίας και διαφθοράς

Αντίο 2022, μην αφήσετε την πόρτα να σας χτυπήσει κατά την έξοδο…

2022
«Διαμαρτύρομαι», του Donald Jeffries

Όταν τελείωνε το 2020, το μάντρα ήταν «καλή απαλλαγή». Δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλη μια τόσο άσχημη χρονιά. Μόνο που το 2021 ήταν ακόμα χειρότερο. Και κατόπιν το 2022 – μπορείτε να αισθανθείτε μια πατέντα εδώ. Δεν είναι μόνο το εμβόλιο για τον COVID που τρέχει με «ταχύτητα φωτός», αλλά και η βιασύνη προς έναν οργουελικό κόσμο που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ούτε πριν από πέντε χρόνια.

Το 2022 ήταν δύσκολο για μένα προσωπικά. Όπως έχω γράψει για αυτό ίσως πάρα πολλές φορές, ο αδερφός μου ο Ricky πέθανε ξαφνικά στις 20 Ιανουαρίου. Αλλά δεν ήταν το «Died Suddenly» (ξαφνικίτιδα) κατά της οποίας ξέσπασε όλη η οργή στο διαδίκτυο μέχρι που την απαγόρευσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν ήταν εμβολιασμένος, οπότε αυτό το βιοόπλο δεν τον σκότωσε, όπως έχει σκοτώσει ανείπωτους αριθμούς σε όλο τον κόσμο. Αντίθετα, δολοφονήθηκε από το «πρωτόκολλο» του COVID σε ένα νοσοκομείο, όπως και αμέτρητοι άλλοι. Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο, ο καλός μου φίλος και συνάδελφος συγγραφέας Walt Gavenda πέθανε με πολύ οδυνηρό θάνατο. Ήταν λοιπόν μια χρονιά προσωπικής απώλειας.

Πολλές οικογένειες θρηνούσαν περίεργες απώλειες όπως αυτή, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022. Μικρά παιδιά να εμφανίζουν σοβαρά καρδιακά προβλήματα ή ακόμη και να πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή. Άνθρωποι όλων των ηλικιών να πεθαίνουν ανεξήγητα, με τις νεκρολογίες να αφήνουν βολικά έξω την αιτία. Απίστευτες παραδοχές έχουν εμφανιστεί στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά ότι είχαμε δίκιο σχετικά με διάφορες πτυχές της μεγαλύτερης προπαγάνδας όλων των εποχών. Το πιο αξιοσημείωτο παράδειγμα αυτού ήταν η πρόταση «αμνηστίας» για το θέμα στο περιοδικό Atlantic, από έναν πρώην υστερικό υποστηρικτή της δρακόντειας αντίδρασης.

Ωστόσο, οι ηγέτες μας συνεχίζουν να υποστηρίζουν περιορισμούς και το γελοίο επιστημονικό κατεστημένο προειδοποιεί για νέες «εκρήξεις» (ιών) σχεδόν καθημερινά. Είναι η σούπερ γρίπη! Είναι η «Τριδημία»! Είναι η «Ασθένεια των Χριστουγέννων»! Στην πραγματικότητα ισχυρίζονται ότι στην Κίνα, όπου γεννήθηκε όλη αυτή η τρέλα, πεθαίνουν περισσότεροι από τον «COVID» από ποτέ – σχεδόν τρία χρόνια μετά την έκρηξή του στην παγκόσμια σκηνή. Ποια ακριβώς είναι η «επιστήμη» πίσω από αυτό; Θα είναι ο «COVID-19» ο πρώτος άφθαρτος ιός; Άλλωστε, το εμβόλιο σίγουρα δεν τον σταματά. Το παραδέχονται. Γιατί το υπέροχο Ιατρικό Βιομηχανικό Συγκρότημά μας δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό; Μας λένε ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.

Η τρέλα του COVID θα ήταν αρκετή, από μόνη της, για να γίνει το 2022 ένα από τα χειρότερα χρόνια στην καταγεγραμμένη ιστορία. Τα συνεχή ψέματα. Οι υπερβάλλοντες θάνατοι που πρέπει να ταράξουν τα θεμέλια της κοινωνίας μας. Το ξεκοίλιασμα όσων απέμειναν από τις πολιτικές μας ελευθερίες. Και το αποθαρρυντικό γεγονός ότι κανείς με μεγάλη δημόσια πλατφόρμα δεν λέει την αλήθεια για το θέμα. Στην καλύτερη περίπτωση, έχετε τον Rand Paul να εστιάζει στην έρευνα «κέρδους λειτουργίας» (“gain of function”). Κανείς όμως δεν αμφισβητεί την εγκυρότητα του ίδιου του ιού. Κάνω ακριβώς αυτό, στο βιβλίο που έχω σχεδόν τελειώσει, με τον προσωρινό τίτλο του Masking the Truth: How COVID-19 Destroyed Civil Liberties and Shut Down the World.

Αλλά ακόμη και χωρίς αυτή την ονείρωξη του ευγονιστή, αυτή τη σφαγή της αγέλης, το 2022 θα ήταν μια καταστροφική χρονιά για τους ανθρώπους. Για την ελίτ ήταν μια άλλη κερδοφόρα παραγωγή περισσότερου συσσωρευμένου πλούτου και συγκεντρωμένης δύναμης. Ο μέσος Αμερικανός είχε μια ανυπολόγιστη προσωπική ελευθερία πριν από πενήντα χρόνια, σε σύγκριση με σήμερα. Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι κάποια από αυτή δεν ήταν σοφή· παιδιά που αναπηδούσαν χωρίς ζώνη στο πίσω μέρος των φορτηγών, μωρά που κρατούνταν από ενήλικες στα αυτοκίνητα, το κάπνισμα που επιτρεπόταν παντού. Αλλά η ελευθερία είναι ελευθερία. Και η δική μας έχει σχεδόν εξαλειφθεί.

Στη δεκαετία του 1970, πολλοί από εμάς κάπνιζαν μαριχουάνα στη δουλειά. Οι κτηνίατροι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κρατούσαν όλοι ένα μπουκάλι ποτό στα γραφεία τους, από το οποίο έπιναν ελεύθερα τις ώρες εργασίας. Ήταν ακόμη δυνατό σε ορισμένες περιπτώσεις να κάνετε σεξ στη δουλειά. Όπως και να το δεις, ο χώρος εργασίας ήταν πολύ πιο διασκεδαστικός στο America 1.0. Πήγαινα συνέχεια σε πάρτι. Υπέροχα πάρτι. Εκεί που υπήρχε πραγματική πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιον. Έχουν καν πάρτι πια; Ξέρω ότι όταν τα παιδιά μου ήταν έφηβοι, τα πάρτι βιντεοπαιχνιδιών όπου έπιναν καφέ ήταν δημοφιλή. Ή έπαιζαν πόκερ. Τώρα, νομίζω ότι όλοι μένουν κυρίως στο σπίτι. Καλωδιωθείτε στο καλούπι (Matrix). Βασικά αυτό που κάνω.

Οι ενδιάμεσες εκλογές του 2022 θα έπρεπε να είχαν πείσει όποιον είχε απομείνει με αμφιβολίες, ότι το εκλογικό σύστημα είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας. Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε έξω από αυτό. Δεν πρόκειται να σας αφήσουν να τους απομακρύνετε από την εξουσία. Αγαπούν τον τρόπο ζωής. Τα προνόμια. Διάολε, πιθανότατα μπορούν ακόμα να καπνίζουν ναρκωτικά και να πίνουν στη δουλειά. Η ιστορία δείχνει ότι αναμφίβολα κάνουν  επίσης πολύ σεξ με τα χρήματα των φορολογουμένων, μερικές φορές με σελίδες ανηλίκων. Και νομίζω ότι τα κόμματα εξουσίας στην Ουάσιγκτον, DC εξακολουθούν να υπάρχουν. Λοιπόν, αυτοί είναι που κάνουν πάρτι – οι σάπιοι “εκλεγμένοι εκπρόσωποί” μας.

Η Αριζόνα μόλις ανακήρυξε κάποια δημοκρατική γκόμενα (το ξέρω, αυτός είναι πραγματικά απαρχαιωμένος όρος, αλλά τον χρησιμοποιούσαμε πολύ πίσω στο America 1.0, και νομίζω ότι ταιριάζει) την Katie Hobbs ως νικήτρια σε μια επανακαταμέτρηση με 280 ψήφους. Ακριβώς στην ίδια κατάσταση, η φτωχή Kari Lake  είναι σχεδόν εκτός προσφυγής. Και η αντίπαλός της, η Katie Hobbs (γιατί δυσκολεύομαι να πάρω στα σοβαρά κάποιον που ονομάζεται Katie; Νομίζω ότι είναι το φαινόμενο Katie Couric), η οποία ήταν υπεύθυνη για την επίβλεψη εκλογών στις οποίες συμμετείχε , μπορεί να διώξει την Kari Lake  για ….  καλά, υποθέτω ότι παραπονιέμαι για εκλογική νοθεία.

Τα κρατικά ελεγχόμενα ΜΜΕ αναφέρονται πλέον στερεότυπα σε όποιον αμφισβητεί τις στημένες εκλογές μας ως «αρνητές των εκλογών». Ακριβώς όπως οι «αρνητές του Ολοκαυτώματος». Και αν μπορούν να ρίξουν στη φυλακή “αρνητές του Ολοκαυτώματος” – που έχουν σε άλλες χώρες – γιατί δεν μπορούν να φυλακίσουν “αρνητές των εκλογών;” Άτομα σαν εμένα ταξινομούνται επίσης ως «αρνητές του COVID». Δεν μπορούμε να το γυρίσουμε αυτό πάνω τους; Να τους αποκαλούμε «αρνητές της διαφθοράς»;  Οι «αρνητές συνωμοσίας» έχουν πολύ μεγαλύτερη εγκυρότητα από τον κοινότυπο όρο της CIA «θεωρητικοί συνωμοσίας». Τι θα λέγατε για τους «αρνητές της τυραννίας»;

Μόλις πρόσφατα είδαμε την τελευταία δόση της πιο αντισυνταγματικής επιτροπής αυτής της χώρας που συγκεντρώθηκε ποτέ, την Επιτροπή της 6ης Ιανουαρίου, η οποία περιείχε τη βασανιστική μαρτυρία του Ray Epps. Για όσους κρατούσαν σκορ, ο Epps ήταν ο τύπος που πιάστηκε στην ταινία να προτρέπει τους υποστηρικτές του Trump  να εισβάλλουν στο Καπιτώλιο.  Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τους διαδηλωτές να φωνάζουν «Fed! Fed! Fed!».  Σε απάντηση, ο Epps, σε αντίθεση με τις εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες άλλους μη βίαιους διαδηλωτές, δεν πρόκειται να διωχθεί. Έχει απεικονιστεί με συμπάθεια από έναν συκοφαντικό Τύπο που αποκαλεί όλους τους άλλους που ήταν εκεί μαζί του «εξεγερμένους» και «εγχώριους τρομοκράτες».

Διάβαζα μερικά από τα σχόλια για τον Epps, κάτω από μια εμετική ιστορία της Tass/Pravda στο Yahoo News. Η Yahoo, όπως και πολλές μηχανές αναζήτησης, απλώς σταμάτησε να επιτρέπει σχόλια πριν από μερικά χρόνια, επειδή δεν μπορούσαν να ελέγξουν το περιεχόμενο, κάτι που συνήθως ήταν κάθετα αντίθετο με το μεροληπτικό «ρεπορτάζ» τους. Αλλά τα έχουν επιστρέψει. Και απ’ ό,τι διάβασα, προφανώς το 99 τοις εκατό των Αμερικανών πιστεύει ότι είναι απολύτως λογικό ο Epps να θεωρείται ήρωας, ενώ μια γυναίκα «οπλισμένη» με ντέφι ή μια γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​από έναν αστυνομικό, για παράδειγμα, αντιμετωπίζουν μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης. Είμαι σίγουρος ότι φιλτράρουν τα σχόλια, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ θλιβερό.

Πράγμα που με φέρνει πίσω στο να βλέπω απάτη. Φυσικά και υπάρχει. Το σύστημα είναι απάτη. Διοικείται από εγκληματίες. Οι οποίοι «διερευνούν» και διαπιστώνουν πάντα ότι δεν είναι εγκληματίες. Είναι θέμα Βαθέος Κράτους, δεν θα καταλάβατε. Αλλά από ό,τι παρατηρώ για τα ανθρώπινα όντα, σε αυτό το σχεδόν τελειωμένο έτος του 2022, δεν χρειάζεται πραγματικά να νοθεύουν μεγάλο μέρος των ψήφων. Η πλειονότητα των Αμερικανών είναι αρκετά ανόητοι ώστε να συνεχίσουν να επανεκλέγουν τις Nancy Pelosis, τις Lindsey Grahams, τους Chuckie Schumers και «The Squad». Βλέπω τα πολιτικά σημάδια στη γειτονιά μου. Έχω μιλήσει με κόσμο, αν και τώρα προσπαθώ να το αποφύγω. Η βλακεία είναι παντού. Δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά – πραγματικά οι ηλίθιοι υπερέχουν αριθμητικά.

Οι μητέρες που παίρνουν τα μικρά τους παιδιά στα “Drag Brunches” έχουν ψήφο όπως κι εσύ. Το ίδιο και ολόκληρη η κοινότητα των «τρανσέξουαλ». Ποιον πιστεύετε ότι ψηφίζουν; Των γονέων, που συνωμοτούν με τη σατανική ιατρική βιομηχανία για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά τους ώστε να ακρωτηριαστούν, η ψήφος μετράει όσο η δική σας και η δική μου. Και ψηφίζουν και οι ασυνείδητοι γιατροί που κάνουν αυτές τις βδελυγμίες. Είναι πολύ πιο πιθανό να ψηφίσουν από τον καθημερινό, απογοητευμένο εργάτη που θέλει απλώς να μείνει μόνος του και καταλαβαίνει ενστικτωδώς ότι είναι όλοι απατεώνες.

Το 2022 ανέδειξε τρεις μορφές τυραννίας. Το αφήγημα  του παραμυθιού «COVID». Η πολιτική συντριβή όλων των αντίθετων απόψεων και υποψηφίων. Και τέλος, η παραφροσύνη του κινήματος των «τρανσέξουαλ». Το 2022 κατέστησε πιο δύσκολο να πεις «άνδρας» ή «γυναίκα», «αγόρι» ή «κορίτσι», χωρίς να μπλέξεις σε μπελάδες με τις αρχές. Το «πρόσωπο σε εγκυμοσύνη» έχει αντικαταστήσει το «έγκυος γυναίκα». Τα βιολογικά αρσενικά μπορούν να γεννήσουν. «Αρνηθείτε το» με δική σας ευθύνη. Έτσι, προσθέσαμε πλέον την απόλυτη παραφροσύνη στο παραδοσιακό μείγμα διαφθοράς και ανικανότητας που κυβερνά την κοινωνία μας.

Συνέβη ένα καλό πράγμα το 2022; Κάτι που βελτίωσε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων; Το καλύτερο που ξύπνιοι άνθρωποι σαν κι εμάς μπορούν  να ελπίζουν είναι οι υπαινιγμοί από την μαριονέτα Joe Biden και άλλους αξιωματούχους, ότι η κυβέρνησή μας είναι σε επιφυλακή για «εγχώριους τρομοκράτες» να μην πραγματοποιηθούν ποτέ. Υπάρχει πολύς χώρος σε αυτά τα στρατόπεδα της FEMA. Δεν θέλω να με οδηγήσουν σε ένα από αυτά, για το «έγκλημα» να λέω την αλήθεια. Να επισημαίνω όλη τους την ασταμάτητη εγκληματικότητα και διαφθορά. Δεν  θα έπρεπε να ανησυχώ γι’ αυτό – κανείς μας δεν θα έπρεπε. Και αν αυτή ήταν μια ελεύθερη χώρα, αυτό δεν θα ήταν ούτε καν μια μακρινή ανησυχία. Αλλά αυτή, προφανώς, δεν είναι μια ελεύθερη χώρα.

Είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς που διαβάζετε αυτό, και σε όλους τους συνδρομητές μου. Αυτό είναι ένα καλό πράγμα που συνέβη το 2022, σε εμένα προσωπικά. Αυτό το Substack έχει αυξηθεί σημαντικά και όταν δημιούργησα μια επιλογή πληρωμής, πολύ περισσότεροι άνθρωποι από ό,τι ήλπιζα το επέλεξαν γενναιόδωρα. Με εμπνέει να γνωρίζω ότι χιλιάδες διαβάζουν γενικά αυτά που γράφω εδώ. Μερικά γνωστά ονόματα έχουν γίνει ακόμη και συνδρομητές. Είμαι βέβαιος ότι το κοινό μου εδώ θα συνεχίσει να αυξάνεται. Διαβάζοντας απλώς αυτό, και ακόμη περισσότερο με την εγγραφή σας, βοηθάτε να δώσετε μια πλατφόρμα σε ανεξάρτητες φωνές και υποστηρίζετε την ελευθερία του λόγου.

Αντίο λοιπόν, 2022. Δεν ήταν ωραίο που σε γνώρισα. Σαν μια ασθένεια που δίνει μεταστάσεις, ή ένας στρατός εισβολής, μου κατάπιες περισσότερες από τις προσωπικές μου ελευθερίες. Αυτές που είχαμε, αλλά δεν έχουμε πλέον. Δεν μας παρείχες ούτε έναν ηγέτη που να είναι πρόθυμος να πολεμήσει τη διαφθορά και να υπερασπιστεί την ελευθερία. Υποθέτω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κάποια χρονιά το πρόσφερε αυτό. Με όλη την αισιοδοξία εμπνεόμενη από τον Frank Capra που μπορώ να συγκεντρώσω, προσφέρω την ελπίδα ότι το 2023, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, θα είναι καλύτερο.

donaldjeffries.substack.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: 2022, COVID, Died Suddenly, Donald Jeffries, Joe Biden, Rand Paul, Ray Epps, γρίπη, διαφθορά, ελευθερία, εμβόλιο, ξαφνικιτιδα, προπαγάνδα, Τριδημία