Celine Dion και Justin Bieber, η ίδια τραγική μοίρα μετά τα εμβόλια Covid

oooo

Θα ανοίξει άραγε τα μάτια των θαυμαστών τους η τραγική μοίρα παγκόσμιων σταρ όπως η Celine Dion και ο Justin Bieber; 

Επιπτώσεις του εμβολίου Covid-19

By Dr. Nicole Delépine
Global Research, June 17, 2022

Με βάση την παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης και την ψεύτικη επιστήμη, το εμβόλιο mRNA παρουσιάστηκε ως λύση για τον περιορισμό της πανδημίας. Πλήρως τεκμηριωμένο, το εμβόλιο Covid-19 έχει προκαλέσει από την αρχή τον Δεκέμβριο του 2020 μια ανοδική τάση στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά.

Οι εθνικές κυβερνήσεις παγκοσμίως λένε ψέματα σε εσάς τους ανθρώπους, στους πληθυσμούς που υποτίθεται ότι υπηρετούν.

Παρακάτω είναι το αυστηρό και ξεκάθαρο άρθρο της Dr. Nicole Delépine για την τραγική μοίρα της Celine Dion και του Justin Bieber 

Αυτό είναι επίσης ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς όλη την ανθρωπότητα, ιδιαίτερα τα παιδιά και τους νέους εφήβους.

Εκ μέρους των θυμάτων του εμβολίου, ελπίζουμε ότι διάσημοι καλλιτέχνες και παγκόσμιοι αστέρες θα συμμετάσχουν στο εξής στην παγκόσμια εκστρατεία και θα τηρήσουν σταθερή στάση κατά του εμβολίου Covid-19. 

Απαιτούμε να αποσυρθεί αμέσως και να διακοπεί το εμβόλιο mRNA του Covid-19 παγκοσμίως. Εάν έχετε αμφιβολίες, διαβάστε τη μυστική έκθεση-βόμβα της Pfizer , η οποία είναι πλέον δημόσια (κυκλοφόρησε υπό το FOIFreedom of Information). 

Παρακαλώ προωθήστε αυτό το άρθρο.

Η ενημέρωση των ανθρώπων για τους κινδύνους του εμβολίου Covid, σώζει ζωές.

Michel Chossudovsky, Global Research, 17 Ιουνίου 2022

***

Δεδομένου του αριθμού των ακολούθων της Καναδής τραγουδίστριας  Celine Dion στο Twitter, (924.200 ακόλουθοι, στο Facebook πάνω από ένα εκατομμύριο και σε άλλα δίκτυα), μπορούμε να ελπίζουμε ότι οι κακοτυχίες αυτής της υπέροχης τραγουδίστριας θα αγγίξουν περισσότερους ανθρώπους από τους επίσημους ιστότοπους των EudraVigilance ή Vaers [ΗΠΑ] που είναι πιο δύσκολο να συμβουλευτεί κανείς και ως μέσο ενημέρωσης του κοινού. Ακόμη κι αν  επρόκειτο μόνο για να ενσταλάξουμε κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τους κινδύνους του εμβολίου Covid-19…

Τι της συνέβη; 

Προς το παρόν, η οικογένειά της ή/και οι πράκτορές της τροφοδοτούν υπενθυμίσεις για τις ηχογραφήσεις και τις συναυλίες της κ.λπ.. Γιατί όμως αυτή η σιωπή, αυτές οι αιώνιες ακυρώσεις συναυλιών που προς το παρόν αναβλήθηκαν για τον Σεπτέμβριο του 2023; Ποιος το πιστεύει ακόμα αυτό;

@jjdenoual 2 Νοεμβρίου 2021:

«Μετά τη δεύτερη ένεση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, η Celine DION θα είχε παραλύσει και θα είχε ακυρώσει όλες τις συναυλίες της! Αλλά υπάρχει σιωπή στο ραδιόφωνο και στα ΜΜΕ, διότι θα προκαλούσε πανικό μεταξύ όλων των εμβολιασμένων!».

@Rideaubleu, 31 Οκτωβρίου 2021:

«Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν την ατάκα: ένας πυροσβέστης εμβολιάζει ένα 12χρονο κορίτσι, για να γιορτάσει την 100000η δόση. Προσφέρουν στο παιδί εισιτήρια για τη συναυλία της Celine DION, μια συναυλία που ακυρώθηκε επειδή η τραγουδίστρια που ζήτησε τον εμβολιασμό είναι παράλυτη. Όχι, αυτό δεν είναι αστείο».

Η Celine Dion, η μυστηριώδης ασθένειά της που συνδέεται με το εμβόλιο κατά του Covid, αποκάλυψη του Bob Kennedy Jr. (ilestencoretemps.fr)

Οι συνάδελφοί μας του περιοδικού Public δημοσίευσαν πρόσφατα ότι η 53χρονη τραγουδίστρια χτυπήθηκε από μια μοναδική ασθένεια που ονομάζεται νευροπάθεια μικρών ινών, μια παθολογία από την οποία η Celine Dion θα είχε προσβληθεί πριν από ένα χρόνο, «λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid χωρίς να έχει γίνει σύνδεση» ανοιχτά.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό ότι παρουσιάζει τους παράγοντες που περιγράφονται για αυτήν την ασθένεια (μεταλλάξεις στα γονίδια SCN9A και SCN10A, μεταβολικό σύνδρομο, HIV, κοιλιοκάκη, σύνδρομο Sjögren, αμυλοείδωση, χρόνια φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, λοιμώδεις νόσοι, ηπατίτιδα C, νόσος του Lyme, υποθυρεοειδισμός, διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος).

Άλλη σύμπτωση;

Εάν επιβεβαιωνόταν η σχέση του εμβολίου που προηγήθηκε, η Celine θα ήταν, όπως εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι, θύμα μιας παγκόσμιας «συνωμοσίας», όπως υποστηρίζει ο Bob Kennedy Jr. maintains στο βιβλίο του για το θέμα.

Στις 21 Μαΐου, η Celine είπε:

«Ενθαρρύνω όλους να εμβολιαστούν γιατί πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να χτιστεί ανοσία σε όλο τον κόσμο».

Πώς το ήξερε αυτό;

Πώς μπορεί να κάνει μια τέτοια δήλωση;

Θα ήθελε να την αντικαταστήσω για να τραγουδήσω στη σκηνή; Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του δουλειά, τις δικές του δεξιότητες.

Αυτή η χειραγώγηση από τα λόμπι και τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να σταματήσει.

Στις 19 Μαΐου 22, η Celine Dion επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φοβόντουσαν για την υγεία της:

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να αλλάξω ξανά τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας· την πρώτη φορά ήταν λόγω της πανδημίας, τώρα είναι λόγω της υγείας μου», είπε η 54χρονη σήμερα τραγουδίστρια.

« Για να είμαι ειλικρινής, το ανυπομονώ, αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη »

« Υπάρχει κάτι σημαντικό. Αυτοί οι διαβόητοι σπασμοί αρχίζουν να γίνονται εξαιρετικά ανησυχητικοί.»

«Αναρωτιόμαστε αν δεν διαβάζει το μήνυμα, και νιώθουμε εξαιρετικά λυπημένοι, σαν ρομποτικοί», σχολίασε η Καναδή αρθρογράφος Sophie Durocher όταν είδε το σύντομο κλιπ, και συνεχίζοντας στο μικρόφωνο του τοπικού ραδιοφώνου, αναρωτήθηκε:

«Αν μία καλλιτέχνης του διαμετρήματος της Celine Dion αναφέρει ότι δεν προκειται για λίγο πονοκέφαλο, αλλά υπάρχει κάτι σημαντικότερο και ότι aυτοί οι διαβόητοι σπασμοί αρχίζουν να γίνονται εξαιρετικά ανησυχητικοί, τότε εκατομμύρια δολάρια διακυβεύονται! Θα πρέπει να κάνουμε την ερώτηση στον εαυτό μας. Θα επιστρέψει η Celine Dion στη σκηνή;».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Daily Express», η  Celine Dion έπασχε από δυστονία, μια παθολογία που χαρακτηρίζεται από μυϊκές συσπάσεις, που συμβαίνουν ακούσια και παρατεταμένα.

Εν ολίγοις, όλα αυτά τα σχόλια επιβεβαιώνουν τη μεγάλη πιθανότητα μιας νευρολογικής νόσου μετά τον εμβολιασμό, παραπέμποντας στην περίπτωση της Mauricette που πάσχει από Creutzfeldt-Jakob ή μια σχετική ασθένεια.

Αυτό που ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό και είχε διαψευστεί για λίγο ήταν ότι η Celine Dion ήταν επίμονα υποστηρικτής της πειραματικής ένεσης σε σημείο να επιβάλει την ένεση στο κοινό της συναυλίας. Πίστευε πραγματικά σε αυτό και έπεσε θύμα της πίστης της!

Ο εμβολιασμός έγινε θρησκεία.

Καταστροφικό. Τι κρίμα, τι λάθος, τι εκτροπή!

Πώς μπορούν οι καλλιτέχνες, μακριά από την πραγματική ιατρική και πιθανότατα πολύ κοντά σε δημοσιογραφικές αυταπάτες που επιβάλλονται από εργαστήρια πρόθυμα να πουλήσουν, να μπουν σε αυτή τη χειραγώγηση σε σημείο να χάσουν τελικά τη ζωή τους, σε κάθε περίπτωση ήδη τη ζωή τους ως καλλιτέχνες;

Η διαφθορά δεν περιορίζεται στην οικονομική διαφθορά, αλλά αγγίζει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ψυχής, την επιθυμία να ευχαριστήσει, να συμβουλέψει, να παίξει τον σωτήρα κ.λπ.

Τραγική ιστορία που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά καθώς οι μέρες περνούν και η τοξική επίδραση αυτών των πειραματικών προϊόντων εκδηλώνεται στο σώμα.

Μετά τη Celine, ο Justin Bieber Ένα δεύτερο παράδειγμα αποκαλύφθηκε το βράδυ της 10ης Ιουνίου 2022

Πρακτορείο France-Presse:

«Ο Justin Bieber είχε διοργανώσει μια συναυλία υπέρ των ψευδοεμβολίων κατά του Covid στις 27 Ιουνίου 2020 που διοργάνωσε η Global Citizen με την υποστήριξη της Ursula  von der Leyen, προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Melinda Gates, προέδρου της Παγκόσμιας Συμμαχίας για Εμβόλια και Ανοσοποιήσεις (Gavi), της Ngozi Okonjo-Iweala και του Derrick Johnson (προέδρου της NAACP)».

 Ο νεαρός Justin Bieber είχε ζητήσει, όπως και η Celine, από το κοινό της συναυλίας του να κάνει τριπλό εμβολιασμό.

Να θυμάστε ότι πρόκειται για έναν 28χρονο ποπ σταρ – ο οποίος έχει 539,2 εκατομμύρια ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα . Μπορούμε να φανταστούμε την ικανότητα επιρροής αυτών των ίδιων των αστέρων που χειραγωγούνται από τη Big Pharma ή/και τις θυγατρικές τους.

Είχε ήδη μια προειδοποίηση για τις ενέσεις, μετά τις επιπλοκές της συζύγου του Hailey  που παρά το νεαρό της ηλικίας της είχε υποστεί εγκεφαλικό πιθανώς μετά τον εμβολιασμό.

Ας ελπίσουμε ότι οι νεαροί θαυμαστές του θα κάνουν κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό τους με αυτή την ευκαιρία και θα διστάσουν να πάνε για άλλη ένεση.

Με ποιον στρεβλό μηχανισμό σκέψης είχε μετατραπεί σε έμπορο ενέσεων, για τον οποίο δεν γνώριζε τίποτα, ειδικά αφού όλα τα στοιχεία ήταν κρυμμένα;

Η μόνη επαληθεύσιμη βεβαιότητα ήταν ότι αυτές οι ουσίες ήταν πειραματικές, όπως έδειξε αμέσως ο ιστότοπος  clinicaltrials.gov.

Είναι ακόμα πειραματικά και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2023 για να λάβουμε τα επίσημα στοιχεία από τις δοκιμές.

Αλλά επί του παρόντος, χάρη στο αμερικανικό σύστημα δικαιοσύνης, έχουμε μερικά από τα κρυμμένα έγγραφα της Pfizer που αποκαλύπτουν την εξαπάτηση που θα έπρεπε να απαγορεύσει περαιτέρω ενέσεις.

Και τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου που δίνονται από το ONS της Αγγλίας καταδεικνύουν επίσης τον θανατηφόρο κίνδυνο των ενέσεων για τον πληθυσμό.

Έτσι στις 10 Ιουνίου 2022 μαθαίνουμε μέσω twitter

«Μετά την κοπέλα του, ο Justin Bieber είναι με τη σειρά του σοβαρά άρρωστος και αναγκάζεται να διακόψει την περιοδεία του. Τριπλά εμβολιασμένος, είχε ζητήσει από τους θαυμαστές του πλήρη προγράμματα εμβολιασμών για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες του».

Ή μέσω @vl_plus: Αφού η σύζυγός του Hailey νοσηλεύτηκε για θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της marieclaire.fr/hailey-bieber-…

Είναι ο ίδιος ο Justin Bieber που πάσχει από μια μυστηριώδη ασθένεια «που επιδεινώνεται» και τον αναγκάζει ακόμη και να διακόψει τις συναυλίες του….mirror.co.uk/3am/celebrity-…

@AldoSterone111: Ο Justin Bieber ακυρώνει τις συναυλίες του. Είναι πολύ άρρωστος. Το πρόσωπό του είναι παράλυτο… Μοιάζει με ατύχημα. dailymail.co.uk/tvshowbiz/arti…11/06/2022 00:48

@NaraShi138767941/3) 08/06/22: Ο Justin Bieber 28 αναβάλλει τις εκπομπές

[Δείτε το κείμενο αναφοράς της Daily Mail]

Ο Bieber έγραψε στο Instagram:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό. Έκανα τα πάντα για να βελτιωθώ, αλλά η ασθένειά μου χειροτερεύει».

Ο 28χρονος σταρ δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη μυστηριώδη ασθένειά του.

Εν ολίγοις, ο διάσημος και όμορφος τραγουδστής μας έχει παραμορφωθεί από μια παράλυση προσώπου που περιγράφεται καλά στις επιπλοκές του εμβολιασμού κατά του Covid ως παράλυση Bell. Το να το παρουσιάζουμε με το όνομα του συνδρόμου Ramsay μπορεί να είναι επιστημονικό, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός.

Τι δυστυχία να αρρωσταίνουν αυτοί οι όμορφοι νέοι που είχαν το μέλλον μπροστά τους και που επιπλέον θεώρησαν χρήσιμο να συμβουλεύουν τους άλλους γι’ αυτή την απόλυτη αυταπάτη.

© Instagram/Justin

Σύμφωνα με λοιμωξιολόγο, ο έρπης ζωστήρας του Justin Bieber εμφανίστηκε κατά μήκος των δύο νεύρων του προσώπου, του προσωπικού νεύρου και του ακουστικού, γι’ αυτό και ο τραγουδιστής έχει πρόβλημα στην ομιλία και σίγουρα στην ακοή. Instagram/Justin Bieber

Είναι απαραίτητο να απαιτήσουμε από τις εθνικές αρχές σε όλο τον κόσμο να θέσουν άμεσο τέλος σε αυτά τα επικίνδυνα εμβόλια.

Τα τελευταία χαρακτηρίζονται από καταστροφικές βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες συνέπειες (μυοκαρδίτιδα, αιφνίδιος θάνατος αθλητών κ.λπ., ασθένεια κοντά στην τρελή αγελάδα) και άγνωστες συνέπειες μακροπρόθεσμα.

Η ραγδαία θανατηφόρα εξέλιξη των καρκίνων που έχουν θεραπευθεί για πολλά χρόνια ή των πρόσφατων καρκίνων παρατηρείται όλο και περισσότερο μετά τις ενέσεις, ιδιαίτερα μετά την τρίτη δόση.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι στην πρώτη φάση του εμβολιασμού, μόνο το 5% των παρτίδων επηρεάστηκε από ατυχήματα με εμβόλια, placebos, διαφορετικές δοσολογίες και συστατικά. Δεν ξέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι από την τρίτη δόση που ονομάζεται αναμνηστική, τα ατυχήματα φαίνονται πιο συχνά και πιο γρήγορα, ακόμα κι αν μπορούμε να διακρίνουμε και γεωγραφικές ποικιλίες, κάτι που υποδηλώνει διαφορές στις παρτίδες. Ρωσική Ρουλέτα…

Θέλετε πραγματικά να τη δοκιμάσετε;

Μεταφέρθηκε από το The Uncensored Truth στο Telegram

«Justine Bieber: παράλυση προσώπου… Ο 28χρονος Καναδός σταρ πρέπει να ακυρώσει δύο ημερομηνίες της περιοδείας του στο Τορόντο (ή περισσότερες) λόγω αυτής της επιπλοκής που προκαλεί παράλυση μέρους του προσώπου του».

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κοινωνικό δίκτυο Instagram, ο Justine Bieber εμφανίζεται κοιτώντας στην κάμερα, μη μπορώντας να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι, με το στόμα του μισομπλοκαρισμένο.

«Δεν μπορώ πια να χαμογελάσω από αυτή την πλευρά, έχω παραλύσει από ένα μέρος του προσώπου»

Με τους 240 εκατομμύρια ακολούθους του στο instagram, αναγκάζεται να ακυρώσει την υπόλοιπη περιοδεία του. https://t.me/LaveriteNcensureeTchat/908367 βίντεο 

 

«Η καρδιά μου ραγίζει που πρέπει να αναβάλω αυτές τις επερχόμενες παραστάσεις (οδηγίες γιατρών). Για όλους τους ανθρώπους μου, σας αγαπώ τόσο πολύ και θα ξεκουραστώ και θα γίνω καλύτερα».

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, ο Τζάστιν έδειξε τις καταστροφικές συνέπειες της διάγνωσής του δείχνοντας ότι το μάτι του δεν ανοιγοκλείνει, δεν μπορεί να χαμογελάει και το ρουθούνι δεν κινείται στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Ο ίδιος εξήγησε:

«Έτσι, υπάρχει πλήρης παράλυση σε εκείνη την πλευρά του προσώπου μου. Έτσι, για όσους είναι απογοητευμένοι με τις ακυρώσεις των επερχόμενων παραστάσεων μου, προφανώς δεν είμαι σε θέση να τις κάνω. Είναι πολύ σοβαρό όπως μπορείτε να δείτε».

Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι, ας ευχηθούμε σε αυτούς τους καλλιτέχνες και στα πολλά άλλα θύματα των ενέσεων την καλύτερη δυνατή ανάρρωση.

Ωστόσο, ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον καλλιτέχνες, αθλητές, πολιτικοί, σύλλογοι κ.λπ… θα αποφύγουν να ξεκινήσουν διαφημιστικές εκστρατείες για εμβόλια ή/και φάρμακα (υποτίθεται θαυματουργά), ή/και προληπτικά τεστ κ.λπ. για τα οποία δεν έχουν το υπόβαθρο δεδομένων ( που συχνά κρύβονται). Ο καθένας στα δικά του.

Dr.  Nicole Delépine

Πρώτη δημοσίευση από mondialisation.ca
Μετάφραση από το γαλλικό πρωτότυπο από την Global Research
Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research
Πνευματικά δικαιώματα © Dr. Nicole Delépine, Global Research, 2022

Σχολιάστε τα άρθρα παγκόσμιας έρευνας στη σελίδα μας στο Facebook
Γίνετε μέλος της Global Research

Μετάφραση από τα Αγγλικά από την Μαρία Σεφέρου

Tags: Celine Dion, Dr Nicole Delépine, Justin Bieber, Michel Chossudovsky, mRNA, Pfizer, εμβόλιο, παρενέργειες